🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 099
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 135
А пък пред НДК сглобяваха шатри на бтв 25 години и имаше специално шатра на Ергена; какво ли ще изложат там

# 6 136
  • София
Този продуцент е много труден за гледане и слушане. Все си мислех, че тази фигура трябва да е  неутрална, а това човече налива масло в огъня.
Много си личат пристрастията и той пуска едни такива леки бомбички.. казвам ти дъще - сещай се снахо.

А пък пред НДК сглобяваха шатри на бтв 25 години и имаше специално шатра на Ергена; какво ли ще изложат там
Да потърсят Даниела да им спомогне да намерят 500 рози на добра цена, да ги раздадат.

# 6 137
Гледах интервюто на Надкаст с ПР-а на Мартин… извинете, „продуцента“.
2 часа и половина словесна салата, сметки на рози и "аааа","ъъъъ" на всеки 15 секунди.
Човекът явно има много какво да каже — само че мислите му още не са решили в какъв ред.
Да вземе един урок от Даниела — не само как се изразяваш подредено, а и как не се излагаш пред камерата без нужда.

Ако Мартин толкова е „изнесъл сезона“, да му дадат следващия. Сам да си го снима, сам да си се избира, сам да си се венчава.

# 6 138
  • София
МарЧин в Надкаст ще мине и милион гледания. Интересното тук е колко ще са реални. Очаквах интересът към НН също да бъде голям, но за момента ми се струва слабо.

Така и нищо не разбрах за майката на Даниела, уж ще стигне дотам, ще обясни, ама аа, ъъ, нищо такова не се случи.
Като заговорихме за формати, имам един любим, който съм гледала в ефира на БТВ Комеди "Покани ме на среща", не знам дали си го спомняте, ест чуждестранен вариант беше. Много ми допадна и мислех, че и тук подобен тип предаване би имал успех, даже се чудех дали да не се интересувам за права. Имах идеи как да го адаптирам за БГ аудиторията.

# 6 139
А какво ще кажете за историята как във финалната сцена между Даниела и Мартин всичко било толкова трогателно, че НН се разревал. Joy

# 6 140
НП може би не е приятелят на Бачорски, защото той се казва Никлай Златев и така му е профилът в ИГ.

# 6 141
  • София
А какво ще кажете за историята как във финалната сцена между Даниела и Мартин всичко било толкова трогателно, че НН се разревал. Joy
Според мен от многото емоции и изолация би било реално. Къде от щастие, къде от радост, че най-накрая е свършил сезонът и че реално има поне една двойка, която излизат като годеници, която е успешна двойка.

# 6 142
  • Street of Dreams

Като заговорихме за формати, имам един любим, който съм гледала в ефира на БТВ Комеди "Покани ме на среща", не знам дали си го спомняте, ест чуждестранен вариант беше. Много ми допадна и мислех, че и тук подобен тип предаване би имал успех, даже се чудех дали да не се интересувам за права. Имах идеи как да го адаптирам за БГ аудиторията.
Take me out? Много забавно предаване - по едно време го гледах по немската, но от 2 години не съм се сещала. Водещият беше изключително забавен и пускаше добри бъзици, а най-смешното беше всеки път когато излезе един хубав висок, образован и добре облечен мъж, какви невероятни кусури му се намираха - ей, жените сме страшно нещо.

# 6 143
Разплакал се е, че най-накрая заминава за Малдивите. Joy Така говореше с мъка за тоя формат колко било тежко, че ми стана мъчно, все едно благотворително го е правил.

# 6 144
Или може НН да се е задължил да плати неустойка на Марто, ако не му уреди държанка и да му е олекнало. Joy

# 6 145

Както казаха в Комеди клуб подкаст - чистата душа на продуцента.

Едва ли му е обещал държанка, в Джанъм и без друго се прескачат. Но може да му е обещал добър имидж, а то не стана баш така…

# 6 146
  • София

Скрит текст:
Take me out? Много забавно предаване - по едно време го гледах по немската, но от 2 години не съм се сещала. Водещият беше изключително забавен и пускаше добри бъзици, а най-смешното беше всеки път когато излезе един хубав висок, образован и добре облечен мъж, какви невероятни кусури му се намираха - ей, жените сме страшно нещо.
Те бяха три кръга ако не се лъжа. Водещият много си го биваше, отделно в един от кръговете лична информация за мъжете споделяха техни близки и роднини, някои доста ги излагаха. В края на един от сезоните казаха колко двойки реално са излезнали и как после са се превърнали в семейства и си имат дечица. Пращаха ги на остров Фернандес.

Разплакал се е, че най-накрая заминава за Малдивите. Joy Така говореше с мъка за тоя формат колко било тежко, че ми стана мъчно, все едно благотворително го е правил.

Е той нали още в началото каза, че държавата ни, всъщност той я приемал за територия и само двама човека я управлявали, спомена и за бюджетите, че не били големи. Верно сякаш за благотворителност е правено и сякаш нищо не са спечелили. Направо DMS NN

# 6 147
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не съм гледала НН все още,но съм сигурна,че ще каже достоверни неща,така както той ги е възприел.
Аз пък му разбирам драмата. Много искаше да изкара истинска любов от проекта,но не му се получи,защото Даниела всички заблуди.
Ако беше отказала пръстен,мисля,че НН и Мартин нямаше да са толкова озлобени.Чувстват,че им се е подиграла.

Аз чак толкова не бих драматизирала,тя още в началото си се държеше като елитна държанка с претенции и фасони до небесата как не работи,не домакинства и единствените й интереси са някой спонсор да й плаща сметките.
Колкото и да не я понасям,жената си го каза в прав текст.

# 6 148
Чудя се на тези срещи, които е провеждал НН, не е ли разбрал целият Ring mall кой ще влиза, как може да си уреждат срещи на подобно място.

# 6 149
  • София /Абсурдистан
Аз така и не разбрах защо изобщо е влязла Данка. Ако наистина е обвързана, от кой зор, само за реклама на книгата ли? И дали си струва?

Общи условия

Активация на акаунт