🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 099
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 150
Хахаха това сумира мнението ми за интелекта(липсата на такъв по-скоро) , богат речник, изказ и  други несъществуващи качества на обичащата кафе на магистрали женица.
Никога да не я видя и чуя ще ми е твърде скоро.

Скрит текст:

# 151
Скрит текст:
Telesilla, това е по думи на други участнички, които не са безпристрастни. Коментарът, че е казала, че Люба е най-грозна там беше пуснат в спойлерната тема, нямаме го доказано. Това за гласа си го каза, то и тук доста се обсъждаше. Ясно е, че не е толкова невинна, но няма как да приема като факти неща, които не съм видяла или чула, особено казани от култа на АннаМария.
 Прави ми впечатление как въобще не се обърна внимание, че Люба и Виктор спаха в една стая. Сигурно го мислим за безопасен.
Дори да е казала, че Люба е грозна наистина, съм сигурна, че какви ли не обиди и обсъждания е имало зад затворени врати или на ушенце, от всички или поне повечето момичета. Все пак чухме и че Ферай е куче и какво ли още не, когато се отделяха момичетата и мислеха, че не ги записват.
Представете си, ако бяха излъчили и някой разговор от седянките им по стаите вечер.

Седянките ги наричали оперативки и ги правели всяка вечер. Ферай разказа в надкаст, че на тях АМ казвала какво трябва да се случи и кой да го направи. Много са ми странни тези отношения, мислех, че се случват само на ученическа възраст. Групичката наистина е като с колективен ум и след предаването в подкастите - Мартин е супер и много готин, Васил не струва, Росица е истерична и трябва да я разобличим на всеки надкаст, Даниела е фалшива, Ивет завижда, защото не я каним на купоните на готините, АМ е много умна, Мартина е най-доброто същество на света и т.н. И можеш да познаеш кой се е подмазал най-добре на ядрото на групата по някоя добра дума, тиражирана в подкастите за него - пример: Синтия, Алекс.

Пуснали са пеперудите след шоуто да разпространяват правилните версии Joy

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 13:45 от Lemon Verbena

# 152
  • София
Очаквам Васил да си тръгне сам. Абсурд е да избере Роси или Ади. Гради имидж на обран, спокоен, владеещ ситуацията, но все  романтичен.

Данчето играе роля, не може да е чак толкова тъпа. На Мартин играта му омръзна, обаче и той я играе. На мен той ми хареса снощи, правеше се на умряла риба, но показа, че си знае работата.

# 153
И аз мисля, че Даниела пробва границите на Мартин с това поведение. И определено се стреми да прекали, за да избухне той. Не зная с каква цел го прави, може да си вдига цената на пазара на булки за милиони на който участва. Но определено Мартин не и е таргетът, то се вижда с просто око. И Мартин и Даниела се опитват да надцакат другия, това усещане ми оставят, ще видим накрая кой кого. Даниела много се промени след посещението на сестра й и стана по-дистанцирана и изискваща към Мартин. Но може и да е заради "валидацията", де да знам.

# 154
  • Обран бостан ;)
Очаквам Васил да си тръгне сам. Абсурд е да избере Роси или Ади. Гради имидж на обран, спокоен, владеещ ситуацията, но все  романтичен.

Вариант, който е възможен само ако е обвързан навън. Иначе няма никаква логика.

# 155
Ана Мария официално се води лидер на техния култ,но май неофициално лидер е Мартин или по скоро това е неговият култ

# 156

Единствено по Косара си падна като външност. Другите са му симпатични и приятни.

# 157
"През цялата среща от Роси се чуваше предимно "Уау" и "Ок". От време на време "Супер". Надявам се да е било от притеснение"

Това беше в началото докато разглеждаха къщата,после доста добре си общуваха,за 24 н заедно ( без нощта) със сигурност са обсъдили доста теми,ние видяхме 1/10 от времето им заедно...личеше им че се чувстват доволни и им се получи..жалко че Васил изгуби толкова време с Косара,беше привлечен от външността и самочувствието на най харесваната, не виждаше другите момичета,не ги опозна,не се сближи с тях,единствено с Адриана,но Роси някак си по му отива,хубава двойка са..

# 158
Жоро Бармана- трябва в учебниците да влезе как да се откаже на един мъж с достойнство към Косара/Васил.
Ок, записвам си..да зарежа данен мъж с достойнство значи да изместя вината за раздялата върху него и да прикрия факта, че аз просто не искам да съм с него поради ред причини...ок.

# 159
"През цялата среща от Роси се чуваше предимно "Уау" и "Ок". От време на време "Супер". Надявам се да е било от притеснение"

И “добрее”.
По едно време напълно успешно отговарях преди нея. Нямах пропуск. 😀

# 160
  • в сърцето на един мъж...
Като чета коментарите тук, после се чудим защо жените се тунинговат - Роси е свеж полъх в едно предаване с изкуствени жени. Изкуствени гърди, усти, скули, лица, че и поведението им е изкуствено. А тя е красива, да, красива и го казвам като жена - харесва ми всичко по нея, защото е симетрично и много добре сложено. А краката - за краката само можем да мечтаем Simple Smile И отделно - все пак тя се притеснява, млада е, нормално да се държи по-прибрано в някои ситуации или да не говори много. Видяхме ги капацитетите какво показаха - диалекти, акценти, глупости на килограм и вирнати носове... Интрига до интрига и чалга.
Страшно много ми хареса срещата снощи - имаше флирт, имаше нежност, имаше сексапил, страст и романтика. Очаквам нещо подобно в предаване, в което се търси любов. А не - ти си сгрешил спрямо мен, не може така да се отнасяш и подобни фрази. За пръв път виждам Васил толкова отпуснат, освободен, без да си претегля думите или действията. И честно казано толкова ми е секси, че никакви червени флагове не виждам, а бих му се метнала без да се замисля Simple Smile Само не е ясно от къде дойде това с жената и детето? Той ако има такива навън, що ще в предаване като ергена? То бива конспирации, ама чак пък толкова, айде няма нужда.
Надявам се да избере Роси, защото си отиват двамата, има страст, вълнение, имат добра оптика и мисля, че могат да имат хубава връзка.
Валидираната двойка ми е интересна до някъде - чакам да покажат до къде могат да стигнат в надцакването. Определено Мартин след като видя, че Косара излиза, Даниела не му е интересна вече...
По въпроса за обясненията на групичката за Роси - видяхме Мартин как отказа Косара от Васил. Толкова му е набрал. Е как си представяте да остави някой да придобие малко повече слава от него? Всичките са като с промити мозъци след общуването с него.

# 161
Валидираната двойка ми е интересна до някъде - чакам да покажат до къде могат да стигнат в надцакването. Определено Мартин след като видя, че Косара излиза, Даниела не му е интересна вече...

Като прочетох това се сетих как Мартин вчера започва да се бъзика с Даниела за това валидиране, което тя постоянно повтаря. Но тя май не се усети, че й се подиграва.

# 162
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:

Единствено по Косара си падна като външност. Другите са му симпатични и приятни.

Факт !

Но външността е само в началото, после другите качества минават на преден план.

# 163
В синхрон с написаното от Geia, преди малко си мислех, че Мартин може би се заканваше за бъдещите подкасти не на някоя от момите/Даниела, а на "Новобранката". Това би обяснило и защо всички от секатата на офицера плюят толкова самоотвержено по Васил.

# 164
Ана Мария официално се води лидер на техния култ,но май неофициално лидер е Мартин или по скоро това е неговият култ

Ахаха, представяш ли си да е вярно? Имаше някакъв момент, в който се разбра, че избрал Силвия за троянски кон, след като забелязал, че е приятелка с всички. Ако е осъзнал, че голямата част от момичетата слушат АМ, като нищо да дърпа през нея конците след шоуто какво да се говори по студията. Вписва се в приказките за шах, офицери, стратегии и тактики. А и АМ си каза в прав текст в надкаста, че късно се усетила, че с Мартин могат да въртят заедно стратегии и как щели да побъркат всички. Ако има нещо вярно, ще са ми много смешни за какви военни стратези се вземат и с какви глупости, като пубертети, се занимават.

Общи условия

Активация на акаунт