🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 799
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 225
За децата на Мартин има статии, че баба им ги е взела под крилото си, пратила ги е във Великобритания далеч от чалга културата, и им готви друг път. Майката на момичетата ми се стори много различна от останалите забивки на Марто.
Даже и да е така, какво значи готви им друг път? Ще ги жени за престолонаследници ли? Нали ще се върнат тук точно при чалга таткото със заведението. Майката ми е много симпатична, обаче и тя влиза в графата "приятели на Джанъм и купони", което много не ми съвпада с духовния път който е избрала като професионално занимаваща се с йога. Иначе зная ,че е художничка. Но подозирам, че "мама и тати" финансират всичко и затова са толкова почитани.

# 226
Кои крещят като селянки на пазара?! Освен АМ не са ни излъчили никой в тази къща да крещи?! Косара повиши тон на Росица, друг няма. Хайде да не преувеличаваме за да оправдаем някой си.

И не, не се снимам как показвам среден пръст на никой.

Ми мълчах, мълчах, четях, пак мълчах и така две седмици....та да си кажа . ...аз си го показвам честичко!
Ко па толкУ му се възмущавате на тоя среден пръст, не схванах.
На раЛта ежедневно си го мяткаме, имаме си закачка. Вкъщи пак така..закачка.
Чааак пък толкова голямо прегрешение да е тая комбинация от трите пръста с преобладаващ среден...не мисля че е.
Малеее.....сигурно аз не съм наред нещо, не знам. Ама като се гледам пък...Сичко си ми е наред, та не знам Laughing

Давайте по-лежерно и весело тоя жЮвот....че иначе ще се превърнете в бастуни пуритани Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 227
Е, как уж срещата на Васил и Роси била невероятна, а пък нямали какво да си кажат и затова Роската демонстрирала беден речник. Много противоречия станаха пак.

# 228
Е, поне разбрахме, че с основание са искали да премахнат Росица като конкурентка, щеше да ги отвее рано-рано. Макар че при Виктор положението е "сложно" Trollface

# 229
Е, как уж срещата на Васил и Роси била невероятна, а пък нямали какво да си кажат и затова Роската демонстрирала беден речник. Много противоречия станаха пак.
Ами веднага ще ти кажа - при общуването хеле пък между мъж и жена вербалната комуникация, демек думичките дето си менкат са нищожен процент. Той и Виктор редеше хубави думички доста често, особено когато не му се налага друг вид комуникация.

# 230
Аз не намирам срещата за невероятна и да - Роси не каза почти нищо съществено освен възклицания. Но може да е била под напрежение, разбираемо е. За мен и подаряването на колиета на двете момичета също е подвеждащо, колкото и добри намерения да е имал Васил. Защото съм убедена, че Роси помисли, че това е само за нея и тя е специална в неговите очи, едва ли не избраницата.

# 231
Ох, гледам блиц въпросите на Косара, ма жена, не се казва пияна парти, а пяна парти, трагедия, брат...
И Ферай го изговаря така 😂

# 232
За мен тази среща беше някакъв отчаян ход да изкярат нещо от този сезон, яко ги бяха надъхали да са по-разкрепостени и затова не ми бяха автентични. Бяха и скучни освен това. Той Васил до този момент изтръпваше само като му се наложи да разговаря с Роси, баш в последния епизод я преоткри.

# 233
Гледах и Косара в Преди обед. Що седи като гипсирана? Здравословни проблеми ли има? Бастун ли е закусвала?

Най- вероятно в книгата на Даца така пишИ, нали я е чела- два пъти. А и Айгюлчето седи така, като я извеждат по ресторанти.

На КУЗара накрая акЧентът започна да пробива- умори се да го контролира, все още не ѝ се получава да говори правилно, без да го мисли постоянно.

# 234
  • София

Е другите скромни ги видяхме Simple Smile Похвалиха се пред цял свят как бият други жени... Айде моля ти се, шмъ убидиш...
Ох, гледам блиц въпросите на Косара, ма жена, не се казва пияна парти, а пяна парти, трагедия, брат...
Факт, обаче .. като се сетим и какво наливане на алхокол беше, та то сигурно и до пияни ергенки и ергени се е стигнало.

# 235
  • в сърцето на един мъж...
Абе айде бе - нали видяхме как се държаха като влязоха американките, после като влезе Анета и Алекса. Видяхме и как й крещяха с Любомира. Мине се не мине и тук непрекъснато се говори какви булита са, сега изведнъж Росица понеже показала среден пръст, вече е най-черната. Нищо не преувеличавам. Те предаванията си седят Simple Smile
Адриана, Александра, Ива например, кога са викнали на някой новодошъл и защо никой не се е заял с тях? Че изкарвате само Роси добричка. Преувеличаване от всякъде си е.

От всичките само една Адриана се държа ок и то защото много иска да върже ергена и да не се покаже като кофти парче. А тя си каза, че не я е интересувало какво става. Другите две бяха като борчета отстрани. Кучето чувахме повече от тях двете. С кое преувеличавам? Ясно, че те дразни Роси, мен обаче не ме. Че й завиждам за краката - завиждам, бих убила за такива, ама имам естествено голям бюст, това ми е бонуса на мен Simple Smile Получи ли се среща, получи се. Изби ли кринджа в сезона, изби. Ми това е важното, че иначе щяхме да гледаме до края и да се чудим от къде са извадили херцогини, дето никой не им е на нивото...

И Ферай го изговаря така 😂

Значи тия са били пияни на мотика, за да не могат правилно да го кажат Simple Smile

# 236
Факт е, че цялата аудитория се бяхме приготвили за як криндж за тая среща. И е факт, че бяхме изненадани от това, че срещата беше приятна за гледане особено от един момент нататък. Дали от продукцията са ги мотивирали и нахъсвали, дали от алкохола, но срещата ставаше за гледане. И не я знам Роси добра ли е не е ли , интелигентна ли е не е ли но едно няма как да не и призная - има спортен хъс. За мен с това обръщане в последния момент тя спечели една победа.

# 237
  • София
Наближава финалът и Мартин понеже няма мерак да се обвързва, ще намери причина да не се случат нещата.
Даниела също де.

# 238
Само един розов замък ти липсва
Още ли не си почнал строежа
Мартин и Косара се закачат в Instagram под последния и пост

# 239
  • в сърцето на един мъж...
Дали има някъде информация за парчетата, които пускаха? Музикалният редактор има много добър вкус Simple Smile Имаше едно много хубаво парче, в началото на срещата им.

Общи условия

Активация на акаунт