🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 159
  • 6 792
  •   2
Отговори
# 645
  • София
На кратък синхрон Васил каза нещо “мисля, че … вече приключи” или нещо подобно. 
Някой чул/разбрал ли е?
Върнах си го - “С последната изненада мисля, че (пауза) нещата приключиха” 🤔
А сега, де 😜

# 646
  • България
Керана е по-натоварваща, иначе съм чувала мнения от мъже, че била много секси като се движела по сцената.
Дано Васил не избере никоя.

# 647
Марто пита дали би била приятелка с децата му, защото е свикнал да забърсва наборки на голямата му щерка. Изведнъж му се е прояснило, че Данка ще е леля сравнена със 'завоеванията' му. 
Като компромис ще вземе леля Клюкара, че с нея по може да се фука пред 'интелигенцията' в чалготеките.

# 648
Керана е по-натоварваща, иначе съм чувала мнения от мъже, че била много секси като се движела по сцената.
Дано Васил не избере никоя.
Керана наистина е красива жена. Един път беше с много секси рокля (като водеща на онова предаване). И тази фигура не знам откъде я извади. Благородно ѝ завидях.

Иначе преди това предаване ми беше дразнеща и не я намирах за особено хубава.

# 649
Мартин какво отговори - иска или не иска друго дете? Може да вижда пречка в това, че тя няма и в един момент ще поиска.

# 650
А ММ каза, че В не заслужава Росица.

Няма как Васил да избере Ади. Съжалявам, сигурно не е лоша жена, не е и грозна, но такова нелепо държание, мимики, жестове...(на терасата как се беше изтегнала назад и гледаше и говореше с някакво самодоволство) ...няма как да се харесат на  мъж. Едва ли е точно такава в реала, тук много се е амбицирАла,  повярвала си е, и си мисли, че като демонстрира сила и увереност (в главата си точно това си представя) ще е неустоима.
В сезон две бях точно толкова убедена, че Евгени няма да избере Елена и то не заради лошата му актьорска игра. А заради нея и непривлекателното и поведение.  Има жени, които действат като бром в чая.
Напротив, може точно затова да я избере, защото ще му е по–лесно после да я разкара, при това без много да я нарани.

# 651
Керана е страшно талантлива и красива. Дано я вземат за мома, ако ще направят такова предаване.

# 652
Мартин какво отговори - иска или не иска друго дете? Може да вижда пречка в това, че тя няма и в един момент ще поиска.

Да се беше хванал със Силвия тогава - смешник.

# 653
  • Някъде там...
На кратък синхрон Васил каза нещо “мисля, че … вече приключи” или нещо подобно. 
Някой чул/разбрал ли е?
Върнах си го - “С последната изненада мисля, че (пауза) нещата приключиха” 🤔
А сега, де 😜
Може би това означава, че е решил коя избира. Или никоя...

# 654
Керана ми е ужас с този звънлив глас, иначе предаването ми харесва.

Мартин май каза, че иска друго дете. Даниела каза, че и тя е готова за семейство.

Имах работа и слушах само с едно ухо, но май вчерашната среща беше по-интересна. Предвид, че харесвам Адриана повече от Росица. Но която и да избере (ако избере някоя) за мен не си отиват и няма да ги бъде - същото важи и за другите две двойки.

# 655
О, да Керана е адски шумна и натоварваща. Иначе е много красива и хубаво пее.
На мен срещата с Роси ми хареса най-много от всички срещи във всички сезони. И то преди целувките, подчертавам. Някак много уютно им беше, отпуснати, усмихнати флиртуват си, закачат се беше толкова лежерно.Хареса ми билярда, харесвам филма и колието ми хареса. И Васко го харесах за пръв път, а и Роси също. А най харесах блясъка в очите му. Езика на телата, лицата, изражението ни показват симпатиите ни към някого няма нужда от думи и е безмислено да се лъже когато не изпитваме такива.

# 656
"Само аз ли намирам Адриана за най-нормална от всички там?"

Да и аз я намирам за най -нормална,хубава и не глупава, но Роси ми е по чаровна и има някаква естествена класа в осанката,въпреки че на моменти ме дразнеше тази неувереност ми е по симпатична от Ади, но не бих си позволила да хейтя Ади за спорта и защото е конкуренция на мойта фаворитка,всяка си има своите качества и недостатъци....

# 657
  • Варна
Мартин повече деца няма да прави. Ей на тука слагам кръст. 🤣

# 658
Тъй като сега доглеждам епизода и Даниела се обяснява на въпрос за децата на Мартин. Та нашата взе да кълчи и да обяснява как трябва едва ли не да се нагърби с възпитанието. Даниела, децата на Мартин са големи, ако не си проучила предварително, и си имат и майка и баща - едва ли ще чакат на твоето възпитание за милиони/за щастие/. Той и казва :"Трябва да си приятелка" и тя:" Не мога да съм приятелка с деца, който са големи и живеят отвреме на време с теб и ще изискват някаква форма на възпитание" - WTF. Какво възпитание и какви пет лева. Това е пълно отричане и презастраховане едновременно - не ме занимавай. Емпатия 0. Оф, и ако имат дете, трябвало да има баланс, нищо не разбирала. То, няма лошо да не разбираш, ние не се раждаме готови за това, но обясненията й са... потрес с лек егоистичен привкус към партньора. 🤷Ма, той Марто - "търкулнало се гърнето, та си намерило похлупака"...огледало се и си казало,  а ..не тоз похлупак е гърне. Та, тъй 😉

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 23:55 от a.vasileva

# 659
  • България
Керана е страшно талантлива и красива. Дано я вземат за мома, ако ще направят такова предаване.
Сакън от такива досадни жени, Поли цикатридината и Адрияна ни стигат.

Общи условия

Активация на акаунт