🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 236
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 675
Пуснах си точно 1 минута от НадкасТ-а с Косара, ама ми се струва, че Туджарката точи лиги и по тази кифла. Нечувано! 😂😂😂

# 676
Никой не ще да гледа Надкаст с Косара и да ни разкаже. Ряпата дали би се навил?
В момента го гледам, но нищо не ми влиза в главата, защото се смея тук, а Косара само за фон ми се прави на важна.
Начи камерите в бтв са с яяяяки филтри! Косара в подкаста няма много общо с Косара от в "Преди обед"...

# 677
  • в сърцето на един мъж...
На кратък синхрон Васил каза нещо “мисля, че … вече приключи” или нещо подобно.  
Някой чул/разбрал ли е?

Това беше малко шах с пешката - след подаръка... пауза... мисля, че вече приключи... Ся главният герой какво искаше да каже?
Заболя ме главата от Ади, тая жена е като кречетало, не млъкна, не спря и през цялото време - дай да те цункам, цуням те, мляс, мляс... Ужас... Тва беше направо болезнено за гледане... Васил не е по танците каза, тия какво ще правят като излязат Simple Smile
Аз малко с непопулярно мнение, но в случая с децата на Мартин - тя е права. Просто според мен не се изрази добре. Няма как да е мащеха, а и приятелка не е. Тя е възрастен и този възрастен по някакъв начин трябва да изгради отношения с тези деца. Те обаче не са типично мащенски, също така и не са приятелски. Те просто трябва да намерят средата. И да, донякъде става дума за възпитателен процес, а не за това дали да си обсъждате гажетата с тях и да ходите на маникюр заедно. За много от нещата, които каза докато говореха беше права ие така - в една връзка няма надмощие, трябва да се срещнете по средата и всеки да направи някакви отстъпки.
Другото, което пак ми направи кофти впечатление - седнал уж да говори важни неща Марто и пак му Васил в устата - какво прави, дали е целунал Роси, как се е развила срещата... Много го бърка тоя Васил, много...

# 678
Ако Васил избере Адриана, не е в ред. Срещата с Росица беше много по-приятна и той изглеждаше по-естествен. За 1 ден го впечатли повече от всички останали. Адриана е голямо клише и играе, за да му се хареса. Росица е естествено женствена и излъчва някаква мекота и топлина. Може би затова всички и се нахвърлиха в началото. Видяха, че е конкуренция. С добра професия, с вкус и интелект. Тя нали беше казвала, че се отделя настрана, защото средата не е нейната. Предполагам визираше изкуствените цици, изкуственото поведение, актьорската игра. Според мен момичето видимо вярва, че ще открие половинката си в предаването.

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 00:21 от KatyaS

# 679
Е няма нужда от подскачане и сто пъти повтаряне, че той не е Алфа. Той се мисли за такъв. Точка. Вашето мнение едва ли го интересува.

Ако не го интересуваше нямаше да влезе в такова шоу и няколко месеца да се прави на панаирджийска мечка.
Щеше по каналният ред да си намери жена.
Само ,че човека очевидно не си търси жена Joy Още по-малко търси и  някоя да му ражда деца. Отишъл е да си вземе един хонорар, да го дават малко по тв, да си купонясва на топличко и след финала да мине през леглата на възможно повече фусти. Хич му не е ни за Данка, ни за която и да е,вие чак за деца тръгнахте да мислите

Той всичките тия неща може да си ги прави и без да влиза в каквито и да е риалитита.
Логика не виждам особено. Ако не кешира здраво може и никакви фусти да не изръчка - особено както му създадоха фалшив имидж на "голям богаташ".

# 680
Неделчо и Туджаров умишлено насочват въпросите към Мартин и питат Косара какво мисли по темата, че той има деца.
Тя нямала нищо против, защото баща ѝ имал също дете от друга жена, преди брака с майка ѝ, и знаела какво е всъщност. Защото сега били три деца.

# 681
Пуснах си точно 1 минута от НадкасТ-а с Косара, ама ми се струва, че Туджарката точи лиги и по тази кифла. Нечувано! 😂😂😂
И аз си го пуснах преди малко - още по-зле става. От ергените не получи пръстен, но очаквам Туджарката до края на епизода да ѝ предложи. Пръстен, бъбрек - каквото пожелае. 😂

“Като взьема решение, съм качигурична!”

# 682
Неделчо и Туджаров умишлено насочват въпросите към Мартин и питат Косара какво мисли по темата, че той има деца.
Тя нямала нищо против, защото баща ѝ имал също дете от друга жена, преди брака с майка ѝ, и знаела какво е всъщност. Защото сега били три деца.
Значи правилно го разбрах когато майка и каза, че има и по-малък брат, заради което сметнах, че има и по-голям такъв.

# 683
  • софия
Абе ок си е Васето. И вчера с Роси много добре им се получи. Най-хубавата среща наистина  - и химия и разговор и флирт и малко криндж. Роси му харесва "тъпите смешки" -вика Васко Joy
Абе харесаха ми. Росито си е чиста откачалка, не съм и фен, но по-лежерно флиртаджийска, сладко кринджава и готина среща не бях гледала в нито един от сезоните.
Вероятно е играл и монтажа, но все пак чудна беше. Grinning
По повод "план Б" Роси  каза на синхрон, че пита Васил за това, понеже и на нея и били   "задавали въпроси" и тя се била замислила за  неща, които иначе не и били хрумвали до тогава. Редакторска му работа. Stuck Out Tongue Winking Eye Драма да има....

С Ади химия не виждам.
Не знам какво и е на Ади - сладко личице, миньонче, страхотна коса, млада, не е тъпа..... и леле, никаква харизма. Страшна досада е и верно не млъква и не млъква Joy

Васето като нищо верно ще си тръгне сам.
И Росито го улесни Joy  , заслугата ще е нейна, ако  Васко да разкара Ади. Grinning
Нещо от сорта-щом Роси за толкова кратко време успя да събуди чувства в него, значи няма истински чувства към Ади. Готово.

Не може да избере и Роси - не и преди да и каже честно как се развиха събитията, та тя се върна в играта.
Иначе мисля, че наистина я хареса вчера.
И това за план Б, ю Я са пълни тъпоти и в живота, а пък този формат ептен -тук  всеки е план Б - кой още от началото, кой на финала....колелото се върти.

Мартин и Данчето не са ми интересни откак са семейни.
Жалко за това и двамата стават за риалити формати, но ми доскуча цялата сюжетна линия и определено ми липсват Мартинките.

Като за пръви опит на Нн с формата и промените, които в цялост много харесвам, но тази тъпня с  Марто и РуциПуци още да са  в предаването -надявам се да е ексклузивно само в тяхна чест Imp и повече да не се повтаря.
Финални епизоди - половината време тия пазаруват у Мол- а!!!! Кажи честно - верно ли го гледахме това......

Едвам ви изчетох,  и до подкастити не мога да стигна. Ще наваксвам следващата седмица.

Кло Flowers Hibiscus

# 684
Мартин не е там да си търси жена, а заради приключението и тръпката. "Избра" Даниела, защото му е по-интересна от останалите.

# 685
За утрешната реч на Мартин предполагам, че ще каже, че е влязъл, за да раздвижи шоуто и че не е имал сериозни намерения за нищо, но че неочаквано Даниела му е завъртяла главата. Всички го видяхме как грееше оглупял покрай нея. Дали обаче ще си признае, че впоследствие го е разочаровала, което е видимо, това не мога да преценя.

# 686
Когато Наум изтърси пред момичетата, че последните две избрани момичета ще отидат на 24часова тетатет среща с Васил в отделна къща, Косара даде рязко заден и се отказа да е финалистка.

# 687
По-скоро виждам Мартин да дундурка внуци, а не негови деца! С тези скъсани фланелки стана много вехт, та му викам дядо Марто.
Даниела беше права, че не може да бъде приятелка на децата. За тях, ще си е втората жена на тате. И за първи път, ще каже нещо положителни за нея, че може да разговаря и да води смислен разговор.
Проблемът на Виктор и Васил, че не могат да изразят с думи, това което чувстват и да формулират какво искат.
За срещата на Ади и Васил - дървена. Само ох, ах, олеле майко. Ади като навита кукла само вика  - много яко, ръката горя, мляс- мляс, накрая гуш.
Продукцията ще я призная ако утре ни покажат положителен тест за бременност. Ето това вече ще бъде финал!

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 00:25 от Тера Силва

# 688
Туджарката колкото и да ми е симпатичен заедно с Неделчо, знаем колко са му слаби ангелите, като нищо може да предложи пръстен на "Клеопатра".🤭

# 689
Косара си нахрани стабилно Даниела и Васята,за другите не е каза нещо лошо. Най близка си е с Ана Мария, с Мартин били само приятели. Бащата и майката на Косара имали голяма възрастова разлика,не каза колко точно

Общи условия

Активация на акаунт