🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 616
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 1 395
Въпреки грима, Даца нещо ми прилича да е плакала преди това. Колко ли пъти са снимали сцената.

# 1 396
Вярно е че Роси не гледа предаването, както ние виждаме синхроните и срещите. Ама колко момичета там се досетиха, че Силвия доносничи на Мартин, че Мартин има симпатия към Даниела още от начало, че за Васил, Косара е най - желана и т.н.
Само Росито не можа да разбере от трима ергени, че никой не я ще ...
3 месеца търка шезлонга, на индивидуална среща не беше ходила и накрая защото няма кой остана на финал и тя наивно пита ама аз План Б ли съм, ама аз приоритет ли съм...
Малко някой да и обърне внимание и тя е като лепка и си мисли че е много специална.
И според мен е по - добре че Васил и каза на живо, че я е излъгал и подвел, отколкото да гледа тя по ТВ после.

# 1 397
Тя като булка, той като келнера на сватбата

# 1 398
Аз започвам да се чудя с какви жени е бил Мартин до сега, щом с такива суперлативи говори за Даниела?
Не искам да я обиждам, но според мен не притежава чак такива качества, каквито той изреди, поради което и въпроса ми.
Може да е изгубил бас и да му се е наложило да играе Mr. Green

Бас с Хепи шефа ли🙂

# 1 399
Свга се сетих, тая Даца с тоя бюст как се побира в ХС. Да е слаба колко да е слаба, че ХС е зай-дребните жени. Сигурно е по-дребна от пред камерите.

# 1 400
И сега ако видя:

фърлям тиливизията
😂😂😂

# 1 401
  • София
Роси усещаше, че не е първи избор, може би е мислела, че ще си остане само за нея това колебание  и че зрителите няма да разберат, затова и ав почувства унизена. Лош подбор на думи от Васил, както винаги.

# 1 402
  • Варна
Наистина не разбирам.
Тогава не можа да каже, заради рождения й ден. Сега ако не беше казал пак щяхте да го плюете.

# 1 403
  • Stockholm
Не знам дали е добър знак на съдбата това, но и Мартин и Даниела са с едното око по-различно от другото в този светъл ден JoyJoyJoy

# 1 404
Поне реди последователни смислени изречения без да са предварително написани.

# 1 405
Вярно е че Роси не гледа предаването, както ние виждаме синхроните и срещите. Ама колко момичета там се досетиха, че Силвия доносничи на Мартин, че Мартин има симпатия към Даниела още от начало, че за Васил, Косара е най - желана и т.н.
Само Росито не можа да разбере от трима ергени, че никой не я ще ...
3 месеца търка шезлонга, на индивидуална среща не беше ходила и накрая защото няма кой остана на финал и тя наивно пита ама аз План Б ли съм, ама аз приоритет ли съм...
Малко някой да и обърне внимание и тя е като лепка и си мисли че е много специална.
И според мен е по - добре че Васил и каза на живо, че я е излъгал и подвел, отколкото да гледа тя по ТВ после.
Питке, ти ли си? Пийни едно смучи! Wink

# 1 406
Много е красива рокля на Данка.

# 1 407
Даниела ще продаде доста книги .😃

# 1 408
  • Street of Dreams
Аз от една страна съм доволна, че беше жесток с Роси. Това е шанс за нея са се саморефлектира и да вдигне малко гарда най-после в този живот. Дано се ядоса най-после и да промени майндсета си.

В много случаи, обаче не се случва това - катарзис и промяна в нагласата, "майндсета".

По-скоро още 1,2 разочарования и може да намрази мъжете, като цяло отношенията, да се изкриви до степен да няма доверие в нищо и никой, и като намери свестен и нормален, държащ на нея, тя няма да е в състояние да изгради нормална връзка с този човек.
Докато е делулу, няма да може да изгради връзка, да. Най-малко 3 пъти каза, че интуицията й подсказва, че тя ще е избранницата. Никакво излизане от собствения измислен свят, никаква връзка с реалността. Сърдите се на Даниела, че провокира и тества всяка една част на характера и възможна ситуация, но за мен поне е реалист. Всеки трябва да има известен гард и инстинкт за самосъхранение.

# 1 409
Най-сетне някой да си е намерил отговорите в този сезон.

Общи условия

Активация на акаунт