🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 434
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 1 695
Тя си рекламира книгата и бутика. Книгата е вече изчерпана,...
Вярно е, че книгата й е изчерпана - шокирана съм.
Не вярвайте в това. Тиражът ѝ е такъв, че един човек с джобни пари може да изкупи всички налични книги за  час... Не щото е бестселър, а за да изчезне от света.

# 1 696
Видях пръстена нахлузен и излезнах, а то какъв обрат настанал с послеписа.
Бай Марто ще разкрива ли любовта утре с Клюкара? От най-големия играч стана най-големия идиот, в предаването.
Данка може да го е финтирала и той да си е мислел, ще е бивша любовница на хепимена, а тя да е всъщност актуална на бачорския. Бай Марто ще се самозакопае доволно след предаването. Змията все пак го изкара извън контрол.
Виксъна е осъзнал, че жените не са за него.
Васката продължава с режима уан найт стенд.
Еми супер забава си беше. В темата поне. Yellow Heart

# 1 697
  • here and now
Доста я хранят Даниела. Мисля,че хората биха повярвали повече на Мартин.
Мартин не сме го хващали да лъже толкоз...
На Даца всяка втора дума ѝ беше откровена лъжа...

# 1 698
И това не е след 3 месеца, а след 2, да не ни приспиват и нас 😆

# 1 699
Запорите и ЧСИ са достатъчно реални доказателства... Както видяхме, принудиха я сама да говори за това! Кой човек доброволно ще си разпростре сам кирливите ризи по телевизията, м? Даниела прилича ли му на някого на най-честната жена на света? Изиграха я...
Тук малко не хващам логиката. Ако не си беше казала - тя лъже. Ако си каже - кой нормален човек казва това. Няма угодия. 😁

# 1 700
Мартин направи Даниела известна и сигурно място не може да си намери от яд в момента.

# 1 701
На мен ми е все тая лъже или не лъже. Целта беше да я накарат сама да говори за това! Ами, накараха я.
Напротив, точно това му беше целта - да направи известни кашите, дето е забъркала и тя сама да си признае за тях и точно това направи. Сигурна съм, че се гордее!
И ергените предвидени двама, щото на Марто историята е постановка, но и сезон се гони. То па втория ерген излезе мек, та зорлем вкараха и трети аварийно.

# 1 702
Благодаря за целия цирк,който BTV НИ ПРЕДОСТАВИ и на пиедестал бяха лъжата,лицемерието,грозотата и разврата ми до нови срещи мами до 5 сезон и дано е по раздвижен и не толкоз умрял- goodbye for now

# 1 703
Надкаста ще избият с гледания тия дни, Преди обед утре могат да си ударят задника в тавана, ще са по-гледани сигурно от самия финал. Аз все още не вярвам, че Данчето ще се появи.

# 1 704
Всички финалисти показаха как много внимателно избират грешния човек. Туй то.

# 1 705
Тя си рекламира книгата и бутика. Книгата е вече изчерпана,...
Вярно е, че книгата й е изчерпана - шокирана съм.
Не вярвайте в това. Тиражът ѝ е такъв, че един човек с джобни пари може да изкупи всички налични книги за  час... Не щото е бестселър, а за да изчезне от света.

Дали? Книгата не е особено евтина за българския пазар. Аз сериозно бих се замислила дали да дам 50 лева за някаква книга, ако живеех в България (не в София).

# 1 706
На мен ми е все тая лъже или не лъже. Целта беше да я накарат сама да говори за това! Ами, накараха я.
Е, тя 100% е знаела, че това ще излезе наяве. Щом е проучвала финансовото състояние на Мартин преди влизането си, значи е наясно, че тези неща са супер достъпни и не могат да останат скрити.

Данка си постигна целта, която е популярност. И си има фенки - в ИГ гледам стотици коментари от 20 годишни кифлета, чели книгата и т.н. Така че… Кучетата (Мартин и компания) си лаят… Керванът си върви. 😁

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 00:58 от Lilly_85

# 1 707
  • here and now
Запорите и ЧСИ са достатъчно реални доказателства... Както видяхме, принудиха я сама да говори за това! Кой човек доброволно ще си разпростре сам кирливите ризи по телевизията, м? Даниела прилича ли му на някого на най-честната жена на света? Изиграха я...
Тук малко не хващам логиката. Ако не си беше казала - тя лъже. Ако си каже - кой нормален човек казва това. Няма угодия. 😁
Не я питаха директно. Подшушнали са ѝ, че отвън се знае и ни в клин, ни в ръкав ѝ се наложи сама да признава. Можеше да не го направи. Нямаше да изглежда, че лъже И за това

# 1 708
Надкаста ще избият с гледания тия дни, Преди обед утре могат да си ударят задника в тавана, ще са по-гледани сигурно от самия финал. Аз все още не вярвам, че Данчето ще се появи.
Аз мисля, че ще са сто души в студиото и ще е един голям кокошарник. И най-малко от времето ще бъде за ергените и ергените - гости. Много повече ще плямпат водещата Яна и най-вече досадната Оля Маринова, която не млъква, всичко знае, от всичко разбира.. Обикновено тя изяжда цялото време с логореята си.

# 1 709
На Мартин профила в Instagram гърми,има три хиляди нови последователи за няма и  два часа

Общи условия

Активация на акаунт