🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 467
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 1 710
Ще видим, ще видим... За мен нещата не са толкова прости, нито очевидното е това, което всъщност се случва.

# 1 711
  • here and now
На Мартин профила в Instagram гърми,има три хиляди нови последователи за няма и  два часа
А Данкиния как е?

# 1 712
Да се ......
Аз побързах да изключа лаптопа и сега разбирам за послеписа.
Първо ще ви прочета и утре на свежа глава ще го изгледам за кеф.
Лека нощ и благодаря за компанията.
Всички бяхте страхотни анализатори!

# 1 713
На Мартин профила в Instagram гърми,има три хиляди нови последователи за няма и  два часа

дай link в Instagram

# 1 714
Надкаста ще избият с гледания тия дни, Преди обед утре могат да си ударят задника в тавана, ще са по-гледани сигурно от самия финал. Аз все още не вярвам, че Данчето ще се появи.
Аз мисля, че ще са сто души в студиото и ще е един голям кокошарник. И най-малко от времето ще бъде за ергените и ергените - гости. Много повече ще плямпат водещата Яна и най-вече досадната Оля Маринова, която не млъква, всичко знае, от всичко разбира.. Обикновено тя изяжда цялото време с логореята си.
Нека не забравяме, че Адиту ще е там... Оля ще има сериозна конкуренция.

# 1 715
  • в сърцето на един мъж...
Хм, Роси има един клип в инстаграма си, в който говори с български и английски думички и има глас, който много прилича на гласа на Туджаров... Интересно

# 1 716
Най-бруталното обаче беше как Наум казва, че това бил най-честният и истински сезон, а 10 секунди по-късно тръгват надписите какво е станало след това - Виктор използвал Любка за слава, Даниела измамила Мартин и т.н. Братлета и сестрички от екипа, обръщам се специално към вас - то е ясно, че не може да кажете “оср*хме сезона и чеп за зеле не става от нас”, ама поне да бяхте изрязали празните самохвалства. 😂

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 00:59 от Lilly_85

# 1 717
  • София
Виктор влюбен в Бранимира, Васил в Косара, Мартин…. не се знае. Как да станат нещата като жените с които останаха не са им по сърце?
Мартин в себе си...
🎯Абсолютно!

# 1 718
Роси на стори казва: "Защо предаването са избрали едно и също колие ". Много добре знае къде е влязла. А хората нападнаха неоснователно в социалните мрежи Васил.

# 1 719
  • here and now
Хм, Роси има един клип в инстаграма си, в който говори с български и английски думички и има глас, който много прилича на гласа на Туджаров... Интересно
Ще се самоцитирам от по-рано.

Разбра ли се коя е забил Туджаров?
Аз залагам на Росица.

# 1 720
Роси и Туджаров 🤣

# 1 721
Проблемът на Марто е, че Дани имала отношения с обвързан мъж, а той с необвързано 20 годишно момиче. Затова не са се получили нещата между тях Sweat Smile

# 1 722
  • here and now
Проблемът на Марто е, че Дани имала отношения с обвързан мъж, а той с необвързано 20 годишно момиче. Затова не са се получили нещата между тях Sweat Smile
Необвързаната 20-годишна влезна в предаването и той я разкара.

# 1 723
Необвързаната 20-годишна влезна в предаването и той я разкара.
Разкара я от предаването Smile

# 1 724
  • в сърцето на един мъж...
Ще се самоцитирам от по-рано.

Разбра ли се коя е забил Туджаров?
Аз залагам на Росица.

Е стига де, верно ли мислиш така?

Роси на стори казва: "Защо предаването са избрали едно и също колие ". Много добре знае къде е влязла. А хората нападнаха неоснователно в социалните мрежи Васил.

Е кое му е неоснователното, баси дървения начин да се разделиш с някой. Лъжеш, мажеш и накрая го доомазваш. Тя беше права - не е мъжко. А и наистина - той от зор, еднакви ги избра, че да не бърка кое на коя дава.

Общи условия

Активация на акаунт