🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 313 798
  • 6 792
  •   2
Отговори
# 1 875
  • София
Добре, че сте коментирали финалните надписи. Бях помислила, че е свършило още преди последните реклами 😁

# 1 876
АМ😱
Скрит текст:
Вените по врата на Валерия I имат конкуренция Grinning

# 1 877
АМ😱
Скрит текст:

Чак вените на сисите й се виждат, едвам се държат тия вимета.😂😂😂

# 1 878
# 1 879
Да не съм изтървала нещо за Мартин, не го харесвам, женкар, пиянде, злобен и интригант, но не си спомням да е лъгал за нещо, много пъти е обяснявал, че му е слаб ангела, че е изневерявал, че обича да излиза и да купонясва. А за Даниела си спомням, че имаше въпрос ако е поканена на рожден ден, а Мартин иска тя да остане с него, какво би направила, каза, че по-скоро би отишла на рожден ден и според нея партньорите не бива да се ограничават, а в края на шоуто обясняваше на Мартин как трябва да се откаже от дискотеките, все обясняваше колко е принципна, пък накрая леко обвързана била. Не разбирам и хейта срещу Мартин защо бил казал, че тя го е излъгала,  не било мъжко, ами да не е женско да го разиграват така? Не е излъгал, обяснява защо не са потръгнали нещата, тя не си пази честта, той да й я пази, не го разбирам.

# 1 880
  • София
АМ😱
Скрит текст:
Ако си намали малко кубиците и си поддържа така устните, не изглежда зле. В повече са ми татусите, ама щом се харесва. Беше ясно, че там няма химия. Може обаче и да се появят обожатели сега за Ади и да намери това, което търси в един мъж.

# 1 881
Не очаквам днес в 10.30 да има цирк. Много хора ще са. Ники Николов и той ще е там. В едни 20
 минути не вярвам да има време за скандали.
Няма да са само 20 мин, а май до края на предаването.  Имат една рубрика за пътешественици в петък, може да остане за финал.
Иначе анонсираха, че започва “малко след 10”.

# 1 882
Мартинчо си излъга за Йоанчето, че са се разделили преди да влезе, а сега обвинява Даниела в същото. 😂

# 1 883
Абсурд Ади да си намери обожатели след великото си участие. Някой социално невалидиран програмист, може би... Само ако ходи с mute функция и то.

# 1 884
Диалектно говорещата водеща Оля вчера каза: “нямам търпение за ДНЕСКАШНИЯ епизод”, “намалям”, “отидоха да пазарЯт”… Чудна водеща … в национален ефир Wink

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 10:04 от diziler

# 1 885
Ади по-скоро продуценти може да си намери, нищо че не пее кой знае колко добре.

# 1 886
Диалектно говорещата водеща Оля вчера каза: “нямам търпение за ДНЕСКАШНИЯ епизод”, “намалям”, “отидоха за пазарят”… Чудна водеща … в национален ефир Wink
Преди малко гледах вчерашното Преди Обед и Оля каза, че било последно за нея. Сега пускам и я гледам да говори за Дамиано Давид с някакъв стръвнишки поглед. Защо ми дадоха фалшива надежда, че няма да я гледам?

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 10:05 от RoseofVersailles

# 1 887
Аз да попитам, защо се взе за чиста монета плювнята на Мартин? Слуховете за г-н Хепи са от началото на темата, ама сега щом Мартин го е казал - аууу, ето, истина е! Излязъл е, тя го е отсвирила, казали са му за слуховете и големият мъж започва да храчи. На страната на Даниела съм, а и съм сигурна, че тя ще се държи по-достойно във войната.

# 1 888
Мартинчо си излъга за Йоанчето, че са се разделили преди да влезе, а сега обвинява Даниела в същото. 😂
Ами разделени си бяха, по неговите стандарти физическите отношения не са връзка. Огромната разлика е, че Йоана влезе в шоуто и Мартин категорично си заяви пред всички, че за него отношенията са приключили, а когато Ана-Мария спомена, че Даниела е във връзка тя беше възмутена и категорично отрече.

# 1 889
Обаче аз очаквам Даниела да си запази типичното ледено спокойствие, докато Мартин ще загуби контрол и накрая ще се изложи.

Общи условия

Активация на акаунт