🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 362
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 850
Мартин не знам дали е най-големият балък, че се хвана с Даниела, но със сигурност е най-големият балък, че се връзва на Триглавата ламя (АМ, Косара, Мартина) и слугинчето им Силвия.

# 2 851
Еее жесток панаир! Най-скандалният завършек, спасиха сезона. Пилците се броят наесен Wink

Не ми е жал за никой от замесените, сами си го направиха. Мартин и за ангел небесен да се беше сгодил, щеше да провали връзката, както винаги досега — със собствените си параноя, подозрения, проекции и патологии.

В крайна сметка той и Даниела са големите победители, чудна реклама си направиха. Нея не я мислете, ще се оправи в живота Wink Лъжецът не му трябва да излъже целия свят, а по една жертва наведнъж. Такива винаги се намират.

Големите губещи са Хепимен и мартинките. Даниела поне се излага за пари и лична изгода, а те — за една добра дума и потупване по главата от Мартин.

Хепимен пък се изложи като егати скъперника, че и с много лош вкус за жени. За ресурсите, с които разполага, такива рускиня или украинка може да си има в Лондон за като наглежда ресторанта там, и отделно и тук да си докара една директно от абитуриентския бал в Киев или Москва. И устите знаят да си държат затворени, за съответната цена, разбира се.

# 2 852
Добър вечер, дами ( и господа ) имам много “важен въпрос” 😀 джуките на Мартин в преди обед струваха ли ви се по-надути от обичайното, май е посетил доктора на Ана Мария, беше като намусена карикатура наш Марти

# 2 853
На мен Виктор много ми хареса в Надкаст. Съвсем нормално си говори момчето, явно наистина му е дошло в повече с камерите, тук беше спокоен. На Н.Н. не му прави чест да си клепа така участниците след предаването, че няма и такива да намери...

# 2 854
Пичие. Няма да се научите!
Ш'ма уморите! Joy Joy Joy
Смучи пичие протиФ джипресия!

# 2 855
Пичие. Няма да се научите!
Ш'ма уморите! Joy Joy Joy
Смучи пичие протиФ джипресия!
** ПроЧиф

# 2 856
От днес в ПО - Косара стоеше, като сфинкс. Анна-Мария ги въртеше ония комбали, като виенско колело, Мартина с тъпите й въпроси, Бранимира пак има мухи в главата и едно изречение не може да формулира, Росица бе разкрита, че за втори път се пробва в Ергенът и взе да пелтечи.
Ники Николов унизи в ефир Васил и Виктор, особено Васил. На мен изобщо не ми пука.
Като тегля чертата, Мартин и Любомира бяха най-приемливи и се справиха с живото предаване.

Пускайте линкове от подкасти, надкасти с даниела и Мартин.

# 2 857
  • Варна
А Бранимира и Любомира какво се влачат и те с Мартин? Гледам ги по някакви сторита и снимки.

Ми ш'ги валидират ивинтуално. 🤔

# 2 858

АМ и преди си беше дъно, но вече изкопа Марианската падина с крещенето и обидите на живо в ефир. Ма то какво да ѝ обясняваш на тая махленка… Колкото и силикон да си сложи в ц*ците, филъри за мозъка няма…

Да си монтираш виме  ХХХL, пък да не си хванеш едно гадже, а да преследваш четирима Даниелини любовници...
Логика? Няма.

# 2 859
Хич не му прай чест на Николетов, че прави актьорите си на пача!

quote author=RoseofVersailles link=topic=1777543.msg49763193#msg49763193 date=1748024846]
На мен Виктор много ми хареса в Надкаст. Съвсем нормално си говори момчето, явно наистина му е дошло в повече с камерите, тук беше спокоен. На Н.Н. не му прави чест да си клепа така участниците след предаването, че няма и такива да намери...
[/quote]

# 2 860
За мен единственият най-приемлив в живото предаване беше диванът.

# 2 861
  • Варна

АМ и преди си беше дъно, но вече изкопа Марианската падина с крещенето и обидите на живо в ефир. Ма то какво да ѝ обясняваш на тая махленка… Колкото и силикон да си сложи в ц*ците, филъри за мозъка няма…

Да си монтираш виме  ХХХL, пък да не си хванеш едно гадже, а да предследваш четирима Даниелини любовници...
Логика? Няма.
Има. Валидира се сама горката. 🤣🤣
Що, така им личи на недостатъчно валидираните жени?

# 2 862
  • here and now
Не съм изгледала все още "Преди обед", но...
След като последните години чалгата се валидира като изкуство се радвам, че все пак са направили опит да не валидират простиуцията като "обществена професия".

В началото най-неприятни ми бяха Даца, АМ и Ферай и сега съм на същото мнение. Най-симпатична ми беше Адриана и за нея съм на същото мнение - все пак може да отидеш в реалити и да не станеш за пълен резил, като всички останали...

# 2 863
Не съм разбрала НН правилно значи- за Виктор Първи това, а за Валери хич не съм и чула. 🤣
АМ защо си смени мястото на диванчето?
Ужасно були!

Защо се чудите, че има женени мъже, които купуват апартаменти на любовниците си? Това, което за мен е необяснимо, че купуват на индивида Айгюл.

# 2 864
НН хвърли Виктор и Васил под автобуса. Резонно — те са взаимозаменяеми красавци, ходещи шаблони. Винаги ще се намерят такива. Мартин е много по-ценен образ и се надяват да го ползват за бъдещи проекти, затова си го пази и му ближе подметките. А и Мартин знае как да омайва хората и да сформира свита около себе си.

Общи условия

Активация на акаунт