🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 357
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 090
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/nadcast/nadkast-s-ljubomir … stva-kam-men.html
"Надкаст" с Любомира: Аз не мисля, че Виктор е имал чувства към мен

# 3 091
Гледах ПО, доста четох и в темата. Ами, сори, нот сори, не ми е жал грам за Даниела. Каквото си надробиш, нали знаете? Да я съжалявам, че спи с женени мъже, че лъже, че е нагла и, че би разбила всяко семейство без да и мигне окото? Малко и е. Мартин не е цвете, но е искрено наранен според мен. Той си е доста открит човек и не се срамува да си каже. Хайде, няма нужда от емпатия към тази жена.
Водещата сте я изкоментирали. НН е ужасна логорея.
И другото - големи пуритани станахме.  Не може да кажем секс! Да не са влизали в това предаване, ако ще ги жалим, че ги питат интимни ли са. Голямо възмущение на големи хора.
😂
Кое семейство е разбила Даниела? Та тя си няма съпруг. Мъжете си разбиват семействата! (Този който изневерява на половинката си). Ако не е тя, ще е някаква друга, може по млада, по неопитна, но ще е я има! Даже и в момента тези мъже може да си имат по две-три..

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 13:07 от Glutenfree

# 3 092
Сеирът, който БТВ спретнаха не е нов за тях и като цяло лошите визуализации, които създават. Няма да забравя преди няколко години как преди епизод на Фермата, излъчваха репортаж за насилието над жени с жертви, говорейки за изпитаното, даже беше на деня на борбата срещу домашно насилие, а веднага след този репортаж пуснаха епизод на Фермата, където Ивайло Герасимов (wanna be podcaster и участник в различни риалитита) казваше как с удоволствие би разбил черепа на една от участничките и цял епизод я кълнеше да си счупила врата, така че такива са БТВ. Те не помня преди десет минути какво са излъчили, вие си мислите, че след тоя селски цирк ще се замислят.

# 3 093
Защо Ферай не е била допусната в студиото,а е стояла зад камерите?Да каже.Да не би една статистка като Силвия да е по-важна за предаването/ПО/ от нея?
Това е доказателството, че цялата работа беше нагласена против Даниела. Ферай не пуснали, но всичките Мартинки пуснали - хах.

Майката на Даниела при какъв ходжа е ходила пък? Тя не е ли християнка, барабар с щерките? Само таткото е от турски произход, доколкото разбрах. Но и да е ходила, всеки със суеверията си, какво толкова. И какво по-естествено от това една майка да иска дъщеря ѝ да си намери мъж? Какво ли няма да измислят вече… Даниела всяка нощ е излизала с казан, да вари любовна отвара. Крило от прилеп, кожа от змия, зрънце кардамом, плюнка от еднорог… Бърка се обратно на часовниковата стрелка.

# 3 094
То трябва да има някакво свръхестествено обяснение защо този толкова гениален стратег беше измамен. Joy

# 3 095
  • Пловдив
Голяма част от помаклъка са мюсюлмани.

# 3 096
Опитвам се да асимилирам случилото се. Значи , Даниела си има хипер богат любовник, който я издържа и тя вероятно не му е безразлична, понеже "просто секс" едва ли му е проблем да получи, от хилядите Мартинки по чалготеките. Двамата замислят обаче, как тя да влезе в предаване, в което да се натиска с друг мъж , че да рекламират книжчицата и , че видите ли на таа книжка се надържат и двамата , да си платят сметките . И така, влиза Даниела, изпълнява си перфектно ролята, друг милионер =лох е вече готов да се ожени за нея и да я носи на ръце , но не тя неще- защо и е като от свещената книга, ще спечели милиарди. Излиза от предаването, и тайният и любовник , съвсем тайно и изпраща 500 рози. Щях да разбера букетче, но 500 рози освен публичност и показност , не се сещам каква друга роля биха имали . Може би малко по-дискретно от това би бил само надпис в небето от самолет . Старият любовник , упорито вярва, че изгората му спи 10 дена в легло с новия и си разказват само приказки, говорят си за астрология и обсъждат ходовете  Тръмп . В следствие на което се юрва да и купува мезонет и да и плаща почивка на Малдивите. Даниела обаче , решава да покани и Мартин, щото ако нещо на този свят не е пуснато на стори, то никога няма да се разчуе и едва ли не не съществува, и никой никога няма да разбере за него
Да не цитирам една стара ергенка , обаче логика .....??????? сещате се

Мерси за сутрешната доза смях. Ох, не мога. JoyJoyJoy ."Излиза от предаването, и тайният и любовник , съвсем тайно и изпраща 500 рози. Щях да разбера букетче, но 500 рози освен публичност и показност , не се сещам каква друга роля биха имали . Може би малко по-дискретно от това би бил само надпис в небето от самолет."

# 3 097
Някой да сподели, ако обича, Любомира какво говори в надкаст🌸🥤💊

# 3 098
Някой нарече Даца смела, не за мен се затвърди като мноого голяма глупачка. Тръгнала да лавира и мотае двама мъже(позовавам се на хипотетичните тук сценарии, които все повече си мисля, че са истина). И то единият познат столичен бизнесмен, другият - виден софийски дри@льо(сори Марто) който и кучетата в София го знаят и тя си  мисли, че ще скрие какви ги върши. И се има за по-умна от тях. Не е преценила с кого си има работа явно. И ако първият има причина да е в сянка и да мълчи, другият - няма. Ще я попилее.
Друго,нали всички забелязахме как Марто смени физиономията и вече не гледаше в нея, а през нея вече в хотела. Щом още там е молела да не се излъчва за кекса, Марто веднага се е светнал, че не ѝ е чиста работата. И смятам, че продължи цирка или от лоялност към НН или го е помолил щото много заложиха и се охарчиха за тях. И представям си той е трябвало да мълчи да предлага пръстени и да чака края на цирка и затова сега изригна. Ако е бил наясно с нейната игра, то той си е поиграл с нея след формата да я види как ще се измъкне и сега ѝ рекна всичко в очите. Кой е наиграния сега? Със сигурност не е той, но за благото на формата и хонорарчето го играе толкова наранен. Защото не се съмнявам, че е усетил по рано нещата, не е балък и затова не му пука и да го каже в ефир. Той неговата кошноца си я е оплел и животът му продължава по същия начин. Да му мисли тя.

И аз мисля така. Няма как за 3 дни след предаването да му просветне - всички видяхме колко рязко му спадна интереса към Даниела още в предаването. Тогава решихме, че, защото му е писнала или защото я е валидирал и вече не му е интересно, но след вчерашния скандал в ПО, вече става ясно, че още там е имало нещо неизлъчено, което му е светнало червените лампи в главата. А и едва ли е забравил колко хора му повтаряха, че Даниела го лъже и е фалшива с него. Като добавим и това, което се разбра - че тя се е тръшкала да не се разбира, че я е валидирал няколко пъти, картинката се нарежда.

# 3 099

Ферай не е допусната в студиото, защото казаха, че са поканени само фаворитките на ергените, какво подскача и тя в цялата какафония. Даниела едва ли разчита на семплото Ферайче да я защитава.

Тъй ли? А Силвето тогава що диреше там? Бяха поканени всички, които му "отваряха очите" на Мартин, за да може с най-голям апломб да смачкат Даниела. Толкова прозрачен сценарий, че стават смешни. Продуцента, излагаш се!

# 3 100
Участниците нямали телефони по правилник. Но бати Марто разпивал със зеленокракия щурец в къщата му. Сложно ли е от неговия телефон да следи барометъра на настоенията отвън без да нарушава правилата!?
Както видяхме добре, НН не само с устройство ще услужи на г-н  министерския син, ами и друго ще подаде при нужда.

# 3 101
Аз нямам предвид унижението на Даниела, а целия цирк в студиото - с пенявенето на Мартин, с наглостта на Даниела, с безочието на продуцента, с тъпотията на клакьорките, с неадекватността на водещата... Това не е телевизия, това е сеир и махленски цигански панаир.
Ма то цялото предаване е сеир и махленски панаир. Или го гледаме за да научим нещо ценно от него? Разбрах, че в предишни сезони е имало пиянски скандали и разпри и че тази година е било най-културно.
Да се възмущаваме от реакциите на участниците в "Ергенът"?!
Хайде, моля ви, дами 😀

# 3 102
Ма то цялото предаване е сеир и махленски панаир. Или го гледаме за да научим нещо ценно от него? Разбрах, че в предишни сезони е имало пиянски скандали и разпри и че тази година е било най-културно.
Това в ПО надмина скандалите от миналите години. Сетих се как Христиана пиянката крещеше на Силви “ТИ СИ ВЕЩИЦА БЕ, ТИ ПРАВИШ МАГИИ”. 😂 Сега пак… Че и ходжата намесиха. 😂

# 3 103
Ми, признавам си, за мен тия риалити-та са си дъно и общо взето, не си признавам без бой, че гледам "Ергенът". 😁 Този тип продукции задоволяват най-низките воайорски страсти и в този смисъл, не очаквам абсолютно нищо друго, освен панаири и сеир. Участниците го знаят отлично и доброволно си дават за*ника срещу слава. Панаир имаше чак накрая, целта е постигната.
Сега, ако в "Култура бг" се завихри махленска разпра - да се потреса, ма в коментарно студио за "Ергенът"...

# 3 104
  • София
Все не мога да ви изчета, когато и да вляза и колкото и да чета, все имам още 20стр, така че ще ги пропусна и ще пиша направо.
На мен ми бяха интересни нещата от кухнята, както се казва. Самият кастинг как е проекъл, това че в началото се записали само 18-19г момичета, или такива, на чиито чела пишела тарифата им, едва ли не. Хубаво е, че НН не се е спрял на такива, за разлика от минали години. Хареса ми, че е имало мисъл във всичко. За мен този сезон е най-интересен досега. Единствено можех да мина без Мартин и Даниела. Тяхната простотия си им е напълно заслужена и на двамата. Никого не бих защитила, така си се избраха и ще си сърбат попарата. Грозна сценка се получи. Мартин не е спасил сезона, просто не трябваше да е вътре. Интересно за сеир, но няма общо с любовта, колкото и да твърди че истински се е влюбил. НН на няколко пъти го изтъкна това, както и че се е усъмнил в противоречивите отговори на Даниела за колието и по други въпроси. Не следя никой от главните герои по мрежите, но сигурно има още хляб и зрелища там.

Общи условия

Активация на акаунт