🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 537
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 120
  • Sofia
Роси беше ли в студиото на ПО?

# 3 121
Ми, признавам си, за мен тия риалити-та са си дъно и общо взето, не си признавам без бой, че гледам "Ергенът". 😁
Това говори много тъжно за личната свобода , Тес, за хората и средата, сред които се движиш.
Тези , които си позволиха от по-близкия ми кръг да ме светнат още в първи сезон, че такива простотии не гледат, с категорична, макар и недообмислена отправка към мен, вече са с ограничен достъп .
Има една мисъл, която много ми допада Ако погледнеш хората в твоя кръг и не се вдъхновяваш/или си подценен), значи нямаш кръг, а клетка.
Както аз не се бъркам на никого във вкусовете и не се изказвам за досадните кулинарни реалита на мои познати, задължително изисквам и реципрочно отношение.

# 3 122
Хора, представяте ли си бат Марто след някоя и друга година да решат с родителските тела да го пушнат на политическата сцена, било да се присламчи към някои от новите и младите формации, или изцяло нов проект с други ентусиасти.

Може да звучи хумористично, но като стой та гледай утре може да го видим с Бюлетина № еди си кой, изтипосан и изпъчил гърди.

Ще си спомняме тогава този сезон и "откъде е тръгнал". Smile
Ужас, отсега се кръстя.... А, аз съм атеист. 😐

# 3 123
До защитничките на Даниела:
Айгюл, извинявам се!

Това е жена, която се срамува от потеклото и родителите си (за да си смени името), която се е обезобразила след куп корекции и която проповядва елитно простотуиране заслужава точно това което получи. Всъщност тя не получи другарски съд, защото Ники Николов не може да я натисне, Мартин си изпусна нервите, а агитката му беше излишна. Но това няма никакво значение какво представлява самата Рупецова.
Ако тя беше честна към останалите участници и към зрителите щеше дори да извлече полза, но за това е необходима емоционална интелигентност, каква тя не притежава.
Тя е просто един изключително добре обигран мошеник. Един патологичен лъжец, който ще те купи, продаде, пак купи и пак продаде без да му мигне окото.
Това е жена, която няма образование, няма професия и проповядва точно това.
Жената да не прави нищо освен да краси стаята (т.е. шанс имат само красивите жени с корекции по себе си, за да покриват тренда) и да вдига краката срещу определена цена.
Да не гледа деца, да не готви, да не се грижи за дома. Нищо подобно. За тези неща ще има детегледачки, чистачки и готвачки.
И не стига всичко това, но и да има свободата да си пътува с приятелки по екзотични места.

WTF?

Тази ''жена'' живее в някакъв собствен свят и си мисли, че е уникална, а всъщност е болезнено елементарна компаньонка и нищо повече.

Дяволо, много те харесвам, обаче не си прав. И не, не сме защитнички на Даниела, а сме против отношението към една жена. Нито тя е единствената, дето се е продала за пари - от тия вътре няма нито една чиста и бяла, нито тя е единствената, дето е мимикрирала. Но понеже има смелост да заяви какви са й позициите, всички я изядоха. И не, не съм привърженичка на проституцията и валидацията на такава, но не ми хареса отношението към една жена.
Ферай не са я пуснали, за да няма подкрепа Даниела. Което също е част от плана и е доста грозно.

E, Дяволо съжалява, че не се получил "другарският съд" и НН не натиснал достатъчно. Само мога да си представям какви очаквания е имал той и други на подобно мнение. Съд над блудницата, ти, ку-во продажна, тя с разчорлени коси, размазан грим се разкайва. Няма да се разберем с него по въпроса, че не става дума за Даниела тука.

# 3 124
Беше, но не й дадоха думата. Понечи да каже нещо и я прекъснаха.

# 3 125
Само един поп липсваше в студиото да ръси против зли сили. НН е пропуснал.

# 3 126
Клакьорките му са топкова жалки, добре че делят една обща мозъчна гънка, за да не се видят как изглеждат отстрани. Ще ги използва докато му трябват за мачо имиджа и ще ги изплюе и тях.
И те го използват. Хем безплатно ядене и пиене, хем си отмъщават на Данка, чрез него. Като Мърчин осъзнае, колко го манипулират тези квачки, ще трябва втори път да излезе и да каже, че е най-големият балък в национален ефир.
Да, но неговия интерес е по-голям и само им подхвърля трохички.

# 3 127
Надкаста с Любомира
Виктор си е търсил причина да не се получи с Буба.Одавна не се комуникират.Причината -на 8 март били в заведение почти всички мацки и Ергени.Буба получила паник атака в заведението и помолила управителя /нейн приятел е /да я изкара навън /с Виктор криели ,че са двойка/.Виктор излязал навън и видял всичко ,как управителят я държал за ръка и Виктор и казал ,че е Редфлаг това нещо.И хукнал с компания за Гърция,там се снимал с мацки LaughingLaughing Буба е правила опити да говорят и да се сдобрят,но той казвал ще помися...Казал и ,че ще влиза в Къщата на Инфлуенсърите.После ,тя е коментирала един епизод на Виктор и Бранка и Виктор и се развикал- "ти какво очакваш ,това е реалити все пак". И пак се скарали.

# 3 128
Така
Понеже обещах до края да следя за прочутата мартинова интелигентност и ми се обясняваше, че видите ли бил много умен, даже имаше тъжни опити за ирония, че от него не се очаквало да смята теореми (очаквали това нещо: 0 човека)

Приключвам наблюдението със собственото признание на наблюдавания, че е най-големия балък в държавата

Толкоз
Пак влезте да ни убеждавате че бил интелигентен. Една необразована, много по-млада от него провинциалистка го изигра

I rest my case Grinning

# 3 129
Не е ли редно да има последици за водещата, като участник в унижението, на което беше подложена Даниела.
Петя Дикова не беше ли свалена от предаването, което водеше заради децата на  Вики Терзийска или беше съвпадение?
😉А аз настоявам Наум да бъде свален като водещ, заради прокламирането в национален ефир на обидни за жената модели на поведение, като този на Даниела 🙃 Да, възмутена съм от факта, че жени модел Даниела са обобщен образ на съвременната бг жена. А отношения тип Даниела, се показват, налагат и приемат с един снизходителен израз” Ами такава си е, но не заслужава …” . Критика,  възмущение, корекция- какво не заслужава? Аз мисля, че грозното поведение на Мартин е реципрочно на грозния модел жена тип Даниела… Защо моралният линч да не е и към двамата?!Жертви не са Даниела и Мартин, жертви сме ние- зрителите.  
Изобщо не ми е жал за социопатната, пресметлива и лишена  от емоции Даниела и невротичния Мартин.
Чудя се на всемирното възмущение за дискусията в ПО, чак Водещата да бъде свалена😵💫😵💫😵💫
Аз не я харесвам като водещ, семпла, повърхностна, с вид на винтидж куфар, но каква вина има за натвореното в “Ергенът”? Трябваше да се покаже и разкаже някъде всичко. При Ризова по- добре ли би било?
Лирическите герои- Викторивци, Мартиновци, Даниели и Любомири са константни и не зависят от Водещи и възмутени Бг- Мами-Лели Пенки според Даниела- мъченица😜

Мартин на клада, Водещата на гилотината, НН с паве в шриланкския океан…🤣
Дана опростена, щото вкупом се възмутили от лъжите ѝ и фалшивия ѝ образ и тя страдала. Защо? Ощетени сме ние, като жени, като зрители от подобни на Даниела и Мартин социални паразити…

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 13:34 от ellis

# 3 130
А не е ли странно, че Мартин не се е свързал с някой, докато течаха снимките, който да направи проучване за Даниела отвън? Защото аз не вярвам, че не е имал достъп до телефон. И защо в предаването каза, че всъщност я е проучил и не е разбрал нищо компрометиращо?

Интересно, че Мартин доста наблегна в шоуто на колието и веднага се усъмни, че е от любовник. Май имаше и някаква реплика в стил : „ Да не вземе някой да те чака на летището с букет“. Та на мен поне ми звучи като да е имал някакви информации и съмнения още там, че нещата й не са съвсем приключени с бившия. Или Мартин, както многократно се писа тук, е имал за цел да вземе „играчката“ на известния конкурент от ресторантьорския бранш и сега е бесен, че не е успял, или се е надявал, че информациите за неприключили отношения не са верни, или...още сме в шоуто и ни играят сценки.

Интересен похват и с обявяването още на финала какво е станало с 3-те двойки. Сякаш сериал с продължение. И пълно убиване на „романтичното шоу“ каквто уж с води „Ергенът“. Каква им е всъщност идеята на сценаристи/продуценти? Да покажат, че всичко е лъжа и измама? Да продължат шоуто си под различна форма?

# 3 131
  • Бургас
До защитничките на Даниела:
Айгюл, извинявам се!

Това е жена, която се срамува от потеклото и родителите си (за да си смени името), която се е обезобразила след куп корекции и която проповядва елитно простотуиране заслужава точно това което получи. Всъщност тя не получи другарски съд, защото Ники Николов не може да я натисне, Мартин си изпусна нервите, а агитката му беше излишна. Но това няма никакво значение какво представлява самата Рупецова.
Ако тя беше честна към останалите участници и към зрителите щеше дори да извлече полза, но за това е необходима емоционална интелигентност, каква тя не притежава.
Тя е просто един изключително добре обигран мошеник. Един патологичен лъжец, който ще те купи, продаде, пак купи и пак продаде без да му мигне окото.
Това е жена, която няма образование, няма професия и проповядва точно това.
Жената да не прави нищо освен да краси стаята (т.е. шанс имат само красивите жени с корекции по себе си, за да покриват тренда) и да вдига краката срещу определена цена.
Да не гледа деца, да не готви, да не се грижи за дома. Нищо подобно. За тези неща ще има детегледачки, чистачки и готвачки.
И не стига всичко това, но и да има свободата да си пътува с приятелки по екзотични места.

WTF?

Тази ''жена'' живее в някакъв собствен свят и си мисли, че е уникална, а всъщност е болезнено елементарна компаньонка и нищо повече.

Дяволо, много те харесвам, обаче не си прав. И не, не сме защитнички на Даниела, а сме против отношението към една жена. Нито тя е единствената, дето се е продала за пари - от тия вътре няма нито една чиста и бяла, нито тя е единствената, дето е мимикрирала. Но понеже има смелост да заяви какви са й позициите, всички я изядоха. И не, не съм привърженичка на проституцията и валидацията на такава, но не ми хареса отношението към една жена.
Ферай не са я пуснали, за да няма подкрепа Даниела. Което също е част от плана и е доста грозно.

E, Дяволо съжалява, че не се получил "другарският съд" и НН не натиснал достатъчно. Само мога да си представям какви очаквания е имал той и други на подобно мнение. Съд над блудницата, ти, ку-во продажна, тя с разчорлени коси, размазан грим се разкайва. Няма да се разберем с него по въпроса, че не става дума за Даниела тука.

Лов на вещици. Ако бяхме в Средновековието-познайте.

# 3 132
Изгледах Надкаст с Любомира. Представи се добре. Изглеждаше добре и говореше добре. Не каза нещо кой знае колко интересно, но си личи, че е умно момиче, амбициозно, с добър старт откъм професионални активности, участия и пр. извън България. Накрая благодари за всички, които са изтърпяли дрезгавия и глас. Каза, че е имала комплекс на тази тема до един момент но после неин преподавател в Чикаго (ако не бъркам) и казал, че това и е отличителен белег и дори е добре.
Не се е чувствала добре здравословно в предаването, трябвало да пие някакви лекарства, не можела да се храни, имало в моменти, когато не можела да стане от леглото. Имаше въпроси към отделни моменти, навсякъде много ловко и умело се измъкваше и изглеждаше, че всичко е било ок. За скандалите с Росица имаше въпроси, каза, че Росица доста е плюла по нея и по други хора но винаги зад камери. Искала е да си тръгне по едно време, но Виктор е успял да я омилостиви и не съжалява, защото ако си е била тръгнала е щяла да се чуди какво би станало ако остане. Разказа случката, която уж станала повод за разочарованието на Виктор, за което той само загатна. Било на парти на 8 март в някакво заведение на което и станало зле и помолила неин най-добър приятел да я изведе за малко да подиша и тогава Виктор се вкиснал. Доста убедително звучеше за всичко, но аз изобщо не вярвам на повечето неща. Но, определено тя се държа добре. Надгради мнението от шоуто поне в моите очи. Там нещо хич не и симпатизирах, но тук беше симпатична.

# 3 133
Да

# 3 134
  • София
Така
Понеже обещах до края да следя за прочутата мартинова интелигентност и ми се обясняваше, че видите ли бил много умен, даже имаше тъжни опити за ирония, че от него не се очаквало да смята теореми (очаквали това нещо: 0 човека)

Приключвам наблюдението със собственото признание на наблюдавания, че е най-големия балък в държавата

Толкоз
Пак влезте да ни убеждавате че бил интелигентен. Една необразована, много по-млада от него провинциалистка го изигра

I rest my case Grinning
Интелигентен балък! 😉😂

Общи условия

Активация на акаунт