🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 764
  • 6 792
  •   2
Отговори
# 3 855
И нея не я видяхме да близва, така си е.
Но честно казано чак до спукани капиляри и мътен поглед от въздържание не се докара.
Между другото, много ожалих сомелиера с   нашенските годеници. Като Валя и Моро бяха адекватни.

# 3 856
  • Някъде там...
Адриана с коментар за Надкаст с Даниела.

Дано не го изтрият като предното, което пуснах...

# 3 857
Адриана много тънкообидна била… Ама Данка си е права - много беше пренавита и му се буташе на моменти.

# 3 858
То Адито е право принципно.
Но не е едно и също – да си постоянно разбираща и тип даскалица.
Има моменти, когато трябва да провокираш мъжа да е ловец, и други - когато трябва да го подкрепиш.
Динамични са нещата.
Трябва си и провокация от време на време към мъжа. Инак заспиват.

# 3 859
  • България
Скрит текст:
Адриана с коментар за Надкаст с Даниела.

Дано не го изтрият като предното, което пуснах...
Тя не е вникнала какво е казала Даниела. Идеята беше, че мъжете днешно време нарочно отлагат целувката, за да може жените да искат по-силно и по-силно физическа близост. Даниела е добър анализатор.

# 3 860
Нали  Даниела е над нещата. Не знам защо се пали ,пише и отговаря на коментари тук.
Че те като гледам май и АМ и Бузарка са тук, ама... Не можем да ги спрем да си пишат момичетата. Аз съм против това, че някой в началото ме беше погнал, че съм била Виктор Grinning Което ме обижда, аз му симпатизирам на момчето, верно, ама имам претенции, че на мен поне малко ми се разбира какво искам да кажа.

# 3 861
Адриана яко и е сипала на Даниела

# 3 862
Адрияна за пореден път не е разбрала какво е искал да каже автора и е заляла с лелеугодна реч, но по друга тема. Grinning

# 3 863
Имате ли инфо , в колко ще е този надкаст с Марто
Да знам кога да влезна тук ?

# 3 864
Адрияна за пореден път не е разбрала какво е искал да каже автора и е заляла с лелеугодна реч, но по друга тема. Grinning
На Адито звездите ѝ говорят, затова.

# 3 865
Не знам писала ли си в темата, но вероятно не, предвид че заглавието и аз  го зачекнах в началото, когато бях 100% анти Даниела и Ийстууд ми е от любимите режисьори.
Да дам пример с филми с едно и също име -Пътят/в превод/
 "La strada" 1954
" The road" 2009
"The road" 2010
И един стар турски също, класика, чиято година не помня и тн.

Не, не съм писала в темата. Аз не съм анти Даниела. Просто се изненадвам от самочувствието й. Да се заиграва с този велик филм на Клинт Ийстууд, който е точно обратното на нейните глупости. Според мен, тя не е гледала филма, а просто е чула, че има такова заглавие и го е присвоила. Както е гледала в някой филм, че класните жени пият вино и се интересуват от изкуство и тя си е решила, че ще бъде като тях.
Даниелке/Айгюлке, ако четеш тука, снимай се в някоя галерия, в някой музей, а не само дупето си на Малдивите, че да ти повярваме. Никога не е късно да откриеш изкуството....

Оригиналното заглавие на филма и книгата (има и книга) е Million Dollar Baby, а нейното е Million Dollar Girl......

проксима,

Скрит текст:
да страхотни филми са това, особено този на Фелини (за мен беше първа среща с Фелини този филм изобщо). Гледах на скоро и по ТВ някакъв ирански или афганистански филм пак със загравие Пътят.....Явно може.

# 3 866
  • София
В конкретния случай споделям мнението на Даниела. Адриана е много пренавити и изглежда отчаяна. Уау, ехааа, йеее… не е никак привлекателно.

# 3 867
Адриана яко и е сипала на Даниела
Нищо не е сипала, показва се колко е отчаяна за мъж. Анна-Мария, здравей! Хубаво е да не пишем същите постове като в тредс, ако искаме да се скрием.
Въх, чудя се аз как това момиче все дава “удобното” за Мартинките инфо от Джанъм, то какво било. 😁

# 3 868
В конкретния случай споделям мнението на Даниела. Адриана е много пренавити и изглежда отчаяна. Уау, ехааа, йеее… не е никак привлекателно.
Тук за да сме честни, трябва да признаем същото и за Роси със съвсем същите думи. Просто Роси не говореше толкова и не дразнеше чак така.

# 3 869
Добре, става все по-ясно, че стандартът който “валидира” Даниела няма нищо общо с действителността. Както казвате по-горе, скромно парти за книгата, нормален гардероб, кола поне на 10 г и т.н. да не изброявам. Защо тогава плещи врели некипели, колко била глезена, как някой си ѝ угаждал, пък суми някакви на майтап уж, всичко това ѝ вреди, става обект на подигравки. Много повече симпатии щеше да получи ако беше заложила на истината, ама не, толкова се е вживяла да се представи в друга светлина, фантазии…

Общи условия

Активация на акаунт