🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 995
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 960
Предлагам да захапим Мартин сериозно, така и така утре ще се пусне надкаст. Дайте предположения колко гледания ще има и дали ще надмине Даниела?

# 3 961
Предлагам да захапим Мартин сериозно, така и така утре ще се пусне надкаст. Дайте предположения колко гледания ще има и дали ще надмине Даниела?
100% ще надмине Даниела, защото тя е политкоректна, а той е с поведение на селски бек и всички искат да му видят простотиите… Той затова се мисли за голямата работа. Мисли си, че хората се смеят с него, а те се смеят на него.

# 3 962

Залагам, че това ще е най-гледания надкаст за всички сезони на ергена до сега и със сигурност ще надмине този на Даниела. И залагам, че след това целия ФБ, Инстаграм и Тик ток ще бъдат заляти с мемета и кратки клипчета от този надкаст, и ще ги гледаме доста дълго време

# 3 963
  • София
Ето колко е истинското колие на Шопар.

Колието на Даниела е друго:

# 3 964
Ауу да не съм чула, че слагате на една плоскост и в едно изречение Елена и Даца. 😁
Марто ще отвее по брой гледания.

# 3 965
  • Stockholm
Хайде сега за цялото предаване. Виктор харесваше Брани, а тя харесваше Мартин от тримата. Васил харесваше Косара, а Косара харесваше Мартин от тримата. Мартин избра Данка, защото го играеше най-недостъпната, със самочувствие  на държанка на богаташи зад гърба си  и той влиза автоматично в техния клуб.  Същевременно той си беше заплюл Косара  за след предването, другата недостъпна. Извод- недостъпните, а не народните, добричките и всеопорощаващите печелят.

Защо всички момичета харесваха Мартин? Еми защото той срина другите двама в очите им индиректно и подмолно, без те да си имат представа - макиавелизъм. Изкусен манипулатор за постигането на своята цел и психопат, на който не му пука на кого какво причинява.

Целта на Мартин беше да се популяризира като богаташ, сексуален терминатор, любимец на жените, умен и комбинативен.
И сега е бесен, защото цяла България разбра това, което аз още от ИВ подозирах, че е пълен въздух под налягане и опасен човек от тъмната триада- нарцисизъм, макиавелизъм и психопатия.

Само на Ники Николов  тези неща не са му ясни, но спокойно, ще се сблъска и той.

# 3 966
От същата серия е колието - имат я с 1, 3 и повече камъчета.

# 3 967
Шутовете винаги събират много публика, а Мартин е перфектния шут.😜

# 3 968
  • София
Ауу да не съм чула, че слагате на една плоскост и в едно изречение Елена и Даца. 😁
Марто ще отвее по брой гледания.
Ще отвее със сигурност, но ще трябва ли да се приеме неговото мнение за чиста монета? Трябва там да се чете между редовете какво казва.

Васко също бих го прегледала, да видим как мисли, дали е по-различен, дали ще успее да си свали маската и да се отпусне в Надкаста.

# 3 969
Другите двама нямаше нужда Мартин да ги срива, те това си го постигнаха сами.

# 3 970
Васко също бих го прегледала, да видим как мисли, дали е по-различен, дали ще успее да си свали маската и да се отпусне в Надкаста.
Едвам го изтраях в предаването, не бих си го причинила и в подкаст. Виктор и Любка също ги пропуснах.

# 3 971
Някакви други реални факти за Даниела освен,
че е на 32 години,
от турски произход,
със сменено име,
без образование,
неомъжена,
без деца
без професия и
със запори за над 100000лв.
станаха ли известни или не?
Има етнос помаци, което е различно от турски произход.
Населяват предимно Родопите. Четете повече по темата, преди да изложите неточности като факти.
А как е истинско име на сестра й?
Ей го на Данка колието, само забележете как се казва Joy
https://luxbrand.bg/bg/chopard/2150-happy-diamonds-icons.html
Ей го на Данка колието, само забележете как се казва Joy
https://luxbrand.bg/bg/chopard/2150-happy-diamonds-icons.html
Значи сестра й купи колието за 7500 лв?🤣🤣🤣

# 3 972
Откъде дойде информацията, че Даниела си е променила името?

# 3 973
Аз определено не вярвам на 100% и на Марто. И двамата се надлъгват, но ако трябва да избера по малкото зло, избирам него. Няма тежест и мъдрост в него като за възрастта му. Можеше да влезе тихо в студиото и спокойно с няколко реплики да я срине Даца. Не е като да няма дар слово, но е много емоционален и доста недорасъл. Но ми е симпатичен, забавен и интресен за компания.
Васко също ще ми е интересно да го чуя. Мисля, че има още под обвивката, не се разгърна той.

# 3 974
Не знам, но не ме интересува, че си е променила името - съвсем други неща наблюдавам при нея, които не ми харесват.
Откъде дойде информацията, че Даниела си е променила името?
И на мен Васко ми е интересен, Марто ми е ясен.
Аз определено не вярвам на 100% и на Марто. И двамата се надлъгват, но ако трябва да избера по малкото зло, избирам него. Няма тежест и мъдрост в него като за възрастта му. Можеше да влезе тихо в студиото и спокойно с няколко реплики да я срине Даца. Не е като да няма дар слово, но е много емоционален и доста недорасъл. Но ми е симпатичен, забавен и интресен за компания.
Васко също ще ми е интересно да го чуя. Мисля, че има още под обвивката, не се разгърна той.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 21:35 от a.vasileva

Общи условия

Активация на акаунт