🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 071
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 065
А мАзонета сега от къде ще го обзавеждаме? От едното или от другото заведение?

Джанъм няма шанс срещу Хепи.😜

# 4 066
Понеже Даниела постоянно иска доказателства за  обвиненията на Мартин, надявам се, че и тя има и може да покаже такива за нейните обвинения към него.
Доказателства за какво? Йоана сама си каза, че се е виждала с него след излизането му и той сам качваше сторита от дискотеките.

Йоана при Герасимов беше дала спойлер за скандалите. Т.е.този алфа мъж се е жалвал и на нея. И май не си е спазил договора да не издава нищо преди да се излъчи финала.

# 4 067
Сега, тъй като от тук обясненията за надкаста с Даниела не са изпадали в ексцесии и директно нападане, не очаквам да се случи нещо такова на Мартин.Предвид това, а и вече споменах тяхното уважително отношение към всички участници(това го знаете всички гледали)  - така че не знам какво очаквате. От Марто не очаквам нещо различно...там войната е ясна - до дупка, не че няма да интересно...
Аз чакам надкаст с Н.Николов - ще ми бъде интересно още повече да вдигне завесата.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 01:14 от a.vasileva

# 4 068
  • България

Аз сега го проектирам и обзавеждам като Алекс Ковачев. Laughing

# 4 069

От книга 1 и книга 2.

# 4 070
Ма, какво са обзавеждате тука да ви консултирам не искате ли? 🤣

# 4 071
Това беше пълнеж, основният довод му беше, че са му звъняли приятели на спонсора и са му казали, че Даца е била “обвързана” в парично-сексуални отношения и всичко, което му каза в Шри Ланка, се оказа лъжа, а той й беше повярвал, че е искрена и се беше повлюбил
Мартин хич не е цвете, но съм на негова страна, Даца като е толкова принципна, що не му каза- имам спонсор, така се издържам, ако ти ми даваш повече пари- зарязвам го и съм само с теб, вече той да си решава ще плати ли цената

Значи човека си има любовница, плаща ѝ, купува ѝ скъпи бижута, подарява ѝ букети, а тя влиза в Ергенът и се натиска с мъж пред цяла България, нарича го любов, приема му предложението за брак.

И след като се прибира този любовник, гледайки я как се натиска по телевизията, ѝ праща за welcome back  500 рози. JoyJoyJoyJoy

Тя Даниела, ако има такъв който така да върти и той да я търпи,  направо е превъртяла играта.

Без доказателство за спосора, тази история си остава фантасмагория, плод на болния мозък на един ревнивец, подпомогнат от доброжелатели.

Не работи, а подържа висок стандарт. Или е спечелила от тотото или има спонсор.Аз се съмнявам парите да са от тотото. А и това, че са били със спряганият за любовник да купуват мезонет, нещо което Даниела не отрече, не те ли навежда на някои мисли.Или и вярваш, че е бизнес партньор.Интересно ми е с какви точно активи е влязла Даниела в този бизнес.

# 4 072
  • # супернатурална #
Аз избирам да НЕ гледам Мартин. Ще подтисна любопитството си и ще го канселирам. Точно това заслужава-бойкот. Най-много ще го заболи, ако има по-малко гледания от Даниела. И без това достатъчно мачовци, които му ръкопляскаха, пишеха, че "коврите" това заслужават, ще му трупат гледания. Като жена съм обидена от двойния стандарт, и най-вече от другите жени (в частност водещата на БТВ), които подкрепят такова поведение.

# 4 073
Изгледах Миглена Ангелова. Казва, каквото казва, но пуска и части от фарса в ПО. Та чак сега забелязах някои кадри от реакциите на диванчето на думите на Мартин. Това е моментът, в който Мартин каза "Аз съм обещал на хората да кажа нещо. Аз си държа на думата.." и по-нататък за балъка. Това същество Ана Мария го обожава бе, ама тя грее като горда майка на първокласник, който рецитира "Аз съм българче" Joy

# 4 074
Преди да ви напиша Лека нощ!, че да не се червим утре кой заспал насред чата, да се хванем ли на бас сам ли е отишъл Мартин в Надкаст или с агитката?

# 4 075
238 740 гледания на подкаста с Даниела в ютуб дотук.
Прегледах за разнообразие коментарите отдолу, почти 3000.
Забравих одеве да кажа, че чест му прави на Неделчо, когато  рече - Ники Николов каза, че Марто изнесъл сезона, с което не мога да се съглася. Марто беше един от най-забавните участници, харесваме те, знаеш, но сезонът го изнесе Даниела!

# 4 076
Преди да ви напиша Лека нощ!, че да не се червим утре кой заспал насред чата, да се хванем ли на бас сам ли е отишъл Мартин в Надкаст или с агитката?
А така. Утре няма да пускам слухове за теб, обещавам. 😘

# 4 077
Даниела никога не е казала, че жените, които работят са грозни, тъпи, не са й на нивото и т.н. Доста изкривявате фактите.

Каза нещо от сорта че за да ги има жените които чистят, готвят и прислугват, трябва да ги има и жените като нея които да плащат.

Тези които работят нямало как да бъдат като тях, защото нямали умeнието да общуват ( за мен това е много важно умение за всеки човек ) и омаят богат и красив мъж...демек че са тъпи на манивела.

Цялата философия на Даниела е за простите и умните жени, като нея и нейният ум. Простите жени, па дори и красивите такива слугуват и работят за мъжете си и на жените като нея - това е общо взето всичко сбито писаното в книгите ѝ и нейното виждане за нещата. Затова и каза че книгата ѝ ще достигне до ума и ще я разберат малък брой жени

Затова скочиха като ужилени толкова много хора

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 14:31 от dsfds

# 4 078
  • here and now
Скрит текст:
Това беше пълнеж, основният довод му беше, че са му звъняли приятели на спонсора и са му казали, че Даца е била “обвързана” в парично-сексуални отношения и всичко, което му каза в Шри Ланка, се оказа лъжа, а той й беше повярвал, че е искрена и се беше повлюбил
Мартин хич не е цвете, но съм на негова страна, Даца като е толкова принципна, що не му каза- имам спонсор, така се издържам, ако ти ми даваш повече пари- зарязвам го и съм само с теб, вече той да си решава ще плати ли цената

Значи човека си има любовница, плаща ѝ, купува ѝ скъпи бижута, подарява ѝ букети, а тя влиза в Ергенът и се натиска с мъж пред цяла България, нарича го любов, приема му предложението за брак.

И след като се прибира този любовник, гледайки я как се натиска по телевизията, ѝ праща за welcome back  500 рози. JoyJoyJoyJoy

Тя Даниела, ако има такъв който така да върти и той да я търпи,  направо е превъртяла играта.

Без доказателство за спосора, тази история си остава фантасмагория, плод на болния мозък на един ревнивец, подпомогнат от доброжелатели.

Не работи, а подържа висок стандарт. Или е спечелила от тотото или има спонсор.Аз се съмнявам парите да са от тотото. А и това, че са били със спряганият за любовник да купуват мезонет, нещо което Даниела не отрече, не те ли навежда на някои мисли.Или и вярваш, че е бизнес партньор.Интересно ми е с какви точно активи е влязла Даниела в този бизнес.
Вие не разбрахте ли, че тя влиза навсякъде и дава само и единствено енергията и присъствието си?

МарЧин, ако ги завлече и там ще потвърди, че дъното си имало мазе....

# 4 079

Е как? АМ му е съветникът по социалните мрежи, разбира се, че ще е там. Тя обясняваше, че сега е много заета със СМ, поддържа няколко затворени групи с фенове, инструктира ги, пуска ги като пеперуди. Сигурно и тук кацат от време на време.

Общи условия

Активация на акаунт