🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 809
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 155
"Дъното си има мазе." хаха

# 4 156
Не мога да повярвам какво чета. Патологична лъжкиня и манипулаторка със съмнителни занимания се нарича интелигентна… Жена, която бива употребявана от богати мъже, като играчка се нарича умна. Това, че представя употребата сякаш е нещо, което зависи от нея и видиш ли тя успяла да омае някой заможен мъж да - да какво, да си поиграе с нея и после да я метне, като изтривалка на следващия - не променя факта, че се предлага за пари.
Нейна си работа - човек има право да се обезобразява и унижава както иска, но умна и интелигентна са две неща, които Данчето категорично не е, не е била, но надявам се някой ден да бъде.

Мартин е друг тип непрокопсаник, но не заслужава и грам отделено време да го категоризирам, а и още не е издал книга да ни налива акъл в главите, та ще го пропусна.

# 4 157
  • София
Играч е Даниела, спор няма. Мартин за това я хареса, но Мартин охладня много в края на формата.
Защо??? Никой досега не е казал. Нито тя го каза, нито той, нито някъде е коментирано в Надкаст.
А това за мен е много важен въпрос. Защо, какво стана???

Обмислял ли си варианта да не му е пуснала? Още обяснения, тип: "Рано е още".
На мен ми се стори, че сутрините физиономиите му ставаха прогресивно все по-кисели.
Това би могло да е финалния щрих, с който почва да му светва, че е балък и изигран, и поради това мълчи по темата.

# 4 158
  • # супернатурална #
Мартин е ужааасеен. Даже си признава, че я е заплашвал. Сигурен бил, че тя няма да отиде в ПО, мислел, че ще си измисли оправдание.
Тоя изобщо не е надградил след Емануела, даже има деградация. Тя казваше, че е маниакално ревнив, той сам си го потвърждава. Явно в средите му е белег за мъжественост и признак за влюбеност. Таман за Косара.
Разбира се, че "употребата" зависи от жената! В кой век и на какви географски ширини живеете?

# 4 159
Жена му(бившата) , трябва курбан да прави, че се е отървала.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 11:42 от Labubu8

# 4 160
Очаквах Мартин да представи конкретно доказателство, да не го е страх!

# 4 161
И защо Мартин да не иде на дискотека, да се снима с момичетата и да пусне стори, при условие че тя, като престъпник е духнала за Истанбул? Не го виня изобщо.

# 4 162
Да не би нарочно да казва сега, че любовникът е друг. Да не би Мистър Хепи да го е заплашил да не му забъркват името?
Не се ли разбра, че е духнала за Истанбул, защото са били скарани.

# 4 163
Може по нататък да каже нещо смислено. С какво ще допълнят 3 часа и там??!

# 4 164
Мартин е ужааасеен. Даже си признава, че я е заплашвал. Сигурен бил, че тя няма да отиде в ПО, мислел, че ще си измисли оправдание.
Тоя изобщо не е надградил след Емануела, даже има деградация. Тя казваше, че е маниакално ревнив, той сам си го потвърждава. Явно в средите му е белег за мъжественост и признак за влюбеност. Таман за Косара.
Разбира се, че "употребата" зависи от жената! В кой век и на какви географски ширини живеете?

Много ми е интересно, казва че е бил във връзка в Маги и след предаването- тя казала ли му е, че има проблем и му трябва дълга терапия. Дано да, иначе жертвите му ще стават повече и повече.

# 4 165
А това колие изобщо оригинално ли е? Да не е като на Маги от предния сезон гривната с диаманти, за която се разбра после, че е някаква тенекия.
Е, как тук има познавачи!!!
Направо ми иде да се гръмна като чета дискусията за колието. Ако ми стане толкова важно да нося смотано сърчице, само и само да ме валидират някакви кокошки от обкръжението ми, значи много съм го закъсала. Ако от една любовница се очаква да е манекен и да избягва да разсъждава – а ми, не мерси!

# 4 166
Той може да си ходи по дискотеките, защото е наранен, да си говори с 20-годишната бивша, без да дава обяснения, защото така е решил, но жената не може да ходи с приятелки на екскурзия на осми март... Аз горе-долу това разбрах. Да не говорим, че той е тоя който бързо се е развънял да търси подкрепление за своеобразната клада.

# 4 167
  • # супернатурална #
С плюнки. Благодаря, че споделяте, аз го бойкотирам.

Може по нататък да каже нещо смислено. С какво ще допълнят 3 часа и там??!

# 4 168
Обаче в същото време няколко пъти повтори, че Даниела е ХЕПИ, явно е нарочно 😀
Но иначе любовникът бил друг.

# 4 169
Диаволо,
то ясно, че си решил да биеш рекорда за най-дълъг пост в бгмама, ама как ти даде сърце и тоя пълнеж да шибнеш вътре:

"..Александра Гърдева от сезон 1 беше гост на Чакала и яко сипваше на Даниела, за Мартин само фанфари и общо взето това беше по тази ниша."...?!

Тази изгубена винаги в превода гугутка, незнайно поради какви причини натрапвана от всякакви предавания /до Пресечна точка чак/и касти, може ли да бъде някакъв фактор, освен като единица мярка за глупост!?
Александра е аналог на Мартина, семпъл организъм с нужда да е винаги отпред на хорото, без значение какво ще тропа, но качествено да засилва шума.
"Добричката" Александра с шведските тройки...

Общи условия

Активация на акаунт