🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 759
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 335
  • в сърцето на един мъж...
Трийсе минути, едва са за издържане - аз, аз, аз, тя е лоша, аз, аз, аз, тя е продажна, аз, аз, аз, тя е лъжкиня...Шмъ убидиш...
Той е един голям червен флаг, нарцисист и ужасяващо ревнив мъж. Как може тя да отиде и да му покаже букета и той да каже ти ме лъжеш, не е от приятелките ти??? Ако е от любовник, ще го направи ли? Не можело жени да подаряват букети... Тя го пита дали иска да отиде с нея някъде, той отива в Джанъм с клакьорките. Събират ги да си говорят и тя предлага Малдивите, той отказва... Не знам дали ще имам нерви да изслушам 3 часа с глупости...

# 4 336
Нещата са плачевни.
Този разгръща целия психопрофил на насилника, където първо се тръгва от емоционалния самоконтрол.
Той няколко пъти повтаря - бях бесен, бях такъв-онакъв, тотално отдаден на това състояние без опит да го разгледа нормално от позиция на времето.
Агресорът не знае как да разсъждава върху вътрешната си същност и не му е присъща емпатия извън онази, която му носи аплаузи/ щастливото повтаряне, как всички мартинки го разбирали и подкрепяли/. Това го лишава от всякакъв вид разкаяние за вредата, която  причинява на всички, които нацели да са му жертва.
/За Васил - щях да го смачкам, да го изям и тн..., по единствената причина, че го вижда като конкурент, а не с измислицата - не го харесвам, защото е фалшив./
Както описват по учебник - въпреки че всеки случай е специфичен, тези характеристики съставляват психологическия профил на насилника. Можете да видите как те са егоистични, мачо и манипулативни хора и за които психологическото насилие е техният основен начин на общуване.

Линия на поведение, която този индивид следва неотклонно и надгражда успешно с трибуната, която му се дава.
Аз лично за първи път се сблъсквам с личността му тук, не съм гледала другите му изяви.
Затварянето на очи и оправдаването на поведение от подобен тип, предвид нехаресването на Даниела, е добре опакована форма на мизогиния.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 08:39 от проксима

# 4 337
Тези от Надкаст не са добре. Три часа и пет минути видео! Да вземат да проявяват малко уважение към гледащите и да си редактират видеата. Има немалко плява, която може да се изчисти.

# 4 338
Трийсе минути, едва са за издържане - аз, аз, аз, тя е лоша, аз, аз, аз, тя е продажна, аз, аз, аз, тя е лъжкиня...Шмъ убидиш...
Той е един голям червен флаг, нарцисист и ужасяващо ревнив мъж. Как може тя да отиде и да му покаже букета и той да каже ти ме лъжеш, не е от приятелките ти??? Ако е от любовник, ще го направи ли? Не можело жени да подаряват букети... Тя го пита дали иска да отиде с нея някъде, той отива в Джанъм с клакьорките. Събират ги да си говорят и тя предлага Малдивите, той отказва... Не знам дали ще имам нерви да изслушам 3 часа с глупости...
Ми ние жените сме прости и бедни, как така ще подаряваме букети. 🙄 Само един мъж може да си позволи такова нещо.

# 4 339
  • София
А за Йоана какво каза, че нямах нерви да го слушам докрай?

Бил разочарован от нея, въпреки че тя била неговата любов от пръв поглед, още когато се запознали. Майка ѝ в началото не го одобрявала, но после, след като го изгледала в Игрите, вече нямала нищо против връзката им.

Общо взето, уж не искала популярност, а пък си била взела ПР и дори се появявала с него в други подкасти. Най-много го заболяло, когато видял Йоана с човек, с когото той не се понася. Цяла вечер била на врата му – това го наранило дълбоко. При положение че тя уж щяла да му пази гърба, той възприел поведението ѝ като предателство.

# 4 340
  • България
Йоана към този момент нали е била свободна жена, той я унижи и отряза в ефир. Какви претенции има към нея? Гледа на жените като на вещи, а не хора.

# 4 341
Ми ние жените сме прости и бедни, как така ще подаряваме букети. 🙄 Само един мъж може да си позволи такова нещо.

Аз обожавам да подарявам - и букети, и саксии. Той има късмет, че не са й подарили някоя саксия, да го тресне по кухата кратуна...

# 4 342
Ааа и на Йоана държи сметка. Не стига че я изгони, ами и защо сега общувала с хора, които той не харесва. Трябва да си подбира приятелите според неговото одобрение, въпреки че вече не са заедно.

# 4 343
  • Някъде там...
Нямате изчитане...

Не симпатизирам на нито един от двамата от "звездната" двойка. Ще пропусна медийните им изяви, ПО ми беше предостатъчен. И в предаването ги превъртах, когато имах тази възможност.
Ако НН е заложил на сезон без скандали, въпреки че знае, че по нашите географски ширини те продават продукта на масовката, то явно или е на мнение, че е сгрешил, или все пак е заложил на скандала. Стартът беше даден във финалните надписи.

Мисля да гледам Надкаст с Роси и Васко, евентуално и Ади. За последната се колебая заради бъбривостта й. За мен като зрител, те спасиха сезона накрая. Все пак става въпрос за Ергенът, нали? Не Съдби на кръстопът или Съдебен спор...

# 4 344
Тъкмо сутринта дочетох всичко, след няколко дни опити, и бам -отново съм с 10+стр. назад.
Искам да кажа, че не изпитвам съжаление към никоя от страните. Токсичен и разрушителен ли е Мартин, щом не стане на неговата- Да.
Изцяло измислена, фалшива и занимаваща се със съмнителни дейности ли е Даниела -Да.
Ще се позабавляваме още някой друг ден и ще ги забравим.

# 4 345
Подкастът с Мартин ли е пуснат? Аз не го намирам.

# 4 346
  • София
Йоана към този момент нали е била свободна жена, той я унижи и отряза в ефир. Какви претенции има към нея? Гледа на жените като на вещи, а не хора.
Гледа на жените като на притежание – докато си му удобна, си окей, но щом си позволиш да имаш собствени избори, ставаш проблем. Много показателно за това какъв човек всъщност е. То според мен и със сегашната му компания всичко ще бъде до време.

Подкастът с Мартин ли е пуснат? Аз не го намирам.
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/nadcast/nadkast-s-martin-p … -palen-falsh.html

# 4 347
проксима - много точно написано.

Ако има една полза този сезон, нека да е тази хората да видят какво значи насисник, нарцисист, болен ревнивец, за да могат да ги разпознават бързо в реала.

За съжаление ще се навъдят достатъчно заблудени хора, които да го подкрепят, щот нали Даниела дразни за нещо. Важното в случая е, че не е само Даниела- на Йоана ѝ е спирал Инстаграма, на Емануела ѝ е правил скандали за оператора и тн.. Кой знае колко още са. Няма значение коя е жената, неговото поведение се повтаря.

# 4 348
Мисля да гледам Надкаст с Роси и Васко, евентуално и Ади. За последната се колебая заради бъбривостта й. За мен като зрител, те спасиха сезона накрая. Все пак става въпрос за Ергенът, нали? Не Съдби на кръстопът или Съдебен спор...
Никой да не ми закача Жорето Игнатов. Той не прави чак такива циркове, като Мартин. 😁

# 4 349

Мисля да гледам Надкаст с Роси и Васко

И аз ги чакам с нетърпение Simple Smile Ама сега ме е яд, че пуснаха първо тия двамата и скоро няма да видим другите

Общи условия

Активация на акаунт