🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 518
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 425
Ако трябва да сме обективни - в началото на връзката няма как да има кой знае какво доверие. Но на мен ми се вярва, че Даца за да хукне за Истанбул му е връщала нещо, това е тактика на такъв тип жени, както Капитонова разправяше за някакъв дето спряла да му пише три седмици и ходила по екскурзийки. Но те го правят главно като мъжът кривне, за да му го върнат стократно, което пак ме навежда на мисълта, че Мартински пръв е изкръшкал.

# 4 426
Мда, филмар в женска енергия с мания за величие Laughing клиничен случай!

Нарцисист, но и много глупав, неспасяем е

# 4 427
Данка преди 5 години.. познах я само по гласа Simple Smile
https://www.facebook.com/reel/1168114338346872

# 4 428
Гледам надкаст с Мартин, не съм ви чела и не знам дали сте го коментирали това, обаче много се смях на следното:

Диалог между Мартин и Даниела:
- Дани, ти от къде имаш пари за този лайфстайл?
- Ами аз, такова, книгата...
- Е каква книга бе, ти да не си Агата Кристи?

JoyJoyJoyJoy

# 4 429
Ако трябва да сме обективни - в началото на връзката няма как да има кой знае какво доверие. Но на мен ми се вярва, че Даца за да хукне за Истанбул му е връщала нещо, това е тактика на такъв тип жени, както Капитонова разправяше за някакъв дето спряла да му пише три седмици и ходила по екскурзийки. Но те го правят главно като мъжът кривне, за да му го върнат стократно, което пак ме навежда на мисълта, че Мартински пръв е изкръшкал.
Тя нали каза, че е тръгнала към Истанбул, защото до последния момент очаквала да предложи да правят нещо заедно на празника, а той вместо това ѝ казал, че ще ходи на дискотека.

# 4 430
Ох, че сладко, БъндЕ!
//
Имам само една забележка към коментара ти.
В частта с Мартин и Даниела.
Там тя иззе изцяло мъжката енергия.
Той се влюби в нея. Имаха опъване на панталона и всичко.
Но тя се оказа играча в случая, а той в женската енергия на емоционалния и наивно увлечен. Затова и този контраст в момента с нараненото его. Обади му се мъжката енергия.
А Данчето си го кара по един коловоз – мъжка енергия.

# 4 431
Аз все пак да попитам - ще ми дадете ли парички, да не си помислите, че ви изневерявам с друг форум? 🥲
Не си писала от 3 минути?Да не си забегнала в някой чуждестранен форум?😜

# 4 432
НН го бил помолил да говори с майката на Косара? И защо, че не ми стана ясно? Измисли си го това, за да обясни нещо. Много смешно и тъпо.
Не харесвал Васил, затова му подлял вода, ама то било щото едва ли не да предпази момичетата от тоя фалшив Васил. Само не ми стана ясно кои от момичетата на Васил са му толкова близки, че се е метнал като Матросов на амбразурата. Всяка втора дума му е "откачих, аз откачих" ... ма пич, ти си си откачен перманентно и никога не "закачаш"... б@ си лудото к0пеле.

# 4 433
Току що минах частта, в която Мартин казва, че Даниела е грозна лъжкиня и щял да я оглозга. Човек, ако четеш тук, лекувай се! Жена, която познаваш от два месеца и си срещнал в тв реалити, не ти е длъжна абсолютно с нищо! И това отношение е абсолютно недопустимо! Надявам се Даниела да си потърси правата в съда!

# 4 434
Плюе Йоана, че направила всичко, за да е популярна. И, как не я е срам, влязла вече и в друго реалити. Мартин бил с най-чистата си любов от пръв поглед с нея, а тя искала последователи в Инстаграм и да я снимат в реалити. Тези работи явно само на Марто са му позволени. Нямам думи за този фалшив герой, изобщо не се усеща как изглежда отстрани. Докато го гледат с обожание, жените са в относителна безопасност. После, цитирам думите му за Йоана, "падна нейната маска" и става страшно. Още - и за нея му "звъняли приятели" какви ги върши. Токсичен, не, ами радиоактивен мъж.

# 4 435
Оххх, "ти беше царя на имението"... Туджаров, вече и отвътре го почна с езика...
Мразел миналите ергени?! Как може да мразиш някой, когото виждаш по телевизора? Все едно да мразя Хорейшио... или Моника от "Приятели" ей така просто.

# 4 436
Само да кажа, че за жена, която се движи в среда на някакви бизнесмени, не е много трудно да получи помощ, независимо дали със съвети или материална, и да си осигури пасивен доход.

# 4 437
  • Вестерос
Как била в чужбина, без да му каже?! Тоя на коя планета живее и не знае ли, че е 21-ви век? Аз пътувам (не към чужбина, ама за друг град) с мой приятел и по пътя се обаждам на мъжа ми да му кажа, че спонтанно решихме (защото не съм на работа два дни) и отиваме на гости на наши общи приятели в Банско, ще се върнем след два дни. И?! Трябваше да ме е разпорил ли или да е откачил като Марто? Това на Мартин е неандерталско поведение...
Не знам точно предисторията и контекста в тяхната ситуация, може всеки от тях да не е прав.
Но принципно не е ок, ако искам аз или мъжа ми да пътуваме, дори и спонтанно, да не говорим първо един с друг.
Естествено, че не е нормално да не кажеш на гадже, годеник, мъж, че заминаваш за чужбина.. Аз за друг град също не го намирам за нормално. НО това е до ценности и няма общо с века на живеене!

Туджаров каза, че той е накарал Мартина да качи снимка с рози. Мислели са всички, че са от Мартин тези на Даниела.

# 4 438
Дърт парясник с мания за величие. Да иде да се прегледа някъде. Тръпки ме побиват от тоя!

# 4 439
Как била в чужбина, без да му каже?! Тоя на коя планета живее и не знае ли, че е 21-ви век? Аз пътувам (не към чужбина, ама за друг град) с мой приятел и по пътя се обаждам на мъжа ми да му кажа, че спонтанно решихме (защото не съм на работа два дни) и отиваме на гости на наши общи приятели в Банско, ще се върнем след два дни. И?! Трябваше да ме е разпорил ли или да е откачил като Марто? Това на Мартин е неандерталско поведение...
Не знам точно предисторията и контекста в тяхната ситуация, може всеки от тях да не е прав.
Но принципно не е ок, ако искам аз или мъжа ми да пътуваме, дори и спонтанно, да не говорим първо един с друг.
Естествено, че не е нормално да не кажеш на гадже, годеник, мъж, че заминаваш за чужбина.. Аз за друг град също не го намирам за нормално. НО това е до ценности и няма общо с века на живеене!

Туджаров каза, че той е накарал Мартина да качи снимка с рози. Мислели са всички, че са от Мартин тези на Даниела.
Тоест са от продукцията розите, така ли, или са чели тук и я покриват. Според мен второто. Факти нямаме. ¯⁠⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯

Общи условия

Активация на акаунт