🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 501
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 920
Росито сигурно е дошло в бг, пляснало е снимка на Зендейчето и е казало направи ме по̀ да приличам на нея😂😂😂.
Шегата на страна,  дано да не си е правила скули, усти, брадички…
Колко и е дълъг Надкаста на нея? Само нейния чакам. При положение, че нещата там изглеждаха странни ще се радвам да чуя нейната страна.

# 4 921
Г. Краули, аз също написах, че Ана-Мария има пръст в очернянето на Даниела и скандала, който се вихри сега. АМ не само е озлобена, влюбена е. Мисля, че тя е единственият участник в този сезон, който наистина се влюби. Мартин също го е разбрал и е побързал да я сложи във френд зоната като и е замазал очите, че щели да се скарат, ако стане нещо между тях. Що не ги обясни тия неща на Косара? И АМ е избрала да си изхвърли омразата върху Даниела. За мен не е случайно и “приятелството” и с Косара - то е с цел да седи близко до Мартин и да дебне удобния момент, в който го захапе. Декларациите му, че са само приятели няма да го спасят.

# 4 922
Росито сигурно е дошло в бг, пляснало е снимка на Зендейчето и е казало направи ме по̀ да приличам на нея😂😂😂.
Шегата на страна, колко и е дълъг Надкаста на нея? Само нейния чакам. При положение, нещата там изглеждаха странни ще се радвам да чуя нейната страна.
1.25. Не съм го изгледала цялото, но ми направи впечатление в началото,че едва ли не тя си стояла настрани и така от нищото се заяждали.

# 4 923
А мен ми прави впечатление колко много млади хора в разцвета на силите си не правят нищо полезно за себе си и за обществото. Буквално нищоправят. Само дискотеки, подкасти, фризьори, сепарета, джамбурета. И то не са тийнове да кажеи простено им е - става въпрос за хора 25-30 и нагоре. Марти-парти пък е към 40-те и той най-ярко се откроява като ядащ парите на мама и тати и лежащ по сепаретата всяка вечер. Подозирам, че за излагацията в Ергенът ще вземе хонорар, колкото заплатата на някой дипломиран лекар за десетки години напред. Което всъщност е много жалко. Данка пък взимала по 100 лева за "консултация" или консумация, не знам.  Спонсорът и пък след "валидацията" в Ергенът ще и купува кола и апартамент.Щом има балъци да дават такава сума за подобно нещо, явно сме си надвили на масрафа и сред нас има доволно количество глупави хора. Приказката за лудия и зелника го знаем всички.

Всъщност Мартин си има неговите 15% от едното заведение, които е напълно възможно да са му достатъчни. Така че той неговото си го е направил. Дали мама и тати му дават допълнително, само предполагаме в темата. Напълно възможно е да е така. Но, като цяло, той доходи си има.

Кастът на Мартин води вече с 10 000 гледания пред този на Даниела.

# 4 924
Eстествено, че подкастът с Мартин ще има повече гледания, точно както този с АМ има двойно повече от тези с другите момичета.
И двамата са пиперливи, скандалджии и не си мерят приказките. Всички искат да чуят какво имат да кажат, народът се е заредил с пуканки и гледа сеир. С Даниела беше ясно, че това няма как да стане, тя е много по-политкоректна и неподатлива на провокации, там скандал трудно може да се заформи. Това не означава, че Мартин е по-харесван, особено като чета коментарите под видеото.

# 4 925
Елена има 725К гледания. Мартин да я стигне, пък тогава ще коментираме.

# 4 926
Сега е момента Айшегюл да пусне нова книга. С толкоз нови фенки, може и по100 лева да продава,  не едва 50 Trollface
Да си събере за нов шопар

# 4 927
  • Обран бостан ;)
А мен ми прави впечатление колко много млади хора в разцвета на силите си не правят нищо полезно за себе си и за обществото. Буквално нищоправят.
Скрит текст:
Само дискотеки, подкасти, фризьори, сепарета, джамбурета. И то не са тийнове да кажеи простено им е - става въпрос за хора 25-30 и нагоре. Марти-парти пък е към 40-те и той най-ярко се откроява като ядащ парите на мама и тати и лежащ по сепаретата всяка вечер. Подозирам, че за излагацията в Ергенът ще вземе хонорар, колкото заплатата на някой дипломиран лекар за десетки години напред. Което всъщност е много жалко. Данка пък взимала по 100 лева за "консултация" или консумация, не знам.  Спонсорът и пък след "валидацията" в Ергенът ще и купува кола и апартамент.Щом има балъци да дават такава сума за подобно нещо, явно сме си надвили на масрафа и сред нас има доволно количество глупави хора. Приказката за лудия и зелника го знаем всички.

Не е така. Просто тия, които споменаваш са най-кресливи. От там и впечатлението, че са мнозинство.

Резултатите от подобно поведение ще ги усетят след време, особено тези, които нямат финансовата подкрепа на родителите си.

# 4 928
Eстествено, че подкастът с Мартин ще има повече гледания, точно както този с АМ има двойно повече от тези с другите момичета.
И двамата са пиперливи, скандалджии и не си мерят приказките. Всички искат да чуят какво имат да кажат, народът се е заредил с пуканки и гледа сеир. С Даниела беше ясно, че това няма как да стане, тя е много по-политкоректна и там скандал трудно може да се заформи. Това не означава, че Мартин е по-харесван, особено като чета коментарите под видеото.

Не е само до скандала. Като махнем първите 30 минути от каста на Мартин, в които говори за Даниела, през останалото време разказва доста интересни неща от снимките на предаването, които не сме видяли. Отделно дообяснява някои от нещата, които сме видяли, но не са били точно така, както са били представени. Неговият каст е доста по-интересен, защото вади и неща "от кухнята". Кастът на Даниела е 3 часа, в които тя говори и повтаря едно и също. Нищо интересно и съществено не казва, което да си заслужава да се чуе. През цялото време темите се въртяха около богатите мъже - какво правили, какво търсели, какво давали и т.н. и около нейната личност - тя какво изисквала и какво търсела.

# 4 929
Никога не бих валидирала мъж като Мартин, но гласувах за него. Да, забавен е, има дар слово и знае как да се държи пред камера.Не харесвам и защитаването по полов признак. Женската солидарност. За съжаление и изписа веждите. Ако не беше казал всичко,  което каза, 90 % от хората нямаше да си обърнат мнението и да я защитят. Забравихме какъв човек е тази жена. Така че, колкото и негатив да събера твърдо подкрепям лошото му отношение. Което не означава,  че подкрепям отрицателните му черти. Просто в случая ми харесва.
Не искам да ангажирам никой и да влизам в спор, в който никой никого няма да убеди.

# 4 930
Сега е момента Айшегюл да пусне нова книга. С толкоз нови фенки, може и по100 лева да продава,  не едва 50 Trollface
Да си събере за нов шопар
Фенките на Данчето не са чисто нейна заслуга. Сърдете се на Марин, Ана-Мария и НН, те я изстреляха на върха. На женицата какво друго и остава освен да обере плодовете на тяхната простотия?

# 4 931
  • # супернатурална #
А мен ми прави впечатление колко много млади хора в разцвета на силите си не правят нищо полезно за себе си и за обществото. Буквално нищоправят.
Скрит текст:
Само дискотеки, подкасти, фризьори, сепарета, джамбурета. И то не са тийнове да кажеи простено им е - става въпрос за хора 25-30 и нагоре. Марти-парти пък е към 40-те и той най-ярко се откроява като ядащ парите на мама и тати и лежащ по сепаретата всяка вечер. Подозирам, че за излагацията в Ергенът ще вземе хонорар, колкото заплатата на някой дипломиран лекар за десетки години напред. Което всъщност е много жалко. Данка пък взимала по 100 лева за "консултация" или консумация, не знам.  Спонсорът и пък след "валидацията" в Ергенът ще и купува кола и апартамент.Щом има балъци да дават такава сума за подобно нещо, явно сме си надвили на масрафа и сред нас има доволно количество глупави хора. Приказката за лудия и зелника го знаем всички.

Не е така. Просто тия, които споменаваш са най-кресливи. От там и впечатлението, че са мнозинство.

Резултатите от подобно поведение ще ги усетят след време, особено тези, които нямат финансовата подкрепа на родителите си.

Не казваме, че са повече, но е факт, че са плашещо много. За останалото си прав.

# 4 932
Общо  взето целия сериал е фалш.                                                                                    Най-обсъжданите-Мартин и Даниела
.Ясно е,че като има такава приятелка няма как да вземе Даниела за жена....Каза,че приятелката му била много млада,ама забрави да каже и другите и недостатъци-,че е и хубава,интелигентна и по-натурално изглеждаща от ''момите''...И всичко това взето заедно много го притеснило и си харесал Даниела ....''Най-големия балък''..призна си...Щеше да бъде обаче,всичко явно го е измислил преди предаването,а дали са участвали негови приятели ,които искат да потопят въпросната мома остава да гадаем..Според мен да...и дали Мартин е взел пари от тях или само заради приятелите?

# 4 933
Надкаста на Мартин задмина този на Даниела. До момента с над 3000 гледания.

СлаВе трябва да доволна. Не Даниела задмина по гледане филма за Милен Цветков.
Аз още се надявам някой да ми каже, кой е този класик Рахманил, когото слуша по-малко черната.😁
Е, не си ли го слушала, какво момиче за милиони си? Аз по цял ден слушам Рахманил, Чайков и Ваген.

# 4 934
  • # супернатурална #
Не знам какво ще донесе меренето на гледаемостта, освен някакво моментно почестване на егото. На Елена какво точно и донесе, че надкастът и е най-гледаният в историята на телевизията? Към този момент само изтупване от нафталина.

Общи условия

Активация на акаунт