🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 362
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 115
  • Street of Dreams
Сега, това да се хващате за Рахманинов и за "гривня" го разбирам, ако имаше за нещо друго за него щяхте. Каквото и да е, вдигна летвата на държанките в БГ.
Даниела, според мен, вече монетизира от книгите и последователите в ИГ. Пожелавам и да успее да постигне някакво ниво на независимост, пък ако дойде богатия принц на бял кон-добре дошло. Може да я харесвам, но знам, че няма нищо по-хубаво от финансовата независимост на жената.
Аз допускам, че тя всъщност е независима. От там идва и част от безкрайната й увереност. Това, че иска мъжът й да е по-мъж от нея, е друго.

# 5 116
Жабче, много ти благодаря за преразказите за надкаста с Роси.♥️

# 5 117
Пуснах го пет път тоя момент. Казва РахманИн...

Приемаме, олсун, Даниела проста, некултурна, чула-недочула, прави се, че ѝ е ежедневие, без образование и тн.

Всички се раждаме с различен стандарт, някои и без златната мартинова лъжичка в уста.
Но при целия си този неравен икономически, социален, фамилен и образователен старт, Даниела показва повече напредък от невъзпитаните , интригантстващи, диалектноговорещи, пишещи неграмотно , "дипломно образовани" патици от диванчето.
Значи тръгнала от нищото, но прогресирала дотам, че поставени на една плоскост тя да изпъкне до степен фаворитка на големия паркетен лъв.
И после - лъгала го, герданчета-мерданчета, и прочие стратегии...Ами борете се за тоя ерген, мари моми, ама персонално, изпъкнете му с нещо освен с голи гърди, впечатлете го поединично!
Те направили отбор "Квартет на изобличителките от седмия ден", само кроежи и алкохол в тия кратуни, пък сетне любов търсели...
Анна Мария да се научи да седи поне малко по-обрано откъм женственост, а не да се разлага като мекотело... То ясно че никой няма да ѝ каже, че маниерът за правилен седеж на английската дама като дете е бил с две книги под мишница и само китките на масата, но тя е батка, не я брига.
Косара не може да говори правилно, то тя не знае понякога и какво говори де,  монотомна работа... И акъл се иска, не само да гледаш от високо.
Мартина, ах, защо гледате на мен като на секс бомба, не разбирам!?

Всички морални стожерки, девици на собствената чест, че и на мартовата, пазителки на обществото...
Разбрахме, Даниела е боклук.
Само че аз съм твърдо про Даниела, защото тази цялата оформена сценарийно и студийно гвардия от Мартин срещу нея ме отвращава.
Една от кликата там да ми изпъкне с някакво човешко качество ще я защитя, а не като Диоген със свещ да диря и да не видя едно достойнство за лек...

Моята фаворитка в този сезон беше Ивет, чисто визуално, като характер нищо не показаха, от надкастите разбирам, че е имала такъв, не влизайки в съглашенства и клюки.

Ааа, забравих да кажа, слушам твърда музика и предимно класика.
Рахманинов не, не ме кефи, труден ми е.
Също и Вагнер, за когото също казват, че е труден за изпълнение.

Едит: оф, най-важното забравих да кажа и то е - защо не ме плаши Даниела.
Ами просто е, продукта, който предлага, не засяга моята потребителска кошница.
Нито имам нужда от подобни книги/те са за читателки като Косарчето/, да не кажа, че и място даже нямам от книги, нито пък членове от мъжки пол от семейството ми, са застрашени от даниелините попълзновения.
Щом си е открила пазарната ниша, да е жива и здрава!

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 18:58 от проксима

# 5 118
Учудена съм от Росица. Влязла е в шоу, където момичета се борят за мъж , а тя искала лично пространство, пък и се навирали, защо Любомира я питала въпроси за срещата с Виктор. Защо въобще е приела да участва, като е с претенции.
Изопачаване! Тя каза, че Любомира е дошла с камерите и въпросите и са били провокативни. Какво лично пространство е искала?! Искала е срещи с ергените, отдръпвала се е от хората, които са и подляли вода. Искала е когато и се плаче да я оставят да си поплаче, а не да викат Николов. Какво по-нормално?!
Защо е дошла с камерите? Защото е шоу и сигурно да заснемат каквото трябва за предаването.

# 5 119
Не мога в момента да прикача снимка и не знам коментирано ли е. Като влезете в профила на Даниеа има една черно-бяла снимка с черно сако - AI приложение, сложила е просто своето лице. Може да се потърси с google lens, днес ми излезе в една група.

Марто е селяк, но Даниела е превърлята играта и въобще не знам разбира ли кое е реано и кое не. Да си сагаш лицето на чужди снимки, свалени снимки от интернет на Малдивите....не знам. То е болестно състояние това.

Росито каза, че не е сигурна, че Любомира  е викнала камерите. Всъщност, Роси е от най-долния тип интриганти, които пускат муха и следващото му изречение е - ама аз не съм сигурна. Grinning

# 5 120
Може ли някой да даде timestap на Рахманиновгейт? Като я слушах не ми направи впечатление.

# 5 121
1:57:57 е, аз също първоначално чух Рахманил, дори го гугълнах да видя за какво иде реч.

# 5 122
Занимавам се с класическа музика повече от 20 години и свиря на пиано и  съм свирила Рахманинов. Даниела каза РахманИн или РахманИл и веднага подскочих. Чула е някой някъде да го споменава и си мисли, че ще изглежда много елитарна като излъже, че го слуша. Аз не го слушам, камо ли точно тя ще го слуша, чиято любима песен е чалгата Каравана или както там се казва. Поредната присвоена чужда история на Даниела от чужд живот.

Росица едвам я изтърпях. Мън - мън - мън два часа. Никаква яснота и категоричност в речта и разсъжденията.
С новите устни нещо не мога да я възприема. Иначе добре изглежда. Пиша й + че беше умерена в критиките към другите (може би си е повлияла от надкаста на Даниела).
На летището след изгонването й срещнала Васил и му се развикала нещо от сорта "ти нормален ли си". Иначе после му писала съобщения за рождения му ден. Защитавах я много пъти, но нещо не е както трябва с Роси. Хем се представя за страшно целомъдрена, хем видяхме, че не е такава, така и не можах да я усетя.

# 5 123
Жабче, и аз харесах Роси. Тя не е много речовита и затова не печели в ситуации с много приказки, а и сигурно затова остана неразбрана от някои в шоуто. Още повече, в първата половина я разпитваха все за отношенията с момичетата и тези две сцени - с Алекс и с бележката и не ми беше интересно. Не знам защо са се хванали Туджаров и Неделчо за тях, имам чувство, че им е задължителна точка във всеки  подкаст. Голяма работа - две случки за два месеца живот почти изцяло сред жени. Роси всъщност беше доста по-интересна по другите теми - за Васил и как е приела лъжите му, за живота и работата си в Америка. Много е умерена в оценките си за момичетата, вкл. за Даниела, личи си че не я хванала груповщината в къщата и може би това е една от причините защо трудно се вписваше. По този повод като изброяваше с кои момичета поддържа добри отношения, спомена и Адриана, но каза че в студиото на ПО Ади се пазела и се държала леко дръпнато с нея, за да не дразни групичката, с която  Ади също дружала и която явно продължава да враждува с Роси.  На мен тя ми стана напоследък много симпатична и мисля, че беше стечение на обстоятелствата плюс малко нейна неувереност, че не се развиха отношенията ѝ с Васил, можеше да стигне и по собствени заслуги до финал, а не като резервен вариант. От това, което разказаха за вече заснетия разговор с Васил и от надкаста с Мартин, стана ясно, че и за Васил, и за екипа на продукцията, на последната среща е било голяма изненада колко силно привличане се е получило.

# 5 124
  • София
Стана ми любопитно, толкова много се изписа за това, та го пуснах и аз. Казва го правилно, но всъщност не, не го, защото слага погрешно ударението. Иначе не свършва на 'нин' а на 'нов' Разбирам откъде идва това объркване. Прекалено бързо говори. Аз дори не бях обърнал внимание на тази дреболия.

# 5 125
  • Някъде там...
Продължавам. Извинявайте, че на толкова части, но да не става километричен ферман.

В кутията на Пандора е имало най-много въпроси към Даниела и на второ място като брой са били тези към Роси. Мен това ме учуди, нямам спомен да излъчиха такива?

Единият е бил - "Мислиш ли, че прибърза за това, че смени отбора?" Не знаела от кого е, можело и от Виктор да е. Simple Smile Тук се посмяха. Друг е бил провокативен от Любомира, относно конфликтната ситуация между двете - "Защо не казваш какво мислиш за хората в очите?". Изрази учудване, че другите не са използвали възможността да зададат повече въпроси към ергените, за да ги опознаят, вместо да нападат Даниела.

Относно събирането й с Ферай и Даниела, каза, че се е получило по естествен начин. И Роси, както и Даниела и Ферай, са били изолирани от останалите, така че са си комуникирали трите. И редакторите са ги слагали трите заедно, когато нещо е трябвало да се обсъжда. Ферай и Даниела са си били супер близки, Роси не е била чак толкова близка с тях, била е един вид трето колело. Още повече, че е на мнение, че когато две жени имат интерес към един и същи мъж, както бяха тя и Ферай, няма как да има истинско приятелство. Уважение, разговори, да, но да са супер близки и да споделят лични неща, не.

Питаха я за какво са си говорили с Даниела и Ферай и дали одобрява тяхната "политика". Роси каза, че одобрява частта с това мъжът да е лидер във връзката, не конкретно във финансов аспект, но да обгрижва жената един вид, да поема повече отговорности. Но не одобрява крайностите, в които изпада Даниела. За себе си от цялата философия на Даниела би взела това, което отговаря на нейните разбирания  - да си женствена, да не си вулгарна или прекалено провокативна или с мъжко излъчване, да не се даваш лесно, да си класна и интелигентна, въздържана.

# 5 126
Ох, наистина чувам Рахманил. Ето - тя също е смешна, защото също като Мартин се прави на каквото не е.  Няколко пъти го връщах само първия път сякаш чух Рахманинов ама смотолевено с грешно ударение, ама не, Рахманил казва. Grinning

# 5 127
На 45 минута съм на подкаста на Роси и спирам.
Довечера пак. Нещо ми писна.
Странна амнезия има, това не помни, онова не помни. Отрече всичко в което я обвиняваха почти всички. Т.е. или те лъжат или тя лъже. Аман от тези тъпотии в надкастите.
Тя трудно свързва няколко изречения и напрекъснато повтаря 'И да' 'да' 'да' Водещите без да искат и помагат, защото непрекъснато и допълват отговорите, като и дават удобен пристан на който да стъпи и тя веднага се съгасява или потвърждава. Неделчо все едно е забравил основното правило при интервю. Задаваш въпрос и чакаш този отсреща да приключи, а не го прекъсваш или не му даваш готови отговори.
Общо взето скучен подкаст, но не съм изненадан. Тя и Роси беше незабележима за мен този сезон. Блесна чак на финала, но както разбрахме от великия продуцент всичко това е било фалш и Васил зорлем са го накарарали да играе, за да има интрига. И подплатено с много алкохол.
Ниво редови подкаст от сезон 4. Много празни общи приказки, няма нещо по-интересно от кухнята.
Дори и въпросите към нея не си спомня. Най-смешно беше когато май каза, че и е зададен въпрос, 'Дали не е избързала със смяната на отбора и тя каза, че може би Виктор е задал въпроса и в студиото всичко се посмяха (ама си е спекулация).

Още едно по-важно нещо:
Ивет наистина е мълчала и не е казвала нищо за никого. Това потвърдено и от другия лагер. Гледах и реакциите на Туджаров.
100% е имало секс между него и Ивет. Дано да имат и връзка, но това е спекулация. Аз както знаете харесвах много Ивет и ако е тя, то е ударил поне петица от тотото. Най-малко.

И аз за Ивет си мисля, защото в епизода с Даниела той искаше нещо да даде на една ергенка и Даниела се засмя и каза, да,да сещам се, една тихичка...при което Неделчо май каза "ами не е толкова тихичка".

# 5 128
  • Вестерос
Позагледах подкаста с Мартин, но 3 часа плюене по Даниела няма как да издържа. От цялата работа тя ми стана симпатична вече.
Най-големите и грехове били, че заспала докато си пишели, получила рози и отишла в Истанбул. Впечатлих се какъв зъл гений е, простооо…😂
Мартин е много комплексиран и злобен, тотално немъжко поведение. Търсел е изход от ситуацията и то такъв, че да е белият и добрият. Вероятно му е повлияно отвън, съвети са давани, продуцентите и те са на негова страна, все пак не е случаен. Долно. И не, не успяха да го изкарат героя тук.
Не харесвам Даниела, но този театър изрови дъното.
А Мартин май има история на системно очерняне на бивши. Незряла работа е неговото.
Многократно се писа, че Даниела се обсъждаше в няма и 1/3 от надкаста му. Ама кой да чете..

# 5 129
Като слушах Роси се сещам, че май Люба направи тази драма с целувката и дали е искал Виктор да я целува. Ами намери си майстора и Буба там. И тя беше от интЧриганткити.

Общи условия

Активация на акаунт