🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 304
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 175
Няма как да харесам Росито, жертвите са ми най-непоносимата порода.
Роси с това започна. Че няма нужда да я жалят защото не е приела толкова навътре нещата, че след като си поплаче и минава. Това е нейният начин да минава през нещата просо. Изобщо не се е правела на жертва. Мартин се прави на жертва.
Да, да, на жертвите хич не е присъщо все да не са разбрали и все другите да не могат да ги разберат. Grinning

# 5 176
На мен нещо друго ми направи впечатление, след като са излезли и нещата са загрубели, Мартин е държал отговорни Николов и Маги, затова което се случва. Звънял да крещи, изисквал Даниела да се обяснява пред него и Николов. Нещо като оперативки е имало. Това е някакъв абсурд, хора.
Ми хубаво, не са се разбрали навън, къде е драмата? Вярно, че не съм си имала гадже от около 10г. (Семейна съм), но доколкото помня, много често след първоначалната еуфория в първите месец/два голяма част от хората се разминават. Не е нещо нечувано и да излизаш известно време с някой и да разбереш, че този човек се вижда и с други хора. Та пак да питам - къде е драмата?
Няма такова нещо.
Няма такова нещо, вярно че каза че им се е обаждал, но другото вече е украсяване.😉

# 5 177
24 часа питат г'н Хепи той ли е любовника? И чичко веднага вади доказателства- снимка с точен час и самолетен билет.  Така се прави Мартине!
Скрит текст:
Демек не е той, така ли?

# 5 178
Изслушах Роси. През цялото време си мислех "приятно говори, но нищо не казва" поне по отношение на предаването. Дори за Даниела, която ѝ беше приятелка, не каза категорично "приятелки сме", а увърташе, че не е видяла нищо лошо от нея и че не знае каква е истината.
Иначе не се изложи, както очаквах, напротив. Особено като не се говореше за предаването ми беше интересна.

# 5 179
24 часа питат г'н Хепи той ли е любовника? И чичко веднага вади доказателства- снимка с точен час и самолетен билет.  Така се прави Мартине!
Скрит текст:
Демек не е той, така ли?
Да. На 7март празнува рожден ден със семейството си в Лондон а на 8май е пътувал на изложение в Германия.

# 5 180
На мен нещо друго ми направи впечатление, след като са излезли и нещата са загрубели, Мартин е държал отговорни Николов и Маги, затова което се случва. Звънял да крещи, изисквал Даниела да се обяснява пред него и Николов. Нещо като оперативки е имало. Това е някакъв абсурд, хора.
Ми хубаво, не са се разбрали навън, къде е драмата? Вярно, че не съм си имала гадже от около 10г. (Семейна съм), но доколкото помня, много често след първоначалната еуфория в първите месец/два голяма част от хората се разминават. Не е нещо нечувано и да излизаш известно време с някой и да разбереш, че този човек се вижда и с други хора. Та пак да питам - къде е драмата?
Няма такова нещо.
Няма такова нещо, вярно че каза че им се е обаждал, но другото вече е украсяване.😉

Казва, цитирам, че е "откачил, обадил се на пиарката на бТВ, НН и Маги и "бълвал змии и гущери" и бил "бесен, бесен" . По-късно казва, че в този период Маги му звъняла всеки ден, защото се тревожела за него. А според мен, защото е бил неуправляем и им го е показал с каченото стори от 8 март след като им крещял по телефоните, а те не посмяли да му направят забележка.

# 5 181

Нека се гледа видеото му, така все повече хора го виждат какво представлява. Коментарите под видеото са един път. 😃

Може и аз да съм "помогнала" малко повече,че влизах няколко пъти да ги чета. Даже си ги и селектирах. 😁😁

Скрит текст:

# 5 182
  • Някъде там...
Още от Роси:
Всъщност на дрийм дейта е била себе си, това е нормалното й поведение. По повод репликата на Неделчо, че там е била различна. Тя каза, че просто преди това не е попаднала в подходящи условия в предаването, за да се види и тази й страна.
За тази среща е тръгнала с очакването да й стане ясно дали има химия с Васил, очаквала е да има целувка. Относно спането в една стая, е имала намерение да откаже ако той поиска.
За целувките каза, че е имало химия като цяло. Малко я подхлъзнаха като изиграха сценка, че Васко не ги е харесал и тя дръпна назад, че е имала и по-добри. В крайна сметка се оказа, че Васил е поставил нейните целувки на първо място. Роси спомена, че целувките му с другите й се видели малко пресилени по телевизията и че партньорът е важен.
Питаха я, ако Васко се бил отворил към нея, имал ли е шанс. Тя каза, че в подобно предаване не може да опознаеш някого на 100%, така че шанс би имал отвън, в реална обстановка. Би продължила с него навън тогава, да се опознаят. Според нея е имало потенциал да се получат нещата навън.
В тази част на разговора видимо не й беше комфортно.
След финала малко я натирили - веднага с багажа в една кола и директно на летището. Там се засякла с Мартин и Васил и си е казала малко остро какво мисли за постъпката му. После се замислила, че може пък продукцията да има пръст и писала на Васил да му се извини и да попита доколко решенията са негови. Васил казал, че с право е реагирала така, повечето си бил той.
Относно синхрона за план Б, на който Васко каза, че "Може и да е, д*ба", след ПО Васил се е опитал да й обясни, че не е било точно така и е имало монтаж. Роси го е попитала защо не й е писал веднага, а  е чакал с оправданието две седмици. Тя междувременно му е писала да му честити РД. Общо взето това им е комуникацията след предаването.
В добри отношения е с Елвира, Ива, Даниела, която даже й е предложила да я вземе от летището. Ивет, Ади, която малко се е дръпнала като са били наоколо другите момичета, с които Роси не се разбира. Чували са се няколко пъти по телефона с нея, Роси е с много добро мнение за нея, не усеща да има някакво негативно отношение заради съперничество и според нея Ади е "над нещата".
Записала се е за 4 сезон, не за преден. Просто е подала документите преди година, мислейки, че сезонът ще се снима октомври. Била е в кофти период и след прекратена връзка, събрали са й се доста неприятности накуп.
Гледала е сезон 3 на Ергена, но не по телевизията, а е следила Надкаст и оттам й е станало интересно. За стратегиите, за това доколко продукцията се намесва, представяла си е как ще реагира в дадена ситуация ако е на мястото на някоя от ергенките. И е решила да кандидатства. Вярвала е, че може да се запознае там с някого, с когото навън да се получи нещо. И все още вярва, че е възможно да се случи в подобно предаване. Още повече, че потенциал е имало да се случи и сега, с нея и Васко.
Питаха я как вижда чисто логистично нещата ако се бяха получили нещата с Васко. Отворена е да се върне в България, ако има за кого. Или в Европа. LA бил доста токсичен, труден за живеене град и е имала нужда да излезе оттам, когато е кандидатствала. Даже си е взела еднопосочен билет и е прекарала време в България, за да си почине от Щатите. Каза, че варианти има винаги.
Баща й е спечелил зелена карта, когато е била на 15. Завършила е училище в България и е отишла при него да учи там Графичен дизайн. Има бакалавърска степен. Работила е около година в офис, после си е отворила собствена компания и сега вече година и половина е freelancer.
Информация за натална карта - 24/02/99, 13 ч Пловдив. Зодия Риби, асцендент Рак.
Любим филм - "Великият Гетсби", сериал - "Black mirror"
Не съжалява за участието, било е изключително преживяване, социален експеримент. Мястото е било прекрасно, видяла е отвътре как се прави реалити, видяла е много неща, запознала се е с много хора и готини, и не толкова.
Би ли участвала пак - в любовно по-скоро не, би участвала в такова, което има повече игра, мислене, стратегия, социална игра, да си тества логиката.
МАлко дълго стана, но с прекъсвания го гледах. Simple Smile Дано не съм ви досадила.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 21:05 от Жабче

# 5 183
Няма такова нещо.

Казва, цитирам, че е "откачил, обадил се на пиарката на бТВ, НН и Маги и "бълвал змии и гущери" и бил "бесен, бесен" . По-късно казва, че в този период Маги му звъняла всеки ден, защото се тревожела за него. А според мен, защото е бил неуправляем и им го е показал с каченото стори от 8 март след като им крещял по телефоните, а те не посмяли да му направят забележка.
Така е, lemona, това каза,  но да е крещял, това не е казал. Каза че е бесен и че е бълвал змии и гушери. 🙂

# 5 184
  • Street of Dreams
Хаха, благодаря за споделените коментари - аз едвам намерих Надкаст без линк (добре че тук името се повтаря често), какво остава да ги търся по мрежите.

Имаше един много смешен момент, но не мога да се сетя точната линия. Значи Мартин обяснява някаква схема на Даниела с него, любовника и още няколко замесени. Някакъв пълен абсурд, дето само схемаджия може да го измисли. И единият водещ му вика - абе в това няма логика, тя би се прецакала сама да го направи така. И той измисля още по-абсурдна схема в продължение на тази схема, за да я обясни. Моля ако някой се сети, да припомни.

# 5 185
Не знам само на мен ли ми се струва супер нелогично Даниела да е била два месеца в любовно реалити, да се целува с мъж през цялото време, да приеме брак накрая и след излизането и за “награда” да получи 500 рози, почивка до Малдиви, мезонет и нов автомобил. Честно, не знам какъв мъж трябва да е това, може би с някакви психични отклонения. 😂

# 5 186
Хаха, благодаря за споделените коментари - аз едвам намерих Надкаст без линк (добре че тук името се повтаря често), какво остава да ги търся по мрежите.

Имаше един много смешен момент, но не мога да се сетя точната линия. Значи Мартин обяснява някаква схема на Даниела с него, любовника и още няколко замесени. Някакъв пълен абсурд, дето само схемаджия може да го измисли. И единият водещ му вика - абе в това няма логика, тя би се прецакала сама да го направи така. И той измисля още по-абсурдна схема в продължение на тази схема, за да я обясни. Моля ако някой се сети, да припомни.

Малдивите. Поканила го да отиде с него, за да може той да плати, а тя да си прибере парите за почивката от спонсора. Туджаров казва, че тя рискува след финала Мартин да си каже, че е бил с нея, а той, след кратко объркване, отговаря, чя тя си е мислела как ще го уговори да си мълчи за всичко.

# 5 187
Скрит текст:
Няма такова нещо.

Така е, lemona, това каза,  но да е крещял, това не е казал. Каза че е бесен и че е бълвал змии и гушери. 🙂
Че ти не го ли видя в студиото колко е екзалтиран само като разказва за тия неща, приличаше на надрусан! Как ли пък не е говорил спокойно в момента, когато са се случвали!

# 5 188
На тази дори и силикон не помага да е магнетична...

# 5 189
Според мен розите са си били начин да накара Мартин да ревнува, всички женски трикове могат да се приравнят до тези на някоя девойка на 15 години. Няма да ти пиша, ама ще те подминавам, ама заминавам, ама ти що каза това и т.н. Наистина не разбирам защо е решила, че дърпане и тръпка означава лелческо мрънкане и цупене. Grinning Ама, защото е много зле с преценката си на мъжете, пак попаднала на такъв, който ще я съсипва.

Общи условия

Активация на акаунт