🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 624
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 205
Мартин в Надкаст каза, че любовникът не е този, който се тиражира, демек не е Хепимен.
Е нали Анна-Мария каза "четирите ти любовника" (иска да каже "четиримата ти любовници")... Та Happy man може просто да е един от четиримата.

# 5 206
Сега ми излезе клип от едната им среща, на която Мартин казва, че е сънувал как тя в София го оставя. Ами, Марто, подсъзнателно си очаквал това. Няма да се изненадам ако тези двамата са се разбрали предварително да разиграят този цирк. И двамата са жадни за слава.

# 5 207
  • Street of Dreams
OnDiNe...
 "Нищо не му е казала какво да говори или не говори, доколото знам веднага е бил груб за пореден път и не са успели да поговорят .."
Да, ама той казва в Надкаст, че тя му се обадила, само да разбере какво той щял да говори в ПО. Тя, ако казва нещо различно, не знам. На кой да вярваме, кажи? На нея - разбрахме колко лъже, или него, който си го казва в прав текст, но както му е удобно? Не сме били там, е?Кой е прав?
Той много неща казва, но това са само негови интерпретации и схеми, в които я обвинява, но са родени в неговата глава. Нито той, нито някой друг може да каже какво си е мислила тя, като му се е обадила - да не е медиум?

# 5 208
24 часа питат г'н Хепи той ли е любовника? И чичко веднага вади доказателства- снимка с точен час и самолетен билет.  Така се прави Мартине!
Скрит текст:
Добре ги натвори Марти Парти. Хората да трябва да вадят доказателства, че са невинни. С тоя никой сериозен бизнесмен няма да иска да работи.

# 5 209
Мартин в Надкаст каза, че любовникът не е този, който се тиражира, демек не е Хепимен.
Какво друго да каже. Не казвам, че е Хепимен, пък и май има доказателства, но и в двата случая Мартин го грози съд, ако не отрече, пък Хепимен може да го изяде за междинна закуска.

# 5 210
24 часа питат г'н Хепи той ли е любовника? И чичко веднага вади доказателства- снимка с точен час и самолетен билет.  Така се прави Мартине!
Скрит текст:
Добре ги натвори Марти Парти. Хората да трябва да вадят доказателства, че са невинни. С тоя никой сериозен бизнесмен няма да иска да работи.

Не Мартин пусна мухата за Хепи, той беше вътре когато жълтурките се разписаха. Даже той в Надкаст каза, че не визира човекът за когото пишат жълтите вестници и сайтове.

# 5 211
Как какво? Той и в ПО не е казал, че е Хепимен. Просто е друг женен мъж.

# 5 212
Сега ми излезе клип от едната им среща, на която Мартин казва, че е сънувал как тя в София го оставя. Ами, Марто, подсъзнателно си очаквал това. Няма да се изненадам ако тези двамата са се разбрали предварително да разиграят този цирк. И двамата са жадни за слава.
Не го е очаквал, а го е организирал! Режисирал, де, щото са ваобразява на режисьор Laughing Данка други сметки си е правила в опит тя да го надиграе, ама някак си взаимно се надцакваха и се прецакаха. Сега той в национален ефир заяви, че е балък, щото е мъж на честта, раз'ирашли и обеща да си признае, а тя има опасност да остане без спонсор, щото никой не иска да му разнасят тъпотията, че издържа ш@нтон, задоволявайки низки страсти.
А Хепито се видя пък принуден да се оправдава и да вади доказателства, защото и неговата работа явно не е съвсем чиста...

# 5 213
OnDiNe...
 "Нищо не му е казала какво да говори или не говори, доколото знам веднага е бил груб за пореден път и не са успели да поговорят .."
Да, ама той казва в Надкаст, че тя му се обадила, само да разбере какво той щял да говори в ПО. Тя, ако казва нещо различно, не знам. На кой да вярваме, кажи? На нея - разбрахме колко лъже, или него, който си го казва в прав текст, но както му е удобно? Не сме били там, е?Кой е прав?
Той много неща казва, но това са само негови интерпретации и схеми, в които я обвинява, но са родени в неговата глава. Нито той, нито някой друг може да каже какво си е мислила тя, като му се е обадила - да не е медиум?
Разбирам те, но по същата логика и тя може да лъже, нали?Цял сезон говори противоречиви неща. Ок, иначе за теб🌹

# 5 214
Абе понатърти си думичката "хепи"... Изобщо вече не знам дали самият Мартин знае кой е тоя човек и има ли го изобщо. Тя че Даца има спонсор е ясно, но по ми се вярва Мартин да е бил ''между'' два спонсора, отколкото да има някой дето я е чакал с букети да се върне от  това '''приключение''.

# 5 215
Скрит текст:

Не Мартин пусна мухата за Хепи, той беше вътре когато жълтурките се разписаха. Даже той в Надкаст каза, че не визира човекът за когото пишат жълтите вестници и сайтове.

Мартин и мартинките смятаха, че хепимен е любовника (или един от четиримата). В тредс Ана Мария написа в деня на участието на Даниела в надкаст нещо от рода на "аз не говоря на малко име за хора, които не познавам". От коментарите ставаше ясно, че Даниела е споменала името Орлин в интервюто. Не знам по какъв повод, това съм го изпуснала.

# 5 216
Но Даниела нарече Хепито по име в Надкаст, може би имат някакви отношения, може и бизнес да са....Бачорски в тяхното реалити много реклама правеха на Хепи. От известно време нямат реклама. Та може и този да е бил в кюпа просто вече е бивш.

# 5 217
  • България
Неделчо каза:
В царството на слепите едноокият е цар.
в подкаста с Роси, когато обсъждаха "пеперудите" и Юда. С това той успя да резюмира целия сезон 4.

# 5 218
Интересна закономерност забелязвам тук- тези които са срещу Даниела и подкрепят Мартин, са и срещу Росица. Информация за размисъл.

# 5 219
Няма такива неща.
Аз харесвам и подкрепям Мартин и много харесвам Роси.

Общи условия

Активация на акаунт