🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 166
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 5 235
Роси просто живее в друга реалност. В Америка ги учат да са много по-изнежени, там е толерантност, пък грижа за вътршното аз, пък всички ходят на пети да не обидят някого, пък имат ментъл кеър дей, пък постоянно ги учат да са жертви и те буквално стоят в тик ток за да събират съчувствие и да си измислят проблеми, там ТРЯБВА да си лицемер. Според мен затова и другите момичета са и се дразнили, защото не ги е конфронтирала право в очи. Но Роси определено не ми прилича на були за разлика от Бузара, Люба, АМ. Ако ги е подразнила е било защото те са я докарали до някакви истерии, както виждате умеят го и много ги радва.

# 5 236
Тоз Хепимен трябва да дари на мамата поне 20К. Толкоз реклама му направихте...
Тезата, че Даца сама си подари букета, я пуснах още преди 50 страници.

# 5 237
Тоз Хепимен трябва да дари на мамата поне 20К. Толкоз реклама му направихте...
Тезата, че Даца сама си подари букета, я пуснах още преди 50 страници.
Имах изпуснати 350 мнение. И .... Реших да ги прескоча. ¯⁠⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯

# 5 238
Те едни и същи хапят Роси при всеки повод. Няколко поста преди мен има доказателство, да не кажете, че и аз съм като Мартин.
Скучна Роси не е, много интересен събеседник се оказа. Просто не дадоха достатъчно от нея в предването. Аз, като зрител, чувствам, че това е загуба.
Интересът на Виктор към Роси не го "уби" тя. Уби го Любомира и компания.
Интересът на Васко се появи доста късно. Ако беше по-навреме, имаше шанс и да е друг финалът.

Въобще никого не хапя, ако мен визираш. Всички участници са ми безразлични, а тази дори ми беше най-симпатична в началото. Според мен обаче се показа достатъчно, и далеч не визирам само самото предаване, където е оставена на милостта на монтажистите, за да си състави човек мнение. Моето е, че безкрайно я бях надценила откъм умствен капацитет в началото, вече не помня защо така позитивно съм я възприела. И на нея ѝ е трудно да състави сложно изречение.

# 5 239
Тотално различен въпрос, ама нали Тушев ще прави Рая? Защо БТВ позволиха на Мартин, Н.Н. участнички и самия Наум открито да плюят по предишните сезони и продуценти, след като продължават да работят с него?

# 5 240
Интересна закономерност забелязвам тук- тези които са срещу Даниела и подкрепят Мартин, са и срещу Росица. Информация за размисъл.
Не всички. Едната съфорумка харесва Мартин и харесва Роси.
Направо се разбих от тази закономерност(WTF), и отивам да си лягам.😂

# 5 241
В някой от последните подкасти някой бъзна Туджаров, че нали сега имал причина често да се вижда с Роси, налагало се. С леко закачлив тон. Първо реших, че тя е неговата булка, но доста по - логично звучи да е Ивет. Нали са си дружки двете. 😃

# 5 242
Роси просто живее в друга реалност. В Америка ги учат да са много по-изнежени, там е толерантност, пък грижа за вътршното аз, пък всички ходят на пети да не обидят някого, пък имат ментъл кеър дей, пък постоянно ги учат да са жертви и те буквално стоят в тик ток за да събират съчувствие и да си измислят проблеми, там ТРЯБВА да си лицемер. Според мен затова и другите момичета са и се дразнили, защото не ги е конфронтирала право в очи. Но Роси определено не ми прилича на були за разлика от Бузара, Люба, АМ. Ако ги е подразнила е било защото те са я докарали до някакви истерии, както виждате умеят го и много ги радва.
Ммм, това Бузара много ми хареса. Май ще сменя от Питката.

# 5 243

Сторитата са от профила на Андреа Банда Банда. Само на мен ли ми е все тая Даниела дали си ляга вечер с някой си чичо Хепи или друг чобанин? Големи дискусии се вихрят за нЕма нищо.

# 5 244
  • Street of Dreams
Е, за сезон с такъв plot-twist накрая е нормално да се вълнуваме кой крив, кой прав, кой е бил фалшив и кой - истински.
Аз лично до последно чаках Мартин да влезе, да каже жестоката истина, да я разобличи с доказателства и да си кажа - как го/ме метна тая...ама стана обратното.

# 5 245
Ти си и pimp-a ли, че така уверено се изказваш? На мястото на Даниела ще ви сваля мета данните и погна. Току виж и покриете запорите 
Но Даниела нарече Хепито по име в Надкаст, може би имат някакви отношения, може и бизнес да са....Бачорски в тяхното реалити много реклама правеха на Хепи. От известно време нямат реклама. Та може и този да е бил в кюпа просто вече е бивш.

На Даниела единственият ѝ бизнес е проституция, тя друг бизнес няма и съответно няма как да има друг вид бизнес отношения с когото и да било.

# 5 246
  • Някъде там...
Те едни и същи хапят Роси при всеки повод. Няколко поста преди мен има доказателство, да не кажете, че и аз съм като Мартин.
Скучна Роси не е, много интересен събеседник се оказа. Просто не дадоха достатъчно от нея в предването. Аз, като зрител, чувствам, че това е загуба.
Интересът на Васко се появи доста късно. Ако беше по-навреме, имаше шанс и да е друг финалът.

Въобще никого не хапя, ако мен визираш. Всички участници са ми безразлични, а тази дори ми беше най-симпатична в началото. Според мен обаче се показа достатъчно, и далеч не визирам само самото предаване, където е оставена на милостта на монтажистите, за да си състави човек мнение. Моето е, че безкрайно я бях надценила откъм умствен капацитет в началото, вече не помня защо така позитивно съм я възприела. И на нея ѝ е трудно да състави сложно изречение.
Да кажем, че разбирам защо си толкова негативна. Успех!

# 5 247
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Етоо ме,след 5 дни пътуване с камили,най-накрая съм в България и наваксах с подкастите.

1. Даниела - изгледах я 30 минути,след което изгубих всякакъв интерес.
В Щатите на такива им казват Con woman.
Направо не мога да повярвам колко жени тук й се връзвате на номерата.
Жената си изплаща сметките с лъжи,изпечена лъжкиня и отлична ораторка. Напомня ми на сектантите,които така с омайни приказки зарибяват хората колко е хубаво да си им в сектата и как нищо лошо няма в това.
И вие така с Даниела.
Спи с женени мъже срещу пари/издръжка,а вие тук й сваляте звездите, милата,каква жертва,каква несправедливост за милата Дани.И такава ако се лепне на мъжете ви,пак ли ще я галите по главичката,горката..неразбрана и подритната.
За един час със сестра й без микрофони,и я подучи да лъже и маже зрители,продукция и Мартин.

2. Мартин какво винаги болезнено откровен. Нарцис е,ревнив,посесив,обича да е в център на внимание и хората около него да му казват колко е по-по-най.Ок.Обаче човека си каза нещата с Даниела и съм сигурна,че за нищо не излъга.
Единствено не му повярвах като каза,че никога не е казвал на Йоанна,че я обича,въпреки,че е бил влюбен в нея от пръв поглед.

Каза си,че е голям балък и е станал за смях в национален ефир.Каза си,че е бил сгоден за жена,а дори не й знае истинското име. Това нормално ли е за вас?
Получава 500 рози от "приятелки" като всички тук знаем,че мъже(богати спонсори) изпращат тези букети,а не е женско нещо.
Изчезва в чужбина без дори да му кажа и го поставя пред свършен факт.
За мен Даниела е искала популярност на книгата й,получи я, и Мартин беше просто трамплин към победата й.Явно добре го е преценила,че ще й върже на номерата. За мен тя абсолютно никога не е изпитвала някакви чувства към него или е имала намерения след шоуто..симпатии да, секс - 100%, но толкова.
Мартин беше прав,че е искала да избутат до финалните интервюта,за да не стават панаири и да й видим истинските цветове. Е,не й се получи.

Много интересен подкаст на Мартин,чаках го с голямо нетърпение.

Сега си пускам Роси.Още съм на американско време и цяла нощ ще наваксвам с подкасти и мненията в темата. Имам 250 пропуснати страници. Smiley

# 5 248
Е, за сезон с такъв plot-twist накрая е нормално да се вълнуваме кой крив, кой прав, кой е бил фалшив и кой - истински.
Аз лично до последно чаках Мартин да влезе, да каже жестоката истина, да я разобличи с доказателства и да си кажа - как го/ме метна тая...ама стана обратното.
Няма как някой да разобличи Данката.
Тя е винаги витиевата и недоизказана. Всичко се казва в общ план, но категорично и уверено. Няма никаква конкретика. Тя винаги се измъква. Няма с какво да я ковне човек. Познато ми е. Smiley

# 5 249

Да кажем, че разбирам защо си толкова негативна. Успех!

Да кажем, че разбирам защо считаш Росица за интелигентна. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт