🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 346
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 225
Пропуснах някои коментари, не знам дали се сподели, че НН се е срещал с Виктор 1, Евгени и Алек преди началото на сезона, за да ги разпитва за техния опит. 2 неща били акцент и на тримата. Първото, че още от запознанството с момичетата се виждало, че само 2-3 са им симпатични и биха имали желание да ги опознаят. Второто, че не са имали достатъчно време да се опознаят с жените и не са знаели нищо за тях. Евгени бил казал, че когато започнало излъчването на предаването, едва тогава бил започнал да вижда кого е избрал.

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 07:04 от Meddyy

# 6 226
Ох да човек който усилено иска да се скрие , праща гигантски букети, ако някой не го е видял от самолет , праща официално Даниела на екскурзия, , ако пак има недосетливи, купува мезонет и случайно доверената приятелка ги издава. Но ако и този ход не мине- праща съобщение до редактора на продукцията в което дори се представя. Ами сори но това не ми прилича на нещо което иска да бъде скрито , а напротив . Явно наистина Мартин и НН са общували само и единствено с кухи лейки, за да си мислят, че спектакълът им ще мине
Повече ме подразни наглостта на НН като каза, че и той не е бил перфектен в личния си живот (тук да се разбира многократни изневери), НО имало много противоречия при Дани. Ами не му ли беше неудобно? Той и Мартин имат много изневери. Ама да не забравяме, че има една огромна разлика. Те са мъже, тя е жена и съответно на тях им в простено. И това е при положение, че решим да вземем едно недоказано твърдение за факт. Защото аз досега доказателства, че Дани е изневерявала на Мартин, не видях.

# 6 227
  • София
За тези, които следят гледанията - песента на Емануела “Дъно” мина 1.3 млн за една седмица 😂

# 6 228
  • София
Айде сега пък Мартин с Мартина били двойка. Започвам да се бъркам Косара ли е, Мартина ли е, а и те нещо изглежда да са се скарали, защото Косара и Анна-Мария отдавна не са качвали нещо с Мартина и нейните Люба и Бранка.

https://ednodrugo.com/2025/05/%d0%bc%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%b8%d0% … %bd%d0%be-%d0%b4/

От това, което Мартин каза в Надкаст, ми се струва, че още не е с нито една от двете, но се надява и очаква поне с една от тях нещо да стане. И евентуално, ако се прецака, после и с другата. Защото всеки път, когато го питаха за Косара, той казваше, че много харесва и нея, и Мартина. И после като го питаха за Мартина, казваше, че имал голямо привличане към нея... и към Косара. Толкова му личи, че се надява да станат нещата с Косара, но ако не станат, е готов да хване Мартина, която е по-податлива от двете към момента, че се чудя тези двете глупачки как не са вдигнали ръце от него досега. Той си е тънък сметкаджия. И не е разбрал, че играта свърши, а в живота не се прави така.
Много важно какво се прави в живота, той скоро ще си намери друго реалити, в което да влезе, въпрос на време е. Пристрастен е към публичността и му личи.

# 6 229
Adolarova, вдъхновява ме настойчивостта ти, с която интерпретираш като факти изнесения театър на слуховете в студиото, белким срещу очернената и закопана в  кал Даниела , да блесне в бяло главният герой, но ядец.
И ти копаш в същата посока, да ни  убеждаваш в  недоказуеми, преразказани слухове, които един по един се развенчаваха.
Но аз няма да ти отговарям повече, защото пак са ме изтрили.

# 6 230
И мен ме изтриха като попитах защо пак празни приказки, разтягане на локуми, а НН, Мартин не отговориха защо Ферай не е допусната в студиото. Мен не ме интересува, че са я видели и какво са ѝ казали, а КОЙ И ЗАЩО НЕ Я Е ДОПУСНАЛ В СТУДИОТО.

# 6 231
  • Обран бостан ;)
Мартине, като много ти знае устата, нейният любовник кой е?
Скрит текст:
Офф, такава безвкусица и липса на стил са тези букети! То изобщо и за букети не може да се говори, по-скоро връзки с рози.
Фотошоп или ИИ. Вижте долу - не може тревата да е на фокус, а розите да са размазани.

Мислете малко преди да качвате и коментирате подобни снимки.

Трудно ми е да повярвам, че мъж със сериозен бизнес ще влезе в ЕргенЯ, ама щом го казва толкова искрен човек, няма начин да не е така.

п.п. Оставам с впечатлението, че словесния кеч, който започна в Преди Обед се е пренесъл тук, със същите участници, но с по няколко регистрации. Trollface

# 6 232
Представям си с какви тънки конци е била съшита  цялата студийна линия на поведение, щом са разчитали основно на два коза -
1.да не се появи Даниела лично
2. Да не се допусне Ферай в качеството ѝ на защитник./въпреки че при цялото си почтено поведение към нея, балалайката ѝ повече ѝ наврежда/

Защо нямаше феър плей в студиото, а предварително замислен подъл план? Такива ли са правилата на покера, нечестно да надиграеш противника?
Прави ли те щастлив подобна победа, базирана единствено на машинации?
Тчи дустойнству имъш ли, Николчо?

# 6 233
Стана ми жал за Виктор. И от неговия надкаст личеше, че не е харесал достатъчно нито една, че са го манипулирали да държи вътре Бранимира, а от написаното от вас разбирам, че супер гадно са го изманипулирали да избере накрая.
Скрит текст:
Не се съмнявам, че НН е благословил и думите след финала на Любомира, че Виктор бил влязъл само за слава. То щото тя, начинаещата актриса, е била единствено за любов там. Но явно зависи дали си положителен герой в сторилайна на Николов и ако не си - жална ти майка...

Николов каза в ПО, че много се разбирали с Виктор и накрая имало разрив.
Аз го чувам като Виктор в началото го е слушал, пък накрая е пробвал да прави каквото си реши.
И мен ми жал за Виктор.

Aз не мога да разбера тая прословута книга, абсолютно никой не я е чел, но всеки знае какво проповядва, как е написана и че е плагиатствана.
Ами, че е плагиатсвана знаем, защото намериха оригинала. Но не съм се задълбала дали частично е крала или пък просто си е превела чужда книга и поукрасила.
Не съм чела книгата и няма да я чета, може да има и смислени неща вътре.
Но за мен ми е достатъчно, това което казва, а то е доста незряло. Не знам дали иска пак да е "принцесата на татко" или никога не е била "принцесата на татко" и сега и се е отворила въможност, но ролята която описва е детска - да дава само пристъствие и да не се поема отговорност за нищо.

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 10:40 от Одри ♡

# 6 234
  • София
Представям си с какви тънки конци е била съшита  цялата студийна линия на поведение, щом са разчитали основно на два коза -
1.да не се появи Даниела лично
2. Да не се допусне Ферай в качеството ѝ на защитник./въпреки че при цялото си почтено поведение към нея, балалайката ѝ повече ѝ наврежда/

Защо нямаше феър плей в студиото, а предварително замислен подъл план? Такива ли са правилата на покера, нечестно да надиграеш противника?
Прави ли те щастлив подобна победа, базирана единствено на машинации?
Тчи дустойнству имъш ли, Николчо?
Споделям мнението ти, той НН добави, че там е била Роси. Обаче то това какво общо имаше, тя думата не можа да вземе и нищо не каза.

За Ферай каза, че имало компромати - дали, че навън е във връзка или нещо друго, пак остави на въображението на слушателя.

На мен не ми е жал за Виктор, той за мен влезе там за известност и си я получи - веднага намери сили и се впусна в ново риалити.

# 6 235
  • Street of Dreams
Не че Фврай щеше да успее да я защити с нещо, най-много и нея да бяха погнали с намеци и инсинуации, но пак не беше достойно.
Даниела, обаче, чудесно се защити. Напомням, че тя каза, че не е вярно че не работела и не вадела пари - тези в предаването ги говорила на майтап. И ако се сещате за разговора, в който тя го каза - беше същия, в който ставаше дума, че харчи 50-60 хил. В никой момент не съм го взела на сериозно - просто се глезеше в стил "искам да съм принцеса пък". Малко по малко и ние видяхме, че работата не й е чужда, нито бизнес идеи. Просто не искаше да се знае в началото. Тя е и в среда на заможни хора с бизнес идеи, все нещо е закачила и от тях. Сайтът й за дрехи още съществува. Книгата си върви паралелно.
Това с букета ми изглежда много логично да е вид реклама, щом се познават с цветарката и преди са правили реклами заедно. Да не говорим, че очевидно е много близка с приятелките си. Букет като букет - тематиката на предаването са червени рози - нищо не си помислих - нито при нея, нито при Мартина, освен че намекват че са финалискти предаване с червени рози. Мисля, че и след предни сезони имаше сторита с червени рози.

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 09:23 от OnDiNe_

# 6 236
Мартин не може да ме убеди, че не разбра какво представлява Даниела. Тя беше напълно честна с него и си каза финансовите условия. Колко трябва да си тъп, за да решиш, че въпросната особа е научен работник изпаднал в затруднение, примерно. Много добре знаеше с какво се издържа тя, но се взе за голям играч, реши, че ще ни покаже нещо невиждано досега в този формат...и се наигра. Усети се, че излиза от предаването като пълен глупак и побесня. Явно сценарият скроен съвместно с неговото приятелче НН се оттече в канала и сега заедно копаят мазето на дъното. А оная леля с древната професия, излезе чиста като сълза от сърна благодарение на тъпотията на тия двамата. Валидираха я отлично  Joy !

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 16:09 от Enisa60

# 6 237
ПО са поканили Ферай и тя е казала,че същият ден ще пътува. Показаха кореспонденцията. И на сутринта им писала,че е на път към студиото. Те я приели и подготвили и тя им казала,че иска да чака отвън.

# 6 238
  • София
ПО са поканили Ферай и тя е казала,че същият ден ще пътува. Показаха кореспонденцията. И на сутринта им писала,че е на път към студиото. Те ѝ казали да влезе и тя отгорила,че ще чака отвън.
Тогава защо изобщо е отишла там? Къде е показана кореспонденцията с Ферай?

Като даваха майка ѝ на видеовръзка, ми беше много миличка и искрена в реакциите си. Ферай ми се струва емоционална и мила, въпреки начина на живот, който си е избрала...

Заради вас снощи си пуснах филма "Анализирай това" и доста се посмях. Ти, ти ти!

# 6 239
Аз се учудвам какво се лее от някои постове, колко била интелигентна Даниела - нищо че казва гривня и слуша Рахманил с аранжимент на Каравана. Тя е много честна, а пък другите са големи лоши, черни вълци, които нападат кроткото бяло агънце. Вие вярвате ли си?

Общи условия

Активация на акаунт