Влязла ли е свободна в предаването - явно да, Мартин излъга ли - да. Тя каза ли каква е в предаването - каза. Всички го чухме и ни възмути. Каква погрешна представа? Даниела не е човека, който ще възпитава моето дете. Моето не гледа Ергенът, а като я дадоха и я чу - даже й й се присмя. Значи аз съм си свършила работата с възпитанието. На който децата се водят по Даниела - значи лошо са ги възпитали. И да ти кажа, чисто професионално, не им е проблема Даниела или това, което тя проповядва, ама това е друга тема, не за тук. Освен всичко друго - не смятам, че Ергенът е мястото тя да обяснява от какво се издържа - дали продава дрехи, дали спи с мъже, дали продава книги. Това е нещо, което е евентуално за данъчните, не за нас
Колкото до това, че това, което проповядва, поставя жената в неизгодна позиция - не съм съгласна. Единствено в България го има този проблем - да заклеймяваме жената, че лежи на издръжка на мъжа. Много жени навън са в женската си енергия, гледат си децата, къщата им я чистят, а те ходят насам натам с приятелки. Но само в България мъжете си позволяват да се държат с жените по определен начин - Мартин е крещящ пример за това. Противоречиш си - как не те интересува, а питаш от какво се издържа?
Препоръчани теми