🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 125
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 615
А.дааа..оня с кичето беше..Валентин Михов ...помня казуса....доста гнусен беше ..

# 6 616
Аз имам и друг спомен от участието на Емануела в ББ: затвори  се в една от тоалетните с един музикант от чужбина… много неприятно пъшкане се носеше.
И друг, по- пресен спомен: Емануела изхвърча от Денсинг старс безславно, след като партньорът ѝ / щастливо женен с малко дете/, намекна за сексуален тормоз, отказа да танцува с нея, та се наложи да ѝ търсят друг, та поне да “отпадне” що годе без скандал.
Та толкова за Емануела- моралният стожер😉

А Даниела дали наистина “показа същото поведение”?! 🙂
За Емануела не знам нищо.
………..
И за това - евала! От такова поведение трябва да вземат пример последователите. Даниела показа същото поведение, постави си условията и беше готова да си ходи, ако не се изпълнят, а не да лази и да хленчи.

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 19:27 от ellis

# 6 617
Гледам Емануела. Кофти стайлинг. Остаря и тя милата. Иначе не каза нищо изненадващо.
По-скоро си мисля относно целия сезон, че единственият печеливш манипулатор е Н.Н. Както Ряпата казва, оплете си кошницата, а Мартин лапнишарана си мисли, че той е Сивият кардинал.

Много добър обзор направи на сезона, участниците, Надкаст участията и на продуцентските похвати. Радвам се, че го гледах.
Очаквах Любо Жечев също да направи обзор, него и Къдравия с удоволствие бих ги изслушала също.

# 6 618
Аз имам и друг спомен от участието на Емануела в ББ: затвори  се в една от тоалетните с един музикант от чужбина… много неприятно пъшкане се носеше.
И друг, по- пресен спомен: Емануела изхвърча от Денсинг старс безславно, след като партньорът ѝ / щастливо женен с малко дете/, намекна за сексуален тормоз, отказа да танцува с нея, та се налижи да ѝ търсят друг, та поне да “отпадне” що годе без скандал.
Та толкова за Емануела- моралният стожер😉

А Даниела дали наистина “показа същото поведение”?! 🙂
За Емануела не знам нищо.
………..
И за това - евала! От такова поведение трябва да вземат пример последователите. Даниела показа същото поведение, постави си условията и беше готова да си ходи, ако не се изпълнят, а не да лази и да хленчи.

Не ти разбирам коментара. Дадох конкретен пример, ти говориш за някакви други случки. Неслучайно казах, че не знам нищо за Емануела и определено не съм я наричала морален стожер. И да, както Емануела овика дъртия коцкар, така и Даниела си постави условията на масата. Това съм дала аз за пример и казвам, че трябва да си вземат последователите. Толкова ли е сложно да се разбере?

# 6 619
Трудно се обяснява във форум  каквото и да е на някого, с когото имате различия…
А и съм концентрирана в усвояването на добрия пример в поведението на Ем. и Д.-доста усилия изисква да се прозре…предвид успешния🙃 модел на двете Дами за “поставяне на масата”  на личните условия.

Peace✌🏼

# 6 620
  • София
Изслушах НН и стигнах до няколко извода:

- НИЕ, дами и господа, не друг, а ние изнесохме сезона - НН чел, чел и всеки по-интересен слух го занасял на Мартин и двамата измисляли как да го вплетат в историята!!

- Мартин се влияе от всяко чуждо мнение - НН му казал, един познат му звъннал.. но най-вече всички конфликти между Мартин и Даниела са забъркани от господин кукловода именно чрез разнасянето на слухове и посаждането им в недоверчивия Мартин.

- И последно - от това риалити най-накрая излезе успешна двойка - НН и Мартин!

П.П. Ааа, и ако имате път към Ринг мол, пооглеждайте се за интервютата с новите ергени... Laughing

# 6 621
Емануела не я слуша главата винаги, но от нейна гледна точка цялата история около Мартина и Мартин в Ергена е провокирана от нейния живот с цел рейтинг. НН как така никой доброжелател не го уведоми, че тези двамата се познават, Елвира явно не е излъгала съвсем. А новото съглашение между Мартин и Митко Динев е ясно, че е за да дразни, провокира и уязви Емануела, не им прави чест, така че и Емануела няма защо да спира да плюе по тях. Честно казано отстрани на мен ми изглежда грозно и показно, същото е и излизанията на Мартина с тази Джия. Явно обаче Мартина няма кой да я разследва,  Неделчо е зает да търси любовниците на Даниела.

# 6 622
  • Stockholm
Да, четяха ни и предотвратяваха последствия. Например това, че Мартин пуска бомба, казвайки на Косара за целувката-облог се дискутираше тук и те решиха да не го правят, защото настроенията щяха да са срещу Мартин. И не само това. Самата идея за два ергена също е преписана оттук. Има я в последните теми от миналия сезон.

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 13:17 от Не се сърди, човече

# 6 623
Сега видях реклама за записване за нов Ерген по телевизията. Беше с гласа на Наум, няма отърване от този досадник. Май пак НН ще го прави.

# 6 624
Преставам си след този сезон какви делулута ще св запишат…
Сега видях реклама за записване за нов Ерген по телевизията. Беше с гласа на Наум, няма отърване от този досадник. Май пак НН ще го прави.

# 6 625
Бая търкане на чела ще падне ,ако някои искат  да се запишат.Щото,налЕ, НН каза,че може да чете по челото каква е тарифата на момичето.

# 6 626
  • Stockholm
Да разбираме, че поради наблюдателността на Н.Н. от другия сезон влизат "дами" само с по-висока тарифа от тази на Данка Joy

# 6 627
Не знам кое ме ужаси повече - че има такава вероятност или че го виждам написано.
Също така, макар след всеки сезон да се питам същото, отново се чудя кой изобщо ще кандидатства. Такива “мили” думи от продуцента за половината участници, другите и той самият не ги помни (за техен късмет всъщност). Кой наистина би се вързал вече, че сезонът ще е различен, простотии няма да има, свободен избор без намеса и т.н.

# 6 628
Мартина просто беше с усмихната маска през цялото време, но незнайно защо, никой не я обвинява в лицемерие и лъжи. Няколко пъти маската падна и се видя какво има отдолу, но нищо, за Сашка от сезон 1 се светнахте в последствие, и на Мартина ще й дойде времето.
Образът на отхвърлената жена. Автоматична човешка реакция да не нападаш този, който ти се вижда "паднал".
Ако Мартина беше избрана да остане в Шри Ланка, щеше да ѝ се разисква и майчиното мляко.

За Надежда и Маги почти не се пишеше лошо след края на сезона, на Елена много грешки бяха прощавани, чак и Дениз стана симпатична за повечето хора, включително и мен.
Просто Мартина имаше късмет, че нейното отхвърляне дойде по-рано заради естеството на сезона и имаше време да ѝ се създаде ореола.

# 6 629
Ще участват и ще осребряват. Козарито постоянно ми излиза у фейсо с реклами на някви неща. Аз я блоквам ма тя пак иде...шмусеневиди...

Общи условия

Активация на акаунт