🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 300 912
  • 6 792
  •   2
Отговори
# 6 660
  • София
Не им е дошъл редът или е минал 😉

# 6 661
  • софия
Николов нали искал да прави Момата. Да я направи, пък да вземе кака Еми за мома. Те тогава да видите сеир. Бат Марто ще е, като демо версия на демо версията на малечка палечка. Вместо да ги обезрозява ще ги кастрира с поглед.

# 6 662
И ще има специална клауза в договора да й вкарат Мартин в предаването.

# 6 663
Не че нещо, но няма как да свалиш изпълнител от дадена песен, ако има уредени права. Продуцентът на песента е Пайнер, а текстописци са Емануела, Александър Попов и Петър Петров , Гергана не фигурира.
Всичко е гледала тя, лъже, че не е.
И то по няколко пъти.

Сетих се и друго - като се потвърди новината за Джия и Митко Динев, тя изтри дуетната си песен с Джия и ками солова версия като в клипа с общите им сцени просто е отрязана само Емануела и поставена два пъти на екрана.
За да не си признае злобата твърдеше, че Джия не е платила права, което е абсолютно невъзможно, защото Джия тогава беше продуцирана от авторът на песента, тоест той сам си е "платил", за да създаде тя тази песен.

# 6 664
Фигурира, не фигурира. Била в клипа, била изрязана. Все тая. На снимката с бившите на Емануела фигурира и оттам няма как да я изрежат. От един дол дренки.
Между другото трима от четирима на тази снимка ги знам покрай Емануела. Което не говори добре и за тях, и за нея. Джия не знам откъде е изпълзяла.

# 6 665
Все ми е тая от къде ще я режат или не. Коментара ми е във връзка с некоректно инфо относно премахване на артист с уредени права.

Джия е изпълзяла от Ергенът през 2023.
А като певачка през 2020, дебютната и песен е точно тази с Емануела, от където я изтриха 😆😆😆

Фигурира, не фигурира. Била в клипа, била изрязана. Все тая. На снимката с бившите на Емануела фигурира и оттам няма как да я изрежат. От един дол дренки.

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 22:41 от mk974

# 6 666
По работа ли пишем тук или за развлечение?

# 6 667
Преслушах я Емануела, която за мен винаги е била жена с много ниско ниво на поведение (просташко), която оценка се базира на участията й в риалити формати и интервюта. Толкова помия избълва, че ако съм на мястото на споменатите от нея, бих се консултирала с адвокат дали има юридически основания да бъде дадена на съд за клевета, обида и други. Най - много ме отврати казаното по адрес на Мартина, че едва ли не Бог я е наказал да няма деца, защото била навредила на детето на Емануела.
Не знам за какво би могло да я съдят,но според мен тя е наснимала,запазила,свидетели и т.н.Вади чатове,казва,че може да извади записи и още чатове.
Май не разчита като Марто само на голи обвинения.

# 6 668
"Каза,че Мартин нямал приятели,много го били лъгали,а онзи човек на обяда с дъщерите му какъв му е ?Беше представен за приятел?"

Как пък все другите лоши,все него лъгали,затова няма приятели!!! Това много говори за един човек да няма приятели( а той никак не е интроверт)...Даниела поне има 4 приятелки и то не от вчера..
сега за НН,този човек или е много наивен( което ми е странно за продуцент и т.н.) та Мартин тотално го е изманипулирал за да играе неговата игра..или е видял каква лайняна бомба си е сложил в гащите с Мартин и е решил да му играе по свирката,та да омекоти оцапването,защото от всичките му излияния в ПО и подкаста непрекъснато се натякваше по всякакви начини колко е велик Мартин,а другите са смотани( даже и за обезщетението беше супер унизително това с заплатата на водач на метро за Васил и Виктор защо го казваш толкова подробно,а за Мартин не каза колко,само било по малко,той нали баровеца)все едно Мартин говори...нещо не ми е чиста тази работа с величаенето на Мартин то бива,ама това е нелепо и мирише или на страх,или Мартин си е вкарал отровата и е парализирал жертвата си и тя само него вижда..нищо чудно токсичните така правят..нищо че е мъж НН

# 6 669
Не че нещо, но няма как да свалиш изпълнител от дадена песен, ако има уредени права. Продуцентът на песента е Пайнер, а текстописци са Емануела, Александър Попов и Петър Петров , Гергана не фигурира.
И то по няколко пъти.

Сетих се и друго - като се потвърди новината за Джия и Митко Динев, тя изтри дуетната си песен с Джия и ками солова версия като в клипа с общите им сцени просто е отрязана само Емануела и поставена два пъти на екрана.
За да не си признае злобата твърдеше, че Джия не е платила права, което е абсолютно невъзможно, защото Джия тогава беше продуцирана от авторът на песента, тоест той сам си е "платил", за да създаде тя тази песен.
Има, има. Продуцентът и автор на музиката е Оцко, (бивш) продуцент на Гергана. Като си една от най-известните певици, а срещу теб е замираща музикална компания (Хит Микс или както се казваше компанията на Оцко), можеш да си напишеш каквото искаш в описанието.

# 6 670
Оцко и сега си фигурира като автор на музиката, но не е той продуцент на тази песен.
И то по няколко пъти.

Има, има. Продуцентът и автор на музиката е Оцко, (бивш) продуцент на Гергана. Като си една от най-известните певици, а срещу теб е замираща музикална компания (Хит Микс или както се казваше компанията на Оцко), можеш да си напишеш каквото искаш в описанието.

# 6 671
Понеже пишете кой ще се яви вече в Ергенът.
Хора, не виждате ли, че настанаха времена, в които да си гьон, нахален и да не ти пука е начин на живот. Нито на Мартин, нито на Даниела, нито на Ники Николов и другите там им пука какво се пише и говори за тях.
Винаги ще има кандидати за такива риалити дъвки.
Не , че нещо , но хейта който отнесе Роси - обидите колко е издухана, от друга планета , не на себе си , не знае на кой свят се намира , едва ли не жалка, показват ясно, че да си скромен е още по- голям бич. И не не Даниелите го налагат , а "Ентелектуалките"

# 6 672
  • София /Абсурдистан
Ама Емануела не е била участничка във формата, какво е захапала микрофона сега. Мартин всички го видяха що за стока е и без нея.

# 6 673
Да, той сам се изложи или с помощта на другия Николов. Нямаше нужда наистина да се претоплят стари манджи и то уж да защитава Даниела и Йоана. А пък грижата за бившата съпруга, дъщерите и майка му направо неуместна беше.

# 6 674
На Емануела не й пука за Мартин, а всичко е заради Динев и новата му. Сега е споделила стори на водещата на подкаста, в което дават част от гостуването на Н.Н. в Надкаст, където той говори, че част от момичетата в предните сезони са били платени, и в следващия момент дават кадри с Джия. Мартин не само, че не "пее" вече в живота й, ами дори не е в оркестъра. 😄 Според мен цялата работа е заради Митко.

Общи условия

Активация на акаунт