Муха в супата - тема 1

• 19 344
  • 283
  •   1
Отговори
# 45
Целият сезон ли ще бъдат едни и същи участниците?

# 46
  • София
Тъкмо това влизах да питам. 😱 Може би не цял сезон, но на седмица? 🙄 Пак е много. След като свърши ХК Бачорски беше споменал, че снима нещо за Нова пак, сигурно е това.

# 47
Deziler, асоциацията която даваш за сол в сладкиша например за мен е коренно различна. Звучи ми закачливо и да си призная и аз съм го правила/лъжичка сол вместо пудра захар/  и пресята със сито върху кекс.

# 48
Бачорски? Пак едни и същи лица,доста скучно

# 49
  • София
Не мога да кажа на 100%, но имаше стори, на което казваше, че се връща от снимки на предаване по Нова, а ХК вече не се снимаше.

# 50
Целият сезон ли ще бъдат едни и същи участниците?
При Гала май Иво Аръков каза, че едни и същи участници са от понеделник до петък. Тоест сменят се всяка седмица.

# 51
  • София
Аз не мога да разбера Аръков къде се вписва?
Изключително ми е неприятен,лигав и надут.
Това да направят черешката с безизвестни е много добра идея,но едва ли ще се случи

Подкрепям! И аз не мога да го понасям Аръков, още от едно време ми е антипатичен. Все едно гледам някаква напудрена поза без съдържание. Напъва се да е чаровен, ама стои изкуствено и дразнещо. Просто не ми е приятен, колкото и да го бутат насила в ефир Би било супер освежаващо да дадат шанс на непознати лица, ама май ги е страх да рискуват без някое "лъскаво" име отпред. Ще гледам първи епизод, иначе - да видя поне за какво става въпрос.

# 52
На мен лично Иван Манчев ми идва прекалено много, вече чакам да потече и от чешмата. И защо всеки ден в праймтайма дават кулинарни предавания? Обикновено ги гледам от липса на нещо по-добро, само за фон, докато ровя в нета. Но ако сменят малко концепцията и шеф Манчев, ще бъда по-доволна.

# 53
Беба и Виктор сега пък тук

# 54
Да и Гани

# 55
Лошо начало с тия стари муцуни. Трябваше да е с непознати хора

# 56
Пълна тъпотия с неприятни герои.

# 57
Тази Гани до вчера си показва циците и г.за сега ще ми готви в кухня...

# 58
Каква е тази глупост, която гледаме?!

# 59
Цвети с гениалната мисъл, че бебето ще си посоли храната, ако не му е достатъчно солена

Общи условия

Активация на акаунт