Камъни в жлъчката - тема 11

• 5 359
  • 143
  •   1
Отговори
# 135
Дали можете да споделите какви са ви болките при криза и кога получавате такава ако сте забелязали?/ след каква храна/.
Моята е постоянна тъпа горе между ребрата в стомаха, отива и към гърба.
И вашата ли е постоянна или е режеща периодична на тласъци?
Подува ли ви се стомаха все едно ще се пръсне?

# 136
Дали можете да споделите какви са ви болките при криза и кога получавате такава ако сте забелязали?/ след каква храна/.
А не появява се при хранене на някви пикантни или мазни неща , или ако се яде повече. Но през останалото време нямам оплаквания. От години съм нямала кризи но сега преди седмици се появиха...
А болките са точно където е жлъчката,заедно с тежест в стомаха и парене,някой път и киселини излизат.

# 137
Добър ден, предстои ми операция на жлъчка в Пловдив.
Моля да ми дадете някакво мнение за болница и хирур, личният ми лекар ми даде някакъв хирур Рангел Кънчев от МБАЛ Каспела но не знам нищо за него и за болница.
Моля за мнение, за първи път ще правя някаква операция и не знам към кого да се насоча.
Операция е препоръчителна, не задължителна но разбрах че след време жлъчката с камъни правила проблеми , два три пъти имах преди години кризи и това е ,но съм се решила да махна..
Др Горанов-Пълмед.Аз съм оперирана от него преди 4,5г.Доволна съм.

# 138
Внимавам с храната, но пък и не мога да карам само на варени картофи и ориз.
Имам изследвания, както и консултации с доста добри гастроентеролози.
И мен ме е страх не от операцията, а от това дали органисмът ми ще се приспособи и дали няма да имам проблеми след това. Аз така или иначе не ям мазно, не пия алкохол, яйца също не обичам.
Вие къде се оперирахте?

В пълмед при д-р Горанов се оперирах преди 1 година ,ходила съм на прегледи при гастроентеролози и казват ,че операцията е направена добре.

# 139
  • Пловдив
Mariqqy,препоръчвам Ви проф.Ангел Учиков,УМБАЛ "Св.Георги",вчера имах годишнина(3г) от лапароскопията и нямам никакви оплаквания!

# 140
Добре , а значи никой ли не е ходил при Рангел Кънчев? И МБАЛ Каспела??
Значи ще имам на предвид мненията отгоре.
А някакви мнения за самата операция, дали е безопасна.

# 141
  • София

При мен имаше период, когато усещах почти постоянна тежест точно горе между ребрата. През последните 2 години имах няколко болезнени кризи, които при мен бяха със силна остра болка, продължаваща часове, пак в същата област.

# 142
Mariqqy , доцент Белев, Еврохоспитал. Води се най-добър и Горанов също. Но Пълмед е доста скъпа болница.

# 143

Значи ще имам на предвид мненията отгоре.
А някакви мнения за самата операция, дали е безопасна.
Отдели време и прочети поне една, две теми. Има много споделяне и полезни съвети.
Успех.

Общи условия

Активация на акаунт