Образователните играчки Thinkle Stars – най-ценният подарък за всяко дете

• 4 377
  • 209
  •   1
Отговори
# 45
Дъщеричката ми е на 1 година и 6 месеца. Харесва, както класически, така и интерактивни и образователни играчки. Старая се да има разнообразие от играчки, но не прекалявам с количествата. Предпочитам по-малко, но интересни и полезни за развитието й играчки. Определено интерактивните и образователни играчки оказват по-голямо влияние на развитието й. Последната ни покупка е именно образователен таблет на Thinkle Stars със звуци на животни, песнички, логически задачи и пада голямо забавление с него. Blush

# 46
Дъщеря ми е на 4 години, определено предпочита повече физическите игри/играчки от интерактивните. Даваме ѝ да играе детски игри на таблет от врем на време но интересът е по-скоро раради екрана и екраннотвор време, както и че е различно а не защото игрите са по-интересни. Нямам проблем да е и интерактивна игра, стига да учи на нещо. Да, смятам че когато се прекали, смото дете не играе с повчето заради презадоволеност, но и не смятам че прекомерното ограничаване тип "1 кукла, 1 пъзел" и т.н. са полезни. В крайна сметка ако прекалим, ще подаря/даря играчките. Прекомерното имане е също толкова вредно колкото нямането и минимализмът които пораждат чувство на празнота.

# 47
Синът ми е на година и четири месеца, като най-много обича книжки със звуци или логически игри, като низанки, пъзели или сортери. С баща му сме решили, че не искаме да има много играчки, затова сме се ограничили до една малка кутия с играчки. Книжки обаче имаме доста 😅

# 48
Синът ми е на 8 г. и обожава всякакви настолни игри. Сега се е запалил и по табла, шах и снукър и редовно играем. Сестричката му е на 4 г. и се радва на творчески игри с рисуване, но батко й я учи и на домино, редят всякакви пъзели заедно. Мисля, че се развиват добре и подкрепяме всячески тяхната любознателност. Мисля, че имат много играчки, но не прекалено.

# 49
Имам дете на 4.5 години. Предпочита най-различни играчки – обича образователни игри, пъзели и книжки със задачи, но също така харесва и класически играчки като конструктори, кукли и плюшени приятели. Интерактивните играчки не са ѝ основен интерес, макар че има няколко, с които си играе от време на време.

Забелязала съм, че когато играчките стимулират мисленето и въображението ѝ, тя се развива много по-бързо – учи нови думи, започна сама да измисля истории, по-лесно решава проблеми и показва повече самостоятелност.

Според мен определено има граница – когато играчките станат прекалено много, губи интерес, разпилява се и не се концентрира. Затова се старая периодично да прибирам част от тях и да ги ротираме – така всяка „забравена“ играчка се усеща като нова и отново буди интерес.

# 50
на 4 години е и харесва всякакви играчки. на периоди е. в момента предпочита класически, преди това беше 'зациклила' на образователни. понякога иска и интерактивни,  но отдавна не се е сещала за тях. струват ми се ужасно много тези, които имаме, но продължавам да купувам и нови. все изкача по някоя, която много ми допада.

# 51
Децата ми вече са пораснали, но съм купувала образователни играчки. Любимо на всички ни беше едно музикално букварче Thinkle Stars - до много късна възраст се забавлявахме с него. В един момент играчките могат да станат прекалено много, да. Хубаво е да не се минава границата.

# 52
На колко години е вашето дете и какви играчки предпочита – интерактивни, образователни или класически – и как това се отразява на развитието му? - Синът ми е на 7 месеца и сега открива света на играчките. За момента предпочита интерактивните.
Смятате ли, че има оптимално количество играчки, след което „повече“ вече не означава „по-добре“? - определено да.

# 53
От много малки, почти от бебешка възраст децата ми имат интерактивни игри. За мен те спомагат за умственото развитие и за развитието на фината моторика. По-късно се сдобиха и с музикално букварче и таблет Thinkle Stars.
За нас, като родители е много важно играчките да развиват мозъка на децата, тяхната креативност, както и тяхното въображение.

Смятаме, че играчките трябва да са малко, но качествени, т.е. залагаме на полезните за децата играчки.

# 54
✅На колко години е вашето дете и какви играчки предпочита – интерактивни, образователни или класически – и как това се отразява на развитието му?
➡️Детето ми е на 3 годинки и определено  има интерес повече към пъзели, книжки със загадки, различни видове лего, отскоро към по-лесни настолни игри.
 ✅Смятате ли, че има оптимално количество играчки, след което „повече“ вече не означава „по-добре“?
➡️Опитваме се да не я заливаме постоянно от нови и нови играчки, към които да има временен интерес и да и станат скучно много бързо. Търся играчки по-комплексни и задържащи и вниманието.

# 55
Голямото ми дете е на 9 години и  предпочита интерактивни и образователни игри. Често вкъщи играем и класическште игри от нашето детство. Смятам, че имаме оптимално количество играчки, като предпочитаме играчките, които се купуват да са образователни, а не да се взема всяка прищявка на детето, без значение дали ще допренесе за развитието му.

# 56
Имаме три деца -  на 9, почти 7 и на 2 години.
Играем много игри - интерактивни, образователни, за памет.
Ако ще купуваме нещо, предпочитам да е такова, а не разни пластмасови играчки, които ще се счупят и до там.

# 57
На колко години е вашето дете и какви играчки предпочита – интерактивни, образователни или класически – и как това се отразява на развитието му? - На 2 години и 9 месеца е си играе предимно с образователни и класически. 
Смятате ли, че има оптимално количество играчки, след което „повече“ вече не означава „по-добре“? - Да, на определен период от време подменям играчките, като прибирам тези, с които до сега си е играла и изваждам други, които не е виждала известно време, защото при много играчки губи интерес към някой от тях.

# 58
Детето ми е на почти 4 г. Има всякакви играчки и най-много обича ролеви игри. Има пренасищане и го виждам, не важна играта, а пълното внимание на родителя, за да е пълноценно и обогатяващо изживяването.

# 59
Имаме син току-що навършил 6 г. и дъщеря на почти 3 г. Вкъщи влизат само играчки със смисъл, от устойчиви материали и с множество приложения. Лека-полека научих всички роднини, че е по-добре да купуват книжки, отколкото да се чудят каква играчка да е поредната. Книги има и в двете детски стаи, в количество повече от стандартна библиотека за възрастни.

Общи условия

Активация на акаунт