За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 16

• 16 806
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
  • вятърничава
И това само за 15 минути? Тц тц тц. Иначе намирам за добра идея снежен сериял в тези жеги, разхлажда.

Китайски генерал - цивилка, на бял кон някъде из Финландия?

Опитах се да гледам Oh My Ghost Clients, даже 2 епизода. Доста ме натовари този първи случай и май няма да продължа. Jung Kyung Ho с всеки следващ сериал е все по-плашещо слаб. Видях и камеото. И това ми било приятел Joy Joy Jung Kyung Ho ми е много симпатична винаги, за младежа Cha Hak Yeon много се чудих от къде ми е толкова познат. Ох,той бил на 34г. Май от Secret Royal Inspector & Joy.

# 496
  • пак на Рив Гош
Днес започва A Dream within a Dream, който донякъде прилича на The First Night with the Duke, но аз обичам подобни сюжети и ще му дам шанс.
И аз обичам подобни сюжети, ама не знам дали ще му дам шанс, понеже го няма по моите ресурси. Ще го потърся в руските сайтове.

bb6, аз съм на третия епизод на Oh My Ghost Clients, но и на мен ми върви трудно, та го карам на час по лъжичка. На мен също Jung Kuyng Ho ми се видя страшно слаб, но мислех, че е от дрехите. Ама явно не е.
Тия дни нямам много време за гледане, работата ми пречи на сериалите! Joy

Дани, много симпатични сувенири!
Елза, приятно доизкарване в Япония!
Вики, твоят човек тук изглежда една идея по-ведър: https://www.instagram.com/reel/DLS6nhdMwpj/?igsh=MWVod2l4cW5uemVoaQ==
Дано и той, и другите хубавци дето са в момента в Париж, да са се спасили от снощната буря с градушка, която се изля (музиката във видеото е от полицейската кола Joy): https://www.instagram.com/reel/DLV1HqStpxt/?igsh=MWR5dmExeWV1aXllMg==

Зад кадър от The Fourished Peony - https://www.facebook.com/share/r/1JXsvNWn2e/

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 15:06 от Роца

# 497
И това само за 15 минути? Тц тц тц. Иначе намирам за добра идея снежен сериял в тези жеги, разхлажда.

Китайски генерал - цивилка, на бял кон някъде из Финландия?

И за двете е Не.

1. Половината е преразказ на резюмето. А самият сериал започна със сватба. Показаха булката, но не и младоженеца...зрителя ще се вълнува 23 седмица кой ще се ожени и кой не.

2.Той никога не е имал роля на генерал. Имал е на принц,някакъв друг благородник, китайски лекар лекуващ безсъние, роля на плувец....

# 498
  • Русе
Първите 4 епизода на "Гамбита" най-после са изгледани! Тези рускини много бавят превода и направо се измъчих...Angry Както писах вече, имам проблем с браузъра на едната Дорама, която беше доста "пъргава" с преводите, ама ...вече ц...! Сюжетът засега е добър - дворцови интриги, убийства, коварни планове, надежди за оцеляване...Слагайте всичко в миксера, раздрусайте ( не объркано като при Бонд), поръсете с една лъжичка красиви и талантливи артисти и...за сега толкова. Simple Smile Чакам следващата порция епизоди.
Видях извадка от "A Dream within a Dream"  с горящи фенери "а ла Любов като галактика", ама направо си беше копи-пейст. Ако готвят повторение просто ще минат без мен.
Това "Божур"-че го чакам и ,като гледам настроението зад кадър, всичко е минавало от забавно по-забавно. Няма да съм изненадана, ако Ли Сиян пак й поднесе букет с броколи  вместо цветя. Забавна закачка си имат двамата!
При Роца дъжд, град и "Титаник", но Слава Богу, не е като в Китай - не мога да си представя Сена с 11 м над обичайното си ниво...

# 499
  • България
Много ми се искаше да изгледам Kill My Sins, обаче около епизод 6 спрях да се мъча.
По принцип оценката при руснаците често е близка до моята, но този път нещо не ми се получи.

И така най-после и аз стигнах до Guardians of the Dafeng.
Много забавен 1 епизод, ако продължи все така ще си пазя сериала за повторно гледане.

# 500
.....................
за младежа Cha Hak Yeon много се чудих от къде ми е толкова познат. Ох,той бил на 34г. Май от Secret Royal Inspector & Joy.
Участва с батко си И Донг Ук и Уи Ха Джун в Bad and Crazy. Беше и единият брат в Castaway Diva, а редом до У До Хуан се бореше с лошите като съдия по време на Чосон в Joseon Attorney. Освен това е идолче от VIXX със сценичното име N.

# 501
  • пустинен пъпеш
От филмографията на Ding Yu Xi си избрах Melody of Golden Age и започнах да го гледам.Напоследък поизмествам жанровите си предпочитания в посока на разследване на разни случаи.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 22:06 от rududu

# 502
rududu,  много добър избор си направила, на мен Melody of Golden Age ми е един от любимите. След като си изгледам епизодите от Омен-а, мисля да направя почивка от нови сериали и да гледам стари любими. Първо ще е Love's rebellion, след него Melody of Golden Age и накрая Story of Kunning Palace през отпуската.

Моарейн, от тези тримата, които си показала, плюс още двама, добре, че никога няма да ми се наложи да избирам кой е най-красив, защото не знам какво ще правя Joy Ако ме пуснат при тях с вързани очи, който и да хвана, няма да съжалявам.

Надявам се разбираш, че не е с лошо, просто си споделяме снимки за забавление. Като го видях в тази сцена в първия момент се стреснах и си казах "не, това не може да е същият човек", а после се смях страшно много. Може след време да погледна някой съвременен сериал с него, за да видя как е положението като цяло.

# 503
  • София
Моят петъчен принос е от гарата в Токио:

Скрит текст:

И едно Фуджи от влака:

Скрит текст:

# 504
A Dream within a Dream
Роца, има първите два епизода в you tobe
https://www.youtube.com/watch?v=IP2qobQpz2U
https://www.youtube.com/watch?v=VDT7BVeP6dU&t=3s
Mисля, че ep. 3 ще го има днес.
За WeTv и Iqiyi има регионално ограничение за някои страни и аз съм от тези късметлии, но има и за Европа. 😭 Като цяло ми писна.

Видях първите два епизода и много се забавлявах ,но има 38 епизода, за да развали доброто впечатление.
Едва ли ще остане така до финала, но началото е обещаващо.

Watashi no Otto to Kekkon Shite - Marry My Husband
Не остана време да го видя.Не, че съм очаквала Безос да пусне безплатно Амазон П 🤣 по време на сватбата си, но щеше да е хубаво.
bb6, ти видя ли го?

# 505
# 506
..................
Watashi no Otto to Kekkon Shite - Marry My Husband
Не остана време да го видя.Не, че съм очаквала Безос да пусне безплатно Амазон П 🤣 по време на сватбата си, но щеше да е хубаво.
.................
Платен, не платен, все тая. Сериалът още го няма, поне за нашия регион. Само корейската версия е налична.

# 507
2в1, по торентите вече го има. Мисля, че от снощи е качен.
За онлайн гледане - не знам, както и дали го има навсякъде по Амазон Параим, защото не плащам за него.

П.П.
Роца, A Dream Within a Dream ще е наличен и във Вики. Епизодите ще са назад, но не мисля, че това е пречка.
https://www.viki.com/tv/41184c-a-dream-within-a-dream#episodes

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 11:51 от Tuon

# 508
Tuon, аз конкретно за амазон прайм писах, защото го имам и проверих. Иначе, освен по торентите, и онлайн са качени първите два епизода.
Погледнах първи епизод. Лекичко се различава от корейската версия, но само в детайлите.

# 509
Ето, Гонг Ю се появява в Squid Game 3 на снимка.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт