. Затова, черна дрешка отдолу, за да няма нужда от намеса на бърза помощ и полиция 
), а тук си е направо гостуваща роля, почти второстепенна! Появи се за малко в 5ти епизод, доста в 6ти, а според превю-то за 7ми ще се появи и следващата седмица. Не че се оплаквам, радвам му се на него и на ролята му, но щеше да е по-добре, ако беше и в сериал, който ми допада. Тук не харесвам сюжета (изключвайки рецептите), не харесвам Главните, май само втората "двойка" харесвам. 
Синът ми беше абитуриент вчера и беше малко по-различен като визия, от това, което се харесва масово по нашите ширини. Даже почти до последно смяташе да бъде само по закопчан двуреден костюм съвсем на голо, само с колие и без риза или тениска отдолу. После размисли и сложи много фина трикотажна блуза, много интересно и различно изглеждаше, макар и в спортно-елегантната гама, с лек азиатски привкус 
Няма да мога да заспя довечера 

, въпреки многостъпковата ми корейска грижа за кожата в търсене на вечната младост, ще е на вашата съвест!
), се дължи на това, че пикът на сюжетите, където чеболския син се влюбва в обикновена трудолюбива девойка е минал вече преди няколко години и на зрителите им е писнало от поредната подобна история, при това разказана по стандартен начин. Докато много зрители извън Корея тепърва "навлизат" в корейските сериали и не са гледали предходните, затова за тях това е нещо ново. Особено придружено с храна, при това естетически заснета, която дава на публиката частица от Корея.
. Тия дни ми е често на екран - пусна 2 видеа в Ютуб канала си, където прави
, оползотворява си дипломата на бариста.
, духът на Генерала живна и предчувствам неприятности и безсънни нощи в близките епизоди за Нашите хора. Ама безсънни не заради кекс 
) - добавих си Legend of Zang Hai в списъка във Viki.Препоръчани теми