Коктейлът е експозивен - Наръга 5 вида съставки в казана на оръжейната. "Що не слушах повече по химия, ама аз ако бях добра по химия, щях ли да стана актриса? Пък ако не бях актриса, щях ли да съм тука? И тука пак да ме мъчат с химия. Ей, я малко от това, малко от това и мъъъничко от това. 
+ един леген с вода. 

Това за превютата на всичко дето е излязло досега от сериите - засега се очартава да става все по-забава - дано да не скапят нещата. Щото както сме говорили по-преди в темата, точно комедии китайците на правят. АКО това задържи така до края, ще е иновация за тая индустрия в Китай.
. Поне не Му открадна Първата Нощ (поне засега... ама аз съм едва на 3ти епизод). Дано да не го развалят, сериалът е голяма забава! В един момент имах чувството, че гледам Groundhog Day в династия Тан.

Божеее, как го измислиха?!
. Поне не Му открадна Първата Нощ (поне засега... ама аз съм едва на 3ти епизод). Дано да не го развалят, сериалът е голяма забава! 

) 

която мистър Обичам да нося поло блузи спаси, защото тя се грижеше за нея и я обичаше.
срамота! За Дука съм на 2. Ама чета, че лошите ги изкарвали европейци. Пък ние сме от Европата - ама дали им изглеждаме лоши, не знам А в Dream-a са уважителни към европейците - вкарали са доста хубава европейска музика и доста красиво са го направили. 
.
)
.
)
)

Препоръчани теми