Египет /Тема 18/

• 39 726
  • 634
  •   2
Отговори
# 600
  • Пловдив
Аз също резервирах за Риф оазис блу бей
Разгледах доста хотели преди да се спра на него
И тук имаше хубави отзиви, но е малко по- скъп
Може ли повече за резервацията?
Ако ви е удобно и на лични. Да не правим реклама.
В понеделник и аз ще ходя до офис... и да се интересувам за хотел за Шарм.

# 601
  • Sofia
Е, каква "реклама" може да се прави на хотел в Египет?!

Та, тя, цялата тема, е именно и основно за отзиви от конкретни хотели. Simple Smile

# 602
  • на последния етаж
Имате ли отзиви за някой от тези хотели:
REWAYA INN RESORT (ex.HAWAII PARADISE AQUA PARK RESORT)
ROYAL LAGOONS AQUA RESORT AND SPA?

# 603
Здравейте! Ще пътуваме през април в Египет - Хургада, Кайро и Александрия. Може ли някакво мнение за Онекс тур? Някой наскоро да е пътувал с тях и да сподели мнение. Ползвали ли сте техни допълнителни екскурзии - Луксор, сафари, гмуркане? Посещава ли се новия музей? Благодаря!

# 604
Здравейте! Ще пътуваме през април в Египет - Хургада, Кайро и Александрия. Може ли някакво мнение за Онекс тур? Някой наскоро да е пътувал с тях и да сподели мнение. Ползвали ли сте техни допълнителни екскурзии - Луксор, сафари, гмуркане? Посещава ли се новия музей? Благодаря!

Аз също се присъединявам за питането за Онекс
Какви хотели избират, локация, с каква храна? Сменят ли ги в последния момент?
Не става въпрос само за Египет.

Иначе, да отговоря каквото мога.
Новият музей вече се посещава от всички.
Ние бяхме началото на ноември, уж имаха билети за стария музей, но ни заведоха в новия.
Впечатляващ е, наистина. Мотото му е :" The hisrory of the future" и напълно го оправдава.
Ако сте в Хургада, честно казано за Луксор трябва да си помислите добре.
Тръгва се в 3 ч през нощта, колко ще успеете да разгледате не малкото неща, не е много ясно.
По-скоро круиз по Нил е по-подходящ за Луксор. Карнак, Хатшепсут, 3 гробници, колоните на Мемнон, това трябва да го сместите и да се върнете пак до Хургада.
Сафарито за всички агенции си мисля, че едва ли е по-различно, както и за гмуркането.
Желая ви приятен път!

# 605
С всички агенции ли се тръгва в 3 през нощта за Луксор или само с Онекс?

# 606
  • Beyond the Frontiers
Аз лично в три не съм тръгвала никога...А не е само веднъж да съм ходила.
5-6 да.
Иначе, ако някой това му е супер зор - частна екскурзия е супер.
И с две сърце, дори и да е в 3 ставане, екскурзията си струва.

# 607
  • Sofia
За круиза по Нил Онекс бяха избрали много добри хотели и в Кайро и Хургада, храна, чистота, обстановка - без забележки.
За мен Луксор е по-впечатляващ от пирамидите и заслужава повече време да се разгледа, защото там си заслужава да спреш, да усетиш атмосферата. Изморени и за един ден, няма да го усетите. А вечер е приказно....

# 608
Аз искам само Луксор, може би от курорт частна екскурзия за два дни, ако правят такива.

# 609
  • Sofia
Tanya,  аз и преди ти казах - Луксор е мястото да усетиш древен Египет и същевременно да си в цивилизацията. Поне два дни му отделете. Аз ако посетя отново някое място - искам да е Луксор. Съвсем различна атмосфера, като в друга държава.

# 610
  • Пловдив
Ние се колебаем кой JAZ да изберем Marabel, Оазис  или Fanara?
Моля, мнение 🫶

# 611
  • Beyond the Frontiers
Ние се колебаем кой JAZ да изберем Marabel, Оазис  или Fanara?
Моля, мнение 🫶
2 са в Шарм, един в Макади? Доста различни като плажове, територии, плюсове, минуси.

Аз искам само Луксор, може би от курорт частна екскурзия за два дни, ако правят такива.
Правят ги местни агенции. Просто изберете някоя от лицензираните.

# 612
  • Пловдив
Ами вече имаме резервация избрахме JAZ MIRABEL. Хубаво лошо, това е. Дано да не сме съркали.
Има цяла година да чакаме, но... живи и здрави да сме. До тогава има и други дестинации.

# 613
  • на последния етаж
Имате ли отзиви за някой от тези хотели:
REWAYA INN RESORT (ex.HAWAII PARADISE AQUA PARK RESORT)
ROYAL LAGOONS AQUA RESORT AND SPA?
Моля евентуално за препоръки за хотел в Хургада (за двама възрастни и двама юноши). По-скъпи от тези ли да гледам?

# 614
  • София
Здравейте, и аз имам питане за JAZ Fayrouz в Шарм. Има ли собствен плаж, как се влиза в морето - от плажа или през понтон, анимация има ли и храната как е? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт