СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 10 - На децата им дойде до гуша, никой вече нищичко не ще да слуша!

• 23 737
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
В самия си замисъл разпределянето според НВО не е никак лошо, НО намаляването на трудността му води до там, че има 300+ деца с по 99+ точки и още сигурно 1500+ с 90+. Няма нормално разпределение на класираните ученици, както е примерно след 4 клас.
Иначе трябва да има измерване грамотността и нивото на знания за децата на различните етапи. Иначе голяма част от тях просто ще си карат по течението, ден да мине, друг да дойде....
Имаше идея за премахване на НВО 4 и 10 клас. Не мисля, че ще доведе до добри резултати.

# 721
НВО изкараха, в университет ги настанихме, сега само остана сватбата и внуците да подредим
Точно!
Групата не беше ли за НВО?

# 722
Мислете ново заглавие, че тази тема я изписахме за нула време....

# 723
Знаете  ли в момента как стават нещата в първи клас? Сигурна съм, че в седми всички ще сме на ул. Париж, уседнали от три години.

"Седмокласникът е на финала, майката е вече взела-дала".

# 724
НВО изкараха, в университет ги настанихме, сега само остана сватбата и внуците да подредим
Точно!

Не, не е за НВО.

# 725
  • София
Точно за тази лудост с нискобалови и високобалови квартални училища става въпрос - дете, което живее на улица Париж в центъра на София и няма висок бал защо трябва да учи в с. Герман, примерно? Ако се разпределят по-равномерно паралелките из училищата и навсякъде има и нискобалови, и високобалови цялото велико преселение на гимназисти може да се намали значително и много деца да не губят часове в пътуване.
И как ще стане това практически? Как да се формират високобалови и нискобалови паралелки навсякъде? Нали сме на ясно как се формира балът - според резултатите на кандидатите за съответното училище? Нека все пак се придържаме към реалността, а не към научната фантастика.

Точно!
Не, групата не е за НВО, а е наборна.

# 726
Какво има на ул.Париж? Да не е лудницата....аххаха

Заглавието е супер, направо ще го слагам на новата тема, като минем на 50 стр.

# 727
Знаете  ли в момента как стават нещата в първи клас? Сигурна съм, че в седми всички ще сме на ул. Париж, уседнали от три години.

"Седмокласникът е на финала, майката е вече взела-дала".
И почти се е предала

# 728
Мислете ново заглавие, че тази тема я изписахме за нула време....
Нервите не издържаха - децата от уроци пропищяха, родителите играта превъртяха

Вече имало предложение, но нищо да седи

# 729
Що да е само за НВО темата:)🤐
Аз и снаха може да си намеря тук, знае ли се!🙃
 Оправихме профили, техникуми, реформи, университети, може и в някоя комисия да се влезе, да се консултира новия министър. Много таланти имаме...😅

Новото предложение за заглавието кърти🤣
направо съм си взела-дала

# 730
.. други сте с изключително ценно и полезно присъствие във форума. Joy
Всеки с неговите цели и приоритети в живота Smiley

# 731
Ул. Париж е пресечка на Московска, Врабча.. на един хвърлей от СМГ Simple Smile

# 732
  • София
@Sanaka, като въведат въпроси от природни науки в нво, дали ще видят сметката и на останалите изпити в НПМГ?
Не. Новите промени в закона им дават изрично правото на изпити за проверка на способностите. Дали ще остане точно състезанието Чакалов, предстои да видим като приемат нарочна наредба за приема в МГ/ПМГ, но допълнителни изпити ще има.

# 733
  • София
Темата е всичко друго, само не и наборна.

Направо се плаша другата седмица какво ще е.

# 734
Ул. Париж е пресечка на Московска, Врабча.. на един хвърлей от СМГ Simple Smile

ахааа....нещо като кореняк софиянци са там. Ясно....аз реших, че е нещо, свързано с лудницата, че май всички сме за там.

ПС: Тя била пресечката на ул. Будапеща и ул. Екзарх Йосиф

Общи условия

Активация на акаунт