Страх или оправдание?

• 8 982
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
Нали мъжът ѝ я е помолил, за да не ходи той след работа и да не губи време.
Той и майка си е помолил, защото е била в магазин, в който ги продават. Хем и точно тя ще им ходи на гости, щяха да си спестят прехвърлянето от едни на други. Но явно и на нея ѝ е писнало да му изпълнява обещанията и е отказала.

# 121
Аз не виждам авторката да коментира цени, според мен въпроса е че тя върши услугата, а благодарностите са за брата ( мъжът и ), а нея никой не я отразява. В това е обидата.

Най-правилният отговор!
С тях съм се събирала най-много два пъти.Първият път беше, когато вече отношенията с мм бяха сериозни,а вторият- като си бяхме на почивка в БГ. Първата среща протече страхотно:запознахме се,пийнахме и хапнахме у тях,тогава нито те,нито ние имахме деца.
Втората среща беше скучна-братята си говореха,жена му оправяше бебенцето,а аз нямах търпение да плащаме сметката и да си тръгваме,гледах си телефона…
Оттогава мен все едно ме няма.
Не искам да сме нлизки,а да се уважаваме.А с такова отношение не го усетих.
Преди бях голяма лигла,може и зараси това да не са ме харесвали.Мен не ме е стам да си признавам грешките,все пак не обичам да изкарвам другите черните офци,а себе си- света вода ненапита.
Сега дъм по-пораснала,и ние имаме детенце на две години.
Явно няма химия между нас.

# 122
Не се държиш като пораснала, честно казано.

# 123
Колкото и скучна да е една среща, аз никога не бих взела телефона в ръка – за мен това е огромно неуважение към хората, с които седиш на една маса. Може би трябва да се замислиш защо всъщност отношенията ти с роднините на съпруга ти са такива.

# 124
Стига бе хора. Каква услуга? Да вземеш още един артикул от магазина... Много тежка и непосилна задача.

# 125
Айде бе . За да се стигне до тази тема не е само до един артикул от магазина!

# 126
Айде бе . За да се стигне до тази тема не е само до един артикул от магазина!
Ами да разкаже цялата история. Ние тука гадаем някакви неща. И мен ме дразнят понякога роднини, тък не пиша по форумите. Ние не знам дали в цялата ситуация, тя не е кривата, а не другите хора. Всеки като разказва нещо се изкарва светец, а другите черни.

# 127
Чети. Опитва тя да разкаже. Но се хващаме непр. на шише шампоан .

# 128
Значи не става дума за пари така ли?
Е авторке и мен ме загуби (въпреки, че май бях единственатa, която беше на твоя страна).
Да разбирам, че от инат и простотия искаш да си развалиш отношенията с мъжа ти?

# 129
  • София
Аз се чудя как не ги е развалила (отношенията с мъжа ѝ) още от срещата, на която си е гледала телефона. Аз не бих общувала повече с нея на тяхно място, а и те май не изгарят от желание.
За мен гледането в телефона, докато съм с някого, е не само неуважение, а и липса на възпитание.

# 130
Стига бе хора. Каква услуга? Да вземеш още един артикул от магазина... Много тежка и непосилна задача.
И аз това се чудя. Майка им е била в магазина, но не е искала да ги вземе. Колко пък да са 2 кила, а и не е била с дете като авторката, та да тича след него с чантата.

Аз се чудя как не ги е развалила (отношенията с мъжа ѝ) още от срещата, на която си е гледала телефона. Аз не бих общувала повече с нея на тяхно място, а и те май не изгарят от желание.
За мен гледането в телефона, докато съм с някого, е не само неуважение, а и липса на възпитание.
Ако усетя, че ме игнорират, няма да им развалям настроението като се натрапвам, аз също ще си хвана телефона.

# 131
Ами ние не знаем как темата е стигнала до тези гелове. Може би мама сама ги е попитала дали искат нещо от Германия. Не знаем кой с кого какви отношения има, кой на кого какво е предложил или е поискал. И кой на кого как помага.
Напротив, авторката доста подробно обяснява отношенията.
Самата идея да предложиш нещо и после да пращаш някой да ти помага да си изпълниш предложението, е абсурдна и нахална. Значи трима души са строени в бойна редица - авторката, мъжът ù и свекърва ù - заради брата в България. За едни тъпи, както масово ги нарекохте тука, душгелове. Обаче само авторката е виновна? Сериозно?

# 132
Ами моя мъж ако ми каже да взема дуж гел или каквото и да е било за негов роднина, аз ще го взема. Всеки ден минавам покрай магазини, а до ДМ ходим за пюрете на малката 2-3 седмично. Не ми пречи да взема още нещо. И няма да чакам никой да ми благодари. Така и така съм била в магазина, въобще няма да се замисля да го направя на въпрос, дори и да е за роднина, който не харесвам. Дори и за пари да става на въпрос. Аз изкарвам добра заплата, колко ти му е да дам 10 лв, за някой роднина. Много ми е зор, като е бедняк ето му душ гела за 10 лв. Все тая...

# 133
Ох, стига с тоз дуЖ гел бееее!
Очите ми кървят вече!
Отдавна е ясно, че не е за козметиката, нито пък е за това, че мъжът ѝ я кара да му изпълнява обещанията. За признателност и благодарност иде реч … за неща, които може само да даваш, но никога да изискваш!

# 134
Ама тука не става дума за теб и твоя мъж, а за едно друго семейство, на което някои от членовете са с един определен манталитет. Аз също нося торби, но някой да тръгне да ни поръчва, защото е хем претенциозен, хем стиснат - айде не.

Общи условия

Активация на акаунт