❤️Януарска радост 2026та година♡☆♡❤️

• 27 597
  • 795
  •   1
Отговори
# 240
Имаме планирано море за средата на юли и засега си остава.
Гинеколожката каза, че няма проблем, но повече стоене на сянка и поне 3 литра вода на ден да пия.
Но аз жегите в момента така или иначе не ги понасям, хем че още е поносимо горещо.

# 241
Ние само на родителите ще споделим, но по-късно. Имам късна загуба преди няколко месеца и ми е като обица на ухото, че колкото повече хора знаят толкова по-зле. А и не ми се слуша тяхното съжаление и всички други неща които биха ме разстроили.

# 242
Аз в момента пътувам към Гърция. ☀Репродуктивната одобри и каза само да не седя на слънце, да пия вода и да сменям мокрия бански. Мисля, че ще ми се отрази много добре смяна на обстановката. 😊

# 243
Нашата почивка за средата на Юли също остава. Аз с първата си бременност бях на море , влизах в басейн за малко , и в морето съм влизала за кратко, като няма вълни.  Сменях си често банските,  много вода и слънце защитен крем , след почивката веднага си пуснах урина и т.н. За наше спокойствие с Аг и всичко беше чисто.
Това ще е последното ни море с едно дете и мисля да му се насладя до дупка. Ние чакаме резултатите от прена теста и тогава ще кажем на роднини и приятели. Сега знаят само родителите ни , а на каката която е на 2.7м , и разказваме колко ще хубаво да си има брат или сестра , че ще играят . На нея също ще кажем след прена теста.

# 244
  • Бургас
Здравейте! Как протича Биохимичния скрининг при д-р Чавеева?

# 245
Здравейте🤗 включвам се с термин 25.01. вече бяхме на два прегледа един в 5г.с. и един в 7г.с.+5 дена чухме тоновете на втория преглед. Първа бременност ми е. Нямам никакви оплаквания освен, че не ми се яде нищо и това до някаква степен ме притеснява.

# 246
Ние имахме планирана почивка, която отменихме, но беше много интензивна. Имаме една още, която трябва да е море в Гърция, но на голямо разстояние с кола и малко се притеснявам.
Аз съм с конизация преди години и докато не видя как се движат нещата съм малко стресирана - хем лекаря ми е казвал, че няма да се наложат допълнителни манипулации, хем на мен ми е притеснено, защото той не се занимава с бебета. Та сега чакам да мине феталната и да се запиша на ЖК и като видя как се движим по-нататък ще решавам.
Знам, че все ще има притеснения, но съм станала твърде тревожна клоняща към паника, не е добре....

# 247
Здравейте! Днес ходих на първа фетална морфология.  Оказа се , че има риск от Даун и Ди Джордж.  Моля, препоръчайте ми пренатален тест,  който проследява тези два маркера . И лаборатория в София . Много благодаря!

# 248
Здравейте! Днес ходих на първа фетална морфология.  Оказа се , че има риск от Даун и Ди Джордж.  Моля, препоръчайте ми пренатален тест,  който проследява тези два маркера . И лаборатория в София . Много благодаря!
Аз правих Niptify в Cellgenetics. Има консултанти, които ще ви насочат към най-подходящия тест за вас. Резултата излезна за 5 дни.

# 249
Здравейте! Днес ходих на първа фетална морфология.  Оказа се , че има риск от Даун и Ди Джордж.  Моля, препоръчайте ми пренатален тест,  който проследява тези два маркера . И лаборатория в София . Много благодаря!

Niftypro в геника

# 250
  • София
Здравейте! В събота бях на преглед при моята АГ. Видяхме малкото човече и чухме пулса - 172 удара. В 9+3 г.с. съм. Притеснявам се дали не е прекалено ускорен.Не ми казаха да има нещо притеснително. АГ ме насочи за БХС + ФМ. Смятам да правя пренатален тест. Не е ли излишно БХС изследването в такъв случай? АГ държи да направя и двете.

# 251
Здравейте! В събота бях на преглед при моята АГ. Видяхме малкото човече и чухме пулса - 172 удара. В 9+3 г.с. съм. Притеснявам се дали не е прекалено ускорен.Не ми казаха да има нещо притеснително. АГ ме насочи за БХС + ФМ. Смятам да правя пренатален тест. Не е ли излишно БХС изследването в такъв случай? АГ държи да направя и двете.

И моето човече е с пулс 170 от прегледа в 8ма седмица, на последния 10+5 продължаваше да е толкова. Не е излишен БСХ, защото детектира и други рискове.

# 252

И моето човече е с пулс 170 от прегледа в 8ма седмица, на последния 10+5 продължаваше да е толкова. Не е излишен БСХ, защото детектира и други рискове.
На мен дори не ми казаха колко е пулса, но е напълно нормален, при бебета е по-висок, дори и след като се родят, така че не се тревожете. Аз вчера дадох кръв за пренатален тест и очаквам резултатите до 10 дни. АГ ме насочи към МЦ Афродита (София), избрах Vision all chromosomes. Също ми каза, че трябва БХС, защото дава резултати за други неща, които пренаталният тест не изследва.

# 253
Момичета, на вас личат ли ви вече коремите?
Не знам въобразявам ли си, че моят изведнъж порастна и за мен си личи коремче (иначе си бях с плосък корем), чак си слагам по обемни дрехи.

# 254
  • малкия йеросалим
На мен коремчето ми личи от десетина дни.Отчитам го,че е трета бременност. Сега сме на почивка и тук не се крия и си нося тесните дрехи.Но в нормалния живот крия още новината и нося по-широки дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт