❤️Януарска радост 2026та година♡☆♡❤️

• 27 593
  • 795
  •   1
Отговори
# 225
Аз също нямам никакво желание за секс. Опитахме два пъти, но не ми беше нито приятно, нито комфортно и се отказахме на този етап, ще чакам да се появи желанието Grinning

Относно децата - моите са на 4г и 5г. Казах им миналата седмица, че в коремчето на мама има бебе, че ще се роди след Коледа. Разпитват всеки ден за него, хранят ме с някакви неща, че да ядяло и бебето, всяка нощ му казват лека нощ, целуват корема (нищо че още нямам такъв). Вълнуват се, със сигурност ще име ревност, но смятам, че лесно ще преминем през нея.

# 226
Първата бременност и аз нямах желание, но бях и оперирана, та беше невъзможно. Сега обаче желанието е често, въпреки че се съобразявам, защото ме е малко шубе, честно казано.

Благодаря за отговорите Simple Smile

# 227
  • Севлиево
Здравейте, момичета! Присъединявам се към вас с термин 7-ми януари. Трета бременност, имам едно голямо момче на 11 години. Леко бременеене на всички!!

# 228
Желанието ми за секс е точно 0 😅 мъжа ми не е особено очарован, но в крайна сметка искам да се чувствам добре и комфортно.

# 229
Момичета, нещо против гадене/повръщане изписали ли са ви? И какво ви помага, ако нещо помага въобще? АГ на мен ми каза, че нямало нужда, но от 3 дни нямам задържано повече от 30 мин хранене и се притеснявам от обезводняване най-вече.

# 230
Имали мами още от сега с твърд корем и болки в кръста. Днес корема ми беше доста твърд (направо , като контракции в по напреднала бременност) дали е възможно още сега да имам контракции? Писах на Аг и ми каза да пия Магнерот. Чак сега към 22.00 се отпусна .

# 231
Момичета, нещо против гадене/повръщане изписали ли са ви? И какво ви помага, ако нещо помага въобще? АГ на мен ми каза, че нямало нужда, но от 3 дни нямам задържано повече от 30 мин хранене и се притеснявам от обезводняване най-вече.
На мен за гадене ми изписа vomitus heel хомеопатични капки. Не съм ги пила, търпя си гаденето, колкото и да е силно, тъй като за сега нямам повръщане.

# 232
skupocenna, веднага ти казвам. https://apteka.framar.bg/30046948/%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D0%BA%D0%B0 … 82%D0%BA%D0%B8-45

Моето гадене и повръщане спря, слава богу. Виж с това трябва да се почувстваш по-добре.

Sevvnu, вечерно време ми е по тежко на мен, но то е заради газовете, червата ми правят къркор-къркор и после Гъмзата е на концерт Grinning

# 233
Здравейте, дали планирате море тази година?

# 234
  • малкия йеросалим
Здравейте, дали планирате море тази година?
Ние сме в момента на морето:)
Чувствам се повече от идеално! По цял ден под чадъра, чета книжка, почивам си!

# 235
Ние имаме планувано море втората половина на август. За сега си остава както сме планували, по морето също има бременни, а и първото ни детенце го обича.

# 236
Тъй като ние сме повече по планините, края на юли имаме планирана почивка в Родопите. Единствено ме е яд, че няма да мога да използвам басейна заради който запазих вилата, в която ще отседнем....Иначе се чудя как ще съм с разходките, защото отиваме с приятели и имаме горе долу план какво искаме да видим, но дали аз ще издържа е друг въпрос. Ние не искаме да споделяме с никой за бременността колкото се може по-дълго и ще трябва да мисля как да им обяснявам защо ще си почивам повече. Вие казахте ли вече на всички?

# 237
Слънчогледче, Деси благодаря! Ще пробвам, пък дано 🤞🏻
За морето, ние имаме планове за началото на август и засега си остават. Още си мисля дали няма да ми е в повече жегата, но търпят промени та ще преценя.
Ts.V, ние сме доста млади та родителите и на двама ни знаят. За всички други ще изчакаме поне ФМ да мине, въпреки че на мен вече не ми се чака. Отделно ако някой пита, не смятам за правилно да излъжа.

# 238
Ние почивка не сме планували.
При мен само на работа знаят колежките ми, които много ми помагат. На никой друг не сме казали, ужасно напрежение е родителите да знаят. Аз имам зад гърба си загуби и не желая напрежение от страна на родителското тяло. Избирам си широки дрехи, защото съм слаба и вече започва да ми личи. Докато не вляза в 4-ти месец на никой от обкръжението ми няма и дума да кажа...

# 239
Ние не планираме почивка, АГ ми каза да избягвам пътуване (нали съм с две и винаги ми припомня, че съм високорискова), а и не бих влизала в море или басейни. По принцип не обичам много жега, а сега съвсем не я понасям.
Направихме една кратка почивка на планина в началото на месеца, която беше планирала още зимата и това ще е.
Иначе казахме на близките роднини, които от радост разпространиха наляво и надясно, дори че ги бяхме предупредили. Бъдещият татко е много нетърпелив и се похвали на приятели, аз не съм споделяла на мои приятелки все още. Исках да изчакам максимално дълго, но не се случи така.

Общи условия

Активация на акаунт