❤️Януарска радост 2026та година♡☆♡❤️

• 27 584
  • 795
  •   1
Отговори
# 210
А в коя седмица сте си записали час за ФМ. По принцип чета 11-13, но на мен съвсем в началото ми казаха, че ще е седмицата, която сега видях е 13+. По телефона ми казаха, че до 13+6 може, но ме притеснява дали не е малко късно

# 211
Аз записах час при Славяна Галева, преглежда в Шейново и в частен кабинет. С предишната бременност също бях при нея и съм доволна.
Здравейте, днес звънях и ми казаха, че няма никакви свободни часове за Чавеева - надявам се да пусне допълнителни за юли Sad

И аз се записах при нея за 10.07.
Колко време протича прегледа и първата ФМ с какъв ехограф е? Коремен или вагинален?

# 212
Прегледа е около 30 минути, зависи как е застанало бебето, може да гледа и с вагинален ехограф. След прегледа взимат кръв за БХС. Имайте предвид, че ако е бъдете в Шейново бащата не може да присъства на прегледа. В нейния частен кабинет няма проблем да присъства.
Аз записах час при Славяна Галева, преглежда в Шейново и в частен кабинет. С предишната бременност също бях при нея и съм доволна.
Здравейте, днес звънях и ми казаха, че няма никакви свободни часове за Чавеева - надявам се да пусне допълнителни за юли Sad

И аз се записах при нея за 10.07.
Колко време протича прегледа и първата ФМ с какъв ехограф е? Коремен или вагинален?

# 213
Благодаря!
В частния кабинет ще сме. А дали ще може каката да влезе с нас (на 5г е), или не знаете?

# 214
Преди около 2 седмици записах час за ФМ за 1.07, когато ще съм 12+6. Успях да се вместя при д-р Елена Павлова в Марковс, понеже много ми я похвалиха. Разбрах, че ще излиза в майчинство и май успяхме да хванем последните свободни часове.

Да ви споделя - резултатите от Nifty Pro излезнаха много бързо - пуснах миналия петък, днес се обадиха по обяд, т.е. 6 работни дни. Слава Богу всичко е наред Blush

# 215
А в коя седмица сте си записали час за ФМ. По принцип чета 11-13, но на мен съвсем в началото ми казаха, че ще е седмицата, която сега видях е 13+. По телефона ми казаха, че до 13+6 може, но ме притеснява дали не е малко късно
Аз записах точно за 12та на 7.06. И не знам как ще изчакам до тогава 😆 Последно в 8+6 бях на преглед и до тогава ще полудея.

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 16:44 от skupocenna

# 216
Не би трябвало да има проблем да присъства, но все пак по-добре се обадете и попитайте. Също така снимането в кабинета е забранено, тя изпраща видеа по имейл на бебето и снимки.
Благодаря!
В частния кабинет ще сме. А дали ще може каката да влезе с нас (на 5г е), или не знаете?

# 217

Вчера бях на преглед и записах веднага час. При мен ще се падне някъде в средата на 12г.с.

skupocenna, и при мен е нещо такова, хаха. Старая се да се абстрахирам ама все ми е в главата, хах

# 218

И аз бях и с първата бременност при нея и сега записах пак. В частния кабинет

# 219
Здравейте,

Много се радвам, че вървим почти безпроблемно към края на първи триместър, още малко остана!
Тъй като не живея в България, не мога да споделя много опит с тестове и изследвания.

Майки с деца, обмисляли ли сте как ще споделите с децата, че ще имат братче/сестра? Аз имам син на почти 3 и му казвам, че след Коледа ще има бебе вкъщи и ще го обичаме много и ще си играем всички заедно. Все пак се притеснявам, че ревността ще надделее, защото сега всичко е за него. При вас как е?

И друго притеснение: сексуалния ви живот как е? Ние се ограничаваме, защото все ни е страх, че нещо ще стане, та е рядко явление.

# 220
Аз бих искала да попитам има ли някоя мама от Пловдив? Мисля да се следя при д-р порязов

# 221
здравейте, пак съм аз - има ли проблем ако е висок прогестерона - моят е 421нмол/л което е 132 нг/мл

# 222
здравейте, пак съм аз - има ли проблем ако е висок прогестерона - моят е 421нмол/л което е 132 нг/мл
Принципно не би трябвало да представлява проблем. Как са симптомите? Приемате ли допълнително прогестерон?

# 223
да циклогест и дуфастон ... сутрин и вечер

# 224
Здравейте,

Много се радвам, че вървим почти безпроблемно към края на първи триместър, още малко остана!
Тъй като не живея в България, не мога да споделя много опит с тестове и изследвания.

Майки с деца, обмисляли ли сте как ще споделите с децата, че ще имат братче/сестра? Аз имам син на почти 3 и му казвам, че след Коледа ще има бебе вкъщи и ще го обичаме много и ще си играем всички заедно. Все пак се притеснявам, че ревността ще надделее, защото сега всичко е за него. При вас как е?

И друго притеснение: сексуалния ви живот как е? Ние се ограничаваме, защото все ни е страх, че нещо ще стане, та е рядко явление.

За първото питане не мога да кажа нищо. За второто... Аз не съм в настроение за креватни забавления. Мъжът ми се съобразява изцяло, дори не си правим труда да попитаме АГ дали ни е разрешено. Ако на мен ми се появи желание, ще я попитам, иначе не. Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт