❤️Януарска радост 2026та година♡☆♡❤️

• 27 614
  • 795
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
То тези неща показват евентуални отклонения, ако има такива. Комбинират се с резултатите от ултразвука на феталната, възраст на майката и някои други фактори и се изчислява вероятността от синдроми. При БХС резултатите са базирани на статистика и отклонения не значат, че задължително има проблем, по-скоро показват вероятността от такъв. Синдромите директно се изследват с генетичен пренатален тест, но и там ако има отклонения не се приемат за 100% истина, а се прави амниоцентеза.

Казвам го, защото имам много приятелки, които бяха наплашени от бхс резултатите, а после правиха генетичен и всичко беше ок. Стискам палци всичко да е наред! 🍀

Да, но не трябва ли да се изследват в първия БХС?

# 271
Синдромите се изследват директно само с генетичен тест, не с БХС. БХС е статистическа вероятност от синдроми на база точно тези кръвни, които са ви пуснали комбинирани с други фактори (ултразвук и т.н.). Те пак ще ви кажат дали има вероятности за синдроми накрая.

# 272
Здравейте, записвам се и аз с термин 11.01. Вчера получихме резултатите от пренаталния тест, та вече съм по-спокойна, тъй като имахме предизвикателства по пътя за зачеване.

Казват ми, че още не ми личи, понеже по принцип винаги съм си имала коремче, но като се гледам в огледалото си виждам промените в тялото, мъжът ми също. На работа не съм казвала, но ме хваща параноята, че ще ме усетят скоро Smile

# 273
Хора, супер съм възмутена от Cellgenetics.  След като буквално не съм намерила негативно мнение за тях и им се доверихме, вече над седмица няма никакви резултати. А се убих да чета колко бързо им били излизали резултатите, ами честито днес е 8ми ден за мен и още нищо. Взех доста да се напрягам и изнервям. Исках да попитам, ако някоя от вас си е пускала там пренатален за колко време са излезли резултатите?

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 17:42 от Soare

# 274
Преди около 2 седмици правих пренаталния тест в Cellgenetics и доста бързо излязоха резултатите- на 4ти работен ден (събота и неделя не ги броя).
Хора, супер съм възмутена от Cellgenetics.  След като буквално не съм намерила негативно мнение за тях и им се доверихме, вече над седмица няма никакви резултати. А се убих да чета колко бързо им били излизали резултатите, ами честито днес е 9ти ден за мен и още нищо. Взех доста да се напрягам и изнервям. Исках да попитам, ако някоя от вас си е пускала там пренатален за колко време са излезли резултатите?

# 275
За мен мина 6ти работен днес, мисля утре да им звъня. Имам някакво усещане,че са ме забравили. А как разбра резултатите, в сайта им или ти звъняха/писаха мейл?

# 276
По принцип ни бяха казали, че може да отнеме между 7 до 10 работни дни. И ние чакахме с нетърпение, даже от същия ден на вземане на пробата започнах да проверявам 😄 Резултатите първо видях в сайта и буквално в същата минута ни се обадиха и от там.
Надявам се да излязат скоро и да сте спокойна😊
За мен мина 6ти работен днес, мисля утре да им звъня. Имам някакво усещане,че са ме забравили. А как разбра резултатите, в сайта им или ти звъняха/писаха мейл?

# 277
Не издържах 😁 Обадих се още сега, не били излезли резултатите на никого от този ден, утре би трябвало. 🙏

# 278
Не издържах 😁 Обадих се още сега, не били излезли резултатите на никого от този ден, утре би трябвало. 🙏

Кога пуснахте вашия тест ?Ние бяхме в понеделник 4 жени при доктора с прена тест на cell genetic ,казаха ми най-вероятно до края на седмицата ,че ще стане .Но щом вашите се бавят и нашите ще се забавят .И аз само проверявам и чакам резултата ,и се моля всичко да е наред 🙏🙏

# 279

Кога пуснахте вашия тест ?Ние бяхме в понеделник 4 жени при доктора с прена тест на cell genetic ,казаха ми най-вероятно до края на седмицата ,че ще стане .Но щом вашите се бавят и нашите ще се забавят .И аз само проверявам и чакам резултата ,и се моля всичко да е наред 🙏🙏

В сряда сутринта, на 18ти.

# 280
За мен не е важно за колко време ще стане ,само се моля всичко да е наред .Дори и пола няма значение какъв ще е ,нищо ,че имам едно момиченце на 4г 😃🤭

# 281
Резултатите излизат между 7 и 10 работни дни. Много зависи каква е натовареността в лабораторията, както знаете пробите се изпращат в чужбина.

# 282
Преди малко ми се обадиха от МЦ Афродита, гр. София и слава Богу всичко е наред с резултата. След това изпращат и имейл.
Ще споделя моля опит: избрах Vision all chromosomes на цена 1980 лв. Взеха ми кръв в понеделник следобед и тази сутрин се обадиха, пробата се изпраща в Италия. Бях намислила да им дам обратна връзка за цялото обслужване след като ми се обадят, но определено не мисля, че момичето, което ми съобщи резултата беше правилния човек. Доволна съм от бързия и ясно описан резултат. Преди теста се провежда кратка среща с една дама, която не се представя, а просто казва, че не е медицинско лице, разбирайте просто един търговец, продавач на тестове (доста скъпа услуга все пак), като аз имах въпроси, на които тя имаше заучени отговори и размяташе един разпечатан лист какво се включва в теста, не получих допълнителна информация, различна от тази в интернет или форумите. Резултата сякаш ми го каза момичето на рецепцията - отново никакво представяне, разясняване и т.н. Смятам, че трябва да се предлага тази услуга от квалифициран медик, който може да отговори на въпросите на хората, които нямат и понятие от генетика.

# 283
С предната бременност пусках във Афродита и аз ,даже моя приятелка се занимаваше с прена тестовете ,но сега е по майчинство .То си пише дали е положителен или отрицателен за определените синдроми.Не знам какво толкова трябва да се разяснява.Сега чакам също резултат от Cell Genetic и доктора каза да му го изпратя като е готов ,въпреки че и той ще го получи .

# 284
Daniela Pehlivanova аз другата седмица ще пускам към тях. Днес си получих документите по Еконт. Дали може да ми кажете кога правят профил?

Общи условия

Активация на акаунт