❤️Януарска радост 2026та година♡☆♡❤️

• 30 779
  • 795
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Здравейте! Включвам се относно излагането на слънце. Днес се прибрахме от почивка в Сапарева баня. Да поредни дни ходихме на басейн семейно. Няма проблем да се плува, но не стойте много на слънце. Аз през цялото време бях под чадъра. Така ме посъветва АГ. Ползвайте и удобни бански. На мен почти всичките са ми тесни, вече имам доста добре оформено коремче и съм качила няколко килограма.

# 601
Здравейте, колко кг. сте качили до момента? Аз съм в 14 г.с и качих 6, което според мен е малко повечко, като се има предвид, че стартирах от нормално тегло.

# 602
Аз съм в 15г.с за момента не съм качила.
Но се съобразявам с храненето заради гестационен диабет с първата бременност

# 603
И аз съм в края на 14та и аз съм качила 6кг до тук, и на мен ми се струват доста.  Заради гаденето основно живеех на хляб, вече се храня нормално и се надявам да се стабилизира качването на кг.

# 604
Аз съм свалила 3кг, но при мен последния месец беше много тежък и беше очаквано. От около седмица уж нещата са по-добре и се храня нормално, но и аз внимавам заради опасност гестационен диабет.

# 605
Аз съм качила 2 кг, но не се лишавам, малко се обвинявам, че не ям адски здравословно както трябва 😢

# 606
И аз съм качила 6 кг. 15 седмица съм.

# 607
Аз съм в 13 все още и засега не съм качила и аз, бях отслабнала около 1 кг от гаденето, но за щастие отмина сравнително бързо и сега варирам около тези кг.

# 608
Аз съм 14-15г.с. и съм качила 3кг. Не се лишавам от нищо, каквото ми се яде си хапвам.

# 609
Аз да ви попитам започнахте ли с някакви покупки, в друга тема ми написаха, че най-големите намаления във вис виталис (където било най-изгодно като цени на повечето неща) са юли и август, а аз все си мислех за черен петък да чакам ноември и коледните намаления и да сравнявам цените по магазините и сайтовете.

# 610
Аз да ви попитам започнахте ли с някакви покупки, в друга група ми написаха, че най-големите намаления във вис виталис (където било най-изгодно като цени на повечето неща) са юли и август, а аз все си мислех за черен петък да чакам ноември и коледните намаления и да сравнявам цените по магазините и сайтовете.

И аз точно около черен петък си мислех, че ще е удачно за пазаруване.

# 611
Аз да ви попитам започнахте ли с някакви покупки, в друга тема ми написаха, че най-големите намаления във вис виталис (където било най-изгодно като цени на повечето неща) са юли и август, а аз все си мислех за черен петък да чакам ноември и коледните намаления и да сравнявам цените по магазините и сайтовете.
Аз разглеждах тези дни точно там по същата причина и чак “големи намаления” не видях. Набелязах си някакви неща и ще ги следя, но не ми се бърза с купуване, че на нас ни предстои и местене и само ще ни бъде в тежест.
Момичета, да ви питам- тези от вас, които приемате Утрогестан или друг прогестеронов продукт: спряхте ли ги вече? Аз намалих моята доза, но четох, че вече е време за спиране и се чудя дали да не пиша на АГ да питам.

# 612
И аз мислех да изчакам Ноември. Мъжът ми е много развълнуван, постоянно гледа колички, столчета, а мен още ме е страх да купувам. По мои наблюдения Вис Виталис не е много по-изгодно.

А да колкото знам Утрогестанът се намалява постепенно и спира около 12-13 седмица, защото плацентата вече си действа и няма нужда от него. Аз го спрях в 12та.

# 613
На 24-26 октомври ще има изложение Бебемания в Интер Експо Център в София. Там участват изложители на всякакви бебешки продукти и е готино, че може да се пробват такива неща като колички примерно от всякакви магазини, които трудно иначе ще съберат на едно място. Освен това на тези изложения често дават отстъпки. Аз мисля от там да си набележа неща и после да ги издирвам по промоции или втора ръка. А сигурно ще има и някакви лекции, още не са публикували нищо, аз видях датите от календара на ИЕЦ, но за предните години чувам, че е било полезно като цяло.

За килограмите аз чак сега в 17 г.с. излязох на плюс. Ето тук има готин калкулатор, който показва препоръчителните стойности. Естествено, при всеки е различно и рядко върви така праволинейно, но все пак е ориентировъчно. От същия сайт си гледам и седмиците как се падат, да не ровя из календарите - тук (само че са при започната, не завършена седмица, тоест +1 на стандартното броене).

# 614
Аз съм в 13-та г.с. и все още съм на Утрогестан, но имам уговорка с лекарката тези дни да се свържа с нея да ми каже как да процедирам със спирането му.

Общи условия

Активация на акаунт