❤️Януарска радост 2026та година♡☆♡❤️

• 28 691
  • 795
  •   2
Отговори
# 780
Бях на преглед днес и докторката каза, че на нея много й изглежда бебето да е момиче, а на първата фетална ми казаха, вероятно момче. 😄 Та при мен още не се знае, всичко си е наред иначе.

# 781
Бях на преглед днес и докторката каза, че на нея много й изглежда бебето да е момиче, а на първата фетална ми казаха, вероятно момче. 😄 Та при мен още не се знае, всичко си е наред иначе.
Здравей и с мен по същия начин стана. В коя седмица си? 🌺

# 782

Здравей, 18 седмица съм,, бебето върви с една седмица по-голямо, а ти коя си?

# 783
Здравейте ,и аз днес бях на преглед и моята шийка е 35мм ,но при мен има лек отвор ,който много ме притеснява.Никъде не намерих информация за това ,дали и при други майки се е случвало .За сега само я наблюдаваме и доктора каза ,ако се разширява отвора ще направиме серклаж .Предната бременност бях с плацента превия ,кървях много последните месеци ,но стихнах до 37 г.с..Сега все се надявах ,че този път ще е всичко наред ,но ето че пак проблем .Успех на всички мами и повече почивка .

# 784
Здравейте ,и аз днес бях на преглед и моята шийка е 35мм ,но при мен има лек отвор ,който много ме притеснява.Никъде не намерих информация за това ,дали и при други майки се е случвало .За сега само я наблюдаваме и доктора каза ,ако се разширява отвора ще направиме серклаж .Предната бременност бях с плацента превия ,кървях много последните месеци ,но стихнах до 37 г.с..Сега все се надявах ,че този път ще е всичко наред ,но ето че пак проблем .Успех на всички мами и повече почивка .

Стискам палци всичко да е наред, и аз съм с 34мм шийка, тази седмица пак ще я меря.
Къде родихте с плацента превия и при кого? Ако е удобно да отговорите, може и на лично.

# 785
Стискам палци всичко да е наред, и аз съм с 34мм шийка, тази седмица пак ще я меря.
Къде родихте с плацента превия и при кого? Ако е удобно да отговорите, може и на лично.
[/quote]

Родих при Д-р Баев в Бившата Тина Киркова .

# 786
  • София
И аз съм в клуба на скъсените шийки, но аз си го очаквах, защото и с първата бременност от средата на 5-ти месец се наложи да лежа, защото беше скъсена на 22мм. Този път я следяхме всяка седмица в продължение на месец и половина и от днес официално вече съм с предписание за лежане и евентуално скоро поставяне на песар. В 16+3 дни съм и се е скъсила до 29мм...

# 787

Здравей, 18 седмица съм,, бебето върви с една седмица по-голямо, а ти коя си?
Аз съм в 15г.с.😊

# 788
Аз сега гледах прегледа от вчера и пише дължина на шийката 2,81см в 17+5 седмица
Аг не ми е казал нищо да има притеснително, ама сега чета, че под 3см било опасно 🤷♀ трябва ли да се притеснявам или да си гледам живота нормално

# 789
Аз сега гледах прегледа от вчера и пише дължина на шийката 2,81см в 17+5 седмица
Аг не ми е казал нищо да има притеснително, ама сега чета, че под 3см било опасно 🤷♀ трябва ли да се притеснявам или да си гледам живота нормално
Без да всявам смут и излишно притеснение, по-скоро е къса за периода, в който сте. Поговорете с АГ, ако имате контакт, кажете че се притеснявате. Ако имате възможност , повече почивка до следващия преглед и болничен, ако не работите от вкъщи.

# 790
Здравейте, на мен също ми измериха шийката на миналия преглед и беше 3,49 в 14 седмица, днес вече съм в 16+3 , но от вчера усещам едни бодежи в корема няма болка или зацапване на преглед съм в понеделник има ли други мами които усещат бодежи и има ли нещо притеснително ?

# 791
Мен пък "отговорните" ми колежки ме заразиха с някакъв вирус и сега работя от нас и си подсмърчам... Свикнала съм за най-малкия дискомфорт да пия лекарства и ми е много криво. Надявам се да мине до няколко дни, че чак началото на септември съм на преглед.

# 792
Здравейте, на мен също ми измериха шийката на миналия преглед и беше 3,49 в 14 седмица, днес вече съм в 16+3 , но от вчера усещам едни бодежи в корема няма болка или зацапване на преглед съм в понеделник има ли други мами които усещат бодежи и има ли нещо притеснително ?

Аз преди 2 дни 16+0 имах такива и то доста начесто. Бях на лекар и каза ако не са много силни, през5минути и да има зацапване или кървене, че е нормално. Вече и аз пия магнезий 2 пъти по 2

# 793
  • София
Аз съм в 19 г.с. На последния преглед ми измериха шийката- 38 мм, в норма. И аз имам бодежи от време на време, както и стягане. Пия течен магнезий 2 пакетчета на ден.

# 794
Моля пуснете нова тема.
Тази ще бъде заключена след 24 часа.

Общи условия

Активация на акаунт