Кога усетихте, че той просто вече не ви обича?

• 7 208
  • 68
  •   1
Отговори
# 45
А, това беше отдавна! И след като излязох от съда, подписала документите за развода, действително съм взела голяма кутия бонбони и с нея съм се върнала в офиса, една колежка наскоро ми го припомни Grinning

# 46
Трябваше да го почерпиш и него с една кутия локум или една шепа сини сливи против констипация.

# 47
И аз черпих като мина делото. И хората ме поздравяваха.
Иначе по темата. Когато каза,..,.............Тогава разбрах, че чудовищата съществуват наистина. Часове по-късно беше изгонен от Къщата.

Редактирам се, щот знам кой ме чете.

Последна редакция: ср, 11 юни 2025, 06:39 от maiathebee

# 48
Божичко боже опази ... дано имаш ти и детето ограничителни заповед. 😢

# 49
Божичко боже опази ... дано имаш ти и детето ограничителни заповед. 😢
Нямам. Никога не е имало реално физическо насилие, няма доказателства за психическия тормоз.
Мина година и половина. На ""здравей,-здрасти" сме. Вижда си детето на обществени места и без преспиване. Това е бг системата.

# 50
  • Далечният изток
В какъв смисъл това е бг системата?!

# 51
Ако няма физическо насилие е невъзможно да получиш ограничителна заповед. Другите видове насилие не могат да бъдат доказани. И нямам свидетели, освен четиригодишното дете. Това ми обясни адвоката ми тогава. И няма как да няма режим с бащата.

Последна редакция: ср, 11 юни 2025, 06:40 от maiathebee

# 52
  • София
И аз черпих като си взех решението. Не съм го виждала на живо вече над година.

# 53
То затова повечето мъже съсипват жените си по този начин,защото няма как да доказваш,че някой те обижда или се държи с теб като парцал…Би трябвало по някакъв начин да почва вече да се доказва,защото съществуват много жени,които се самоубиват заради насъбрания стрес или психясват.
Ами,моят е странен за мен от доста време.Даже не ми се ляга с него.
В началото на връзката-целувки,отваряне на врати,да ми даде нещо,за да не ставам,а сега е пълният антоним на изброените неща-отвори бира-хоп,навсякъде капачки.То не стига,че навсякъде има препядствия от малкия,та сега и това.
Прибира си само неговите работи,а аз “трябва” кърпите да му сменям,гащи да му вадя…а аз насреща какво получавам?Ами,мъж гледайки си филмите, пиещ си бирата и гледащ си телефона.
Благодаря!
Ще редактирам:снощи искаше свирки,а той много добре знае,че аз пък обичам да ме гали или да гушне,целуне-не,няма.Преди все го питах да ме гали,накрая ми каза,че съм нахална и от много време не съм го питала,нямам и намерение да го насилвам.Даже и за прегръдки и целувки.
“Да не сме деца?!” вика той.

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 22:24 от Анонимен

# 54
Мале, ужасен мързелак и наглец. Бих го разкарала или сериозни разговори за промяна на поведението. Като не – адио на диванче - сам.

# 55
  • волно калдъръмче
Свирка само за заслуги.

# 56
Правилно!

# 57
И на високосна!

# 58
  • волно калдъръмче
Ако няма заслуги, и на високосна ще е суша.

# 59
Зае*и. Свирки за специални заслуги, отзад никога и накрая тема в бг мама що мъжът ми не ме желае

Общи условия

Активация на акаунт