Кога усетихте, че той просто вече не ви обича?

• 7 210
  • 68
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Щото е почти импотентен? И емоционално разнежен?

# 61
  • волно калдъръмче
Зае*и. Свирки за специални заслуги, отзад никога и накрая тема в бг мама що мъжът ми не ме желае
Ич нямам зор аз. Мъжът, дето не ме желае, да си намери някой да му отговори на критериите.

# 62
То си и личи, че зор няма. Ама все пак някои жени ако искат по силно сексуален мъж и редовно и качествен секс, ще трябва да правят някои неща по така. Че само в една две пози под чаршафите на тъмно, без орален и нищо друго, много бързо омръзва

# 63
То си и личи, че зор няма. Ама все пак някои жени ако искат по силно сексуален мъж и редовно и качествен секс, ще трябва да правят някои неща по така. Че само в една две пози под чаршафите на тъмно, без орален и нищо друго, много бързо омръзва
Тук изобщо не става въпрос за това ...а че той не показва никаква емоционална близост и желание за интимност. Иска просто надуваема кукла, даже не я прегръща и гали! Коя жена ще има желание за нещо в леглото така, ето тя дори не иска да легне до него вече. Мъжете могат да получат от една жена много повече, от което са казали че искат, ако знаят как да си поискат.

# 64
Проблемът на авторката е разискван много подробно в предишната и тема, имат чисто сексуална връзка, която при мъжът вече е омръзнало, а при авторката е някаква болна зависимост.
Говоря по принцип, няма как да се очаква мъжът да бъде силно сексуален, да иска редовно да го прави и да се раздава в секса когато отсреща всичко се свежда до нощница с дупка, образно казано

# 65
  • Далечният изток
Нали не е единствената останала жена на планетата?! Като не му харесва сексът с нея, некст...

# 66
  • волно калдъръмче
Проблемът на авторката е разискван много подробно в предишната и тема, имат чисто сексуална връзка, която при мъжът вече е омръзнало, а при авторката е някаква болна зависимост.
Говоря по принцип, няма как да се очаква мъжът да бъде силно сексуален, да иска редовно да го прави и да се раздава в секса когато отсреща всичко се свежда до нощница с дупка, образно казано
Първо, за нощницата с дупка са някакви лични интерпретации.

Относно мъжката сексуалност няма как да се изказвам - не съм мъж. Ти знаеш как е там: какво те мотивира, какво те блокира и как да си на ниво.

Аз знам, че инертен или кекав и без желание, който се оправдава, че жената не може да му даде правилен наклон на фъншуя, е по-добре да бъде оставен да си почива, щото така или иначе няма да ме запали, че за се раздам и аз, та е по-добре да не се измъчваме взаимно.

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 06:10 от Алегриq

# 67
То има и мъже, които просто не знаят какво да правят, както и жени де. Имали са предишни връзки с еднотипен бърз секс. Не са харесвали или не са  били харесвани достатъчно от партньора си и са карали на кратка програма - бързо изпиране на икономичен режим. Joy

# 68
  • София
Мъж, който умишлено и обидно ми отказва секс - просто трябва да се махна от него.
Това е толкова базово, че не мога да си обясня как много често става основен компромис във връзките. Непрекъснато се пускат теми за това. Мъжете супер унизително отказват секс, а жените седят на дивана до тях и се срамуват, че имат нужда от секс. Пълен абсурд!

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 09:52 от Rockstar

Общи условия

Активация на акаунт