Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? - ТЕМА 42

• 32 723
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
В тази връзка с броя тоалетни при 3 стаен - съседен на моя НС също 3 стаен го префасонираха като втората баня я направиха на дрешник защото ремонта на 2 бани излизал много скъпо и така остана само1 баня с тоалетна, но с дрешник. Аз ще заложа на бюджетни 2 броя бани, но да ги има.

# 106
В нашия блок едни от тристайните апартаменти са по около 110-120 кв. м, спалните са по в по 16-18 кв./м, коридорите - големи.
2 от 10 семейства си направиха вторите тоалетни дрешници.
Тая година и двете семейства при вече направени апартаменти почват ремонти, защото е трудно с 1 баня/тоалетна при 4-ма човека вкъщи.

# 107
Никога не е имала проблем с едната ни тоалетна като бяхме деца. 4 човека...една тоалетна...нормално си беше.

Сестра ми са с две..втората е в банята...там не се и ползва. Мноооооогооо рядко само. Също са/ бяха 4 човека.

# 108
Разглезваме се.
Пътят от външна тоалетна до апартамент с 2 е кратък 😆

# 109
Абе килерче като онова нямаш ли..не ми се хвали Joy

# 110
и ние сме с две тоалетни сега, но като деца бяхме с една. Тогава се ядваше, зашото никой нямаше смартфон, с който да седи по 40 минути в WC. Ама сега всички имат, и всички висят в тоалетните по часове .. особено ако имат батерия

# 111
Румка, браво, в десятката!!!

# 112
Ясно е, че човек знае 2 и 200., нооо казвам ви няма да мога и месец да изържа с една тоалетна. Едно момче имаме и редовно двете тоалетни са заети.. ама като казвам редовно е буквалноо..Може и моите мъже да са по-др..ви.. Но дори и едно време, когато се нанасяхме банята беше огромна и я разделих на малка баня с тоалетна и отделно тоалетна.. та ето.. колко различни мнения.. За мен това е едно от най- важните условия и удобства. И сте прави, детето виси там сума ти време с телефона.

# 113
  • Бургас
Ние за втора тоалетна цял апартамент купихме, хем сме само трима - кучето още не е еволюирало до вътрешна тоалетна Simple Smile

# 114
А за мен не е.

Да стои колкото си иска детето..но като чукна че чакам...си излиза.
И съм му сложила това там..да се сеща

# 115
  • в пералнята
Ние имаме 3 бани и една от най-големите грешки ми беше, че едната не я направих на гардеробна. Само слугинаж. Иначе никога досега не сме ползвали трите едновременно...

# 116
Тогава се ядваше, зашото никой нямаше смартфон, с който да седи по 40 минути в WC.
Имаше списание Паралели с което прекарвах дъълго в единствената тоалетна Laughing

# 117
  • Бургас
И "Космос"!
У нас не се ползва като интернет кафе, обаче ако трябва двете със щерката да излизаме едновременно, става голям екшън в банята.

# 118
Този 3 стаен за който писах с префасонирана втора баня в дрешник ще се отдава под наем, моят също бюджетния. И гледам сега обяви за вдъхновение и ориентация какво се предлага на пазара и не мога да се пречупя с белите врати и черни дръжки, никъде нищо черно няма да сложа, лед изчанчано осветление също - ще има хром, много бяло, дървесно в цвят естествен дъб, бежово и това е, все си повтарям да го правя по масовия вкус и модата в момента, но водеща е себестойността и бюджета в комбинация с функционалността.

# 119
  • София
и ние сме с две тоалетни сега, но като деца бяхме с една. Тогава се ядваше, зашото никой нямаше смартфон, с който да седи по 40 минути в WC. Ама сега всички имат, и всички висят в тоалетните по часове .. особено ако имат батерия

Само така си мислиш.
80те г. на 20 век, бяхме трима - баща ми влизаше ритуално в единствената тоалетна, придружен с вестник. Трябвало да се "покани" в определено време, иначе щял да пипне рак. Четеше си вестника без да бърза, после шофьор със служ. кола го чакаше, а и когато отиде в ЦК-то. Майка ми ставаше много по-рано от необходимото. А аз се обличах и бързах към у-ще. А там знаете какви бяха тоалетните.
Накрая на майка ми и писна и извика майстор да направи втора тоалетна в банята. Ама той пък реши, че е хубаво и душ да ползва сутрин  и я окупира.

Общи условия

Активация на акаунт