Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? - ТЕМА 42

• 31 743
  • 757
  •   1
Отговори
# 375
Е, аз не инвестирам в Миле, обаче купих фурна с пиролиза и т.н. на Уирпул за 550 лв, хладилници Беко ама  Total no frost, плотовете са ми различни марки и не скъпи, но със стъкла Скот Керан, миялните са горе долу на еднакви цени, перални купувам най-различни с дълга гаранция. Все според промоциите, но задължително с определени параметри, на които държа.

Temu не ми беше опция. Просто захватът на чинията беше уникален и формата някаква нестандартно дълга.

# 376
Колкото повече опит трупам, толкова по не ми се ще да инвестирам в скъпи уреди и мебели.
Макар че Electrolux-ът от 2007-ма година - и фурната, и котлоните, работят безотказно. Не са модерни, механични, с копчета, но работят и емайлът на фурната е непокътнат.

drago, сетих се за твоя казус със седалката за тоалетната чиния - вкъщи ми се счупи такава, която дойде заедно с вградения комплект. Обиколих сума ти магазини няма. Влязох вчера в Тему - пълно е със седалки със забавено падане, всякакви размери, на смешни цени.
Мда, жалко че сега виждам, че има в Тему. Дадох 200 лв. за нов капак на тоалетната чиния.

# 377
То проблема е че за някои модели само техния си капак пасва.

# 378
И в лидл са пускали съз забовено падане, капак.

Пералнята - осн.тежест са циментови блокове, те тежат. Другото тежко е мотора. Много фира има там откъм металяци.

Каквото и да купите..и супер дупер модерно..пак ще ви го омърлят.

# 379
Чудя се това майтап ли е или ....

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 07:59 от drago_2008

# 380
Не съм сигурна вече дали има реални обяви в групите във фейса. Или ако има са не повече от 10%. Онзи ден нещо си ровя и гледам обява на апартамент, който ми е познат. Заглеждам се- то мой апартамент🤦🤦. Откраднати снимки, цена с 30% по- ниска от когато го отдадох преди година. Писах и на админи, и отдолу коментирах, вече втори ден нищо не е изтрито.

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 21:49 от Илейн_112

# 381
Какъв основен ремонт, като тези дебелите фуги бяха на мода при управлението на Иван Костов (т.е. отдавна) не е правен скоро дизайнерския ремонт.
1200лв за гарсониера в Красна Поляна, ашконсулн.

# 382
Драго, има ли снимки на спалнята, че ми стана интересно. Или само полилея е постнат:)

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 22:02 от Илейн_112

# 383
Драго, има ли снимки на спалнята, че ми стана интересно. Или само полюлея е постнат:)
Не, има на бяла входна врата, на една плъзгаща врата и на лед крушките на полилея изгасени.

# 384
  • Бургас
Обаче иска с пораснало куче.
Има шанс за тази гарсониера Simple Smile
Свободностоящата печка е впечатляващ еклектичен елемент.

# 385
Мен цената за тези 45 квадрата ме впечатли.

# 386
На мен ми харесва квартирата. Цената не коментирам...от софийски наеми не разбирам.
Не знам защо все се гледа да е по нечий вкус..иначе се определя като грозна? Хубави кухненски шкафове за мен.

# 387
  • София
Тета, не само на тебе ти харесва.
За цената - като иска да гледа домашен любимец ще си плаща за кефа.

# 388
Да, цената явно е съобразена с това че ще има животинка, съответно - повече щети накрая. Не е коптор, съвсем съвсем прилично жилище ми изглежда.

# 389
На мен ми харесва квартирата. Цената не коментирам...от софийски наеми не разбирам.
Не знам защо все се гледа да е по нечий вкус..иначе се определя като грозна? Хубави кухненски шкафове за мен.
Според мен пък харесването винаги е спрямо някаква цена.
Все пак, има различни класове имоти, довършителни работи, цени.

Да е спретнато и прилично е едно, да е лукс е друго.
1200лв за едностаен с отделна кухня е доста, като за пролетен пазар.

Абсолютно по същата логика тавана с етажерките и голите стени не е никак лош, интересен и приятен е, но цената му от 1 млн не отговаря.
И да, има значение за какъв профил кандидати става и за какъв не става.
Големите пари се дават за да живеят семейства и деца.
Арт художник може да си вземе и студио на 1/3 от тия пари. Или мезонет, който има и арт зона и жилищна зона.
Няма как парите да не са фактор.

Общи условия

Активация на акаунт