Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? - ТЕМА 42

• 31 723
  • 757
  •   1
Отговори
# 390
Тоест да разбирам че го харесвате, само цената е проблем?

Не звучеше така в някои коментари защото....

# 391
Много активно в групите се вихри нова звезда - vibe estates. Всичко е пипнато, направено.. попадали ли сте? Чудя се откъде се пръкнаха и всичко ли е фейк. Не че имам какъвто и да било интерес да наемам, но някак избухват с оправени апартаменти и ми стана чудно.

# 392
  • Бургас
Разгледах я сега. Уан мен шоу, сайтът води към профил в imot.bg.
Фирма за управление го играе, може пък и да има резултат от нейната работа.
Много имоти за под наем, не знам колко са истински.

Сметнах си щетите от "младото семейство". 1889 лв. Не два, ами четири депозита не могат да ги покрият. Като излязат сметките, ще пратя КСС-то на мама, да видим.

# 393

Сметнах си щетите от "младото семейство". 1889 лв. Не два, ами четири депозита не могат да ги покрият. Като излязат сметките, ще пратя КСС-то на мама, да видим.

Горката мама, закъсала го е с тях. Едва ли ще е по-различно и в следващата квартира...

===================================================================================

"Клиент говори по телефона с продавач на недвижим имот.
- Баня и тоалетна има ли ?
- Има.
- Заедно ли са или отделно.
- Отделно. Тоалетната е на двора, а банята на следващата пряка."

# 394
  • в пералнята

Ужас Sad те не бяха ли там само 2 години? Учудвам се как може някой да сътвори толкова поразии...

# 395
  • Бургас
Точно две години и половина.
И аз се учудвам как е възможно, но ето, че може.
Най-големият разход е освежаването на стените с латекс и професионалното чистене, макар че съм ги калкулирала на най-ниските възможни пазарни цени.
Както и матракът.

# 396
Оф, след изнасянето на последните наематели исках да направя освежаване на стените с латекс. Такива цени ми казаха, че свят ми се зави. Поне на трима се обадих. То отделно грунд, па не знам си какво. Най-евтиното като сметнах калкулацията беше 7 000.
Ще боядисвам аз явно. Освен, ако не ми препоръчате нещо по-нормално.

# 397
Правиш по-рядък латекс от обичайното....щом е за освежаване.

# 398
Оф, след изнасянето на последните наематели исках да направя освежаване на стените с латекс. Такива цени ми казаха, че свят ми се зави. Поне на трима се обадих. То отделно грунд, па не знам си какво. Най-евтиното като сметнах калкулацията беше 7 000.
Ще боядисвам аз явно. Освен, ако не ми препоръчате нещо по-нормално.
Е чак 7000 лв, вие Сорбоната ли ще боядисвате.
Плюс това ви трябва една ръка, не шпакловка, грунд и 2 ръце боя.

Обикновено работят на м2, моя майстор взима 10лв/м2 за бяла и 12 лв/м2 за цветна.

# 399
Последно на майстор плащах преди половин година за боядисване на апартамент на приятели в Младост 10 лв. на кв.  м. Това беше приятелска цена,за не-приятели цената била 15 лв. Собствениците толкова се мръщиха на цената, че чак се чудих аз ли не съм нормална, но, ето че има потвърждение и от друг човек. Благодаря за което.

# 400
Е чак 7000 лв, вие Сорбоната ли ще боядисвате.
[/quote]
Е, а де. И аз това питам. В последно време всеки майстор само за добър ден взима мин.100лв
Ако може, прати ми координати на твоя майстор.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 18:17 от Tortilla Flat

# 401

Ако може, прати ми координати на твоя майстор.
Работи във Варна и областа, ако те устроойва, първо ще го питам как е с графика, защото юли е натоварен месец за майсторите по вътрешни ремонти.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 18:32 от So Lucky*

# 402
Разбирам. Далеч съм от Варна. Благодаря все пак!

# 403
  • Бургас
Ако латексът е бял, освежаването се прави с разреден 50 на 50 с вода.
Ако е цветен - там разреждането променя цвета. Трябва с неразреден.
Проблем е, когато се минава така няколко пъти, защото се наслоява върху стената и започва да се отшупля. Стават много слоя боя и за да се оправи, се шпаклова наново.
Затова предпочитам чисто бяло - този трик с освежаването го научих от един хотелски бояджия, който така освежава преди всеки нов сезон.

# 404
И аз съм фен на бялото, но навремето беше модерно цветно и така е наслоено...

Общи условия

Активация на акаунт