С какво ви дразнят свекървите? - 164

• 22 911
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
Vessito, както ти искаш да бъдеш разбрана,или по-скоро да приемем, че има и друг " пейзаж" , хубаво е и ти да не опитваш да натрапваш своя.
   Ти си обичаш свободата, такава, каквато я разбираш, други имат друго виждане за свобода.
    Таня....., как стигаш до този извод? Ако правилно съм разбрала, за да си пълноценен в брака, трябва да имаш помощ, за да си почивате от децата. И да излизате двамата сами?

# 301
  • София
. Каза да си организираме нещо за годишнината. Няма да я върнем, щом е предложила.

Супер , възползвайте се на макс  Simple Smile

И?! Имали сте помощ, използвали сте я. Други нямат
Дай да ги съжаляваме ли?

Естествено, че не. Просто няма кой да повярва, колко е хубаво сам да си гледаш детето и грам никой за нищо да не ти помага. Ама някой са много курназ. Нямали нужда, хубаво им било. Надалече да са всички и хич да не им се месят. Ми много хубаво, ама не мерси.
Да. На мен ми е много голям проблем, ако някой се опитва да ми се меси или да ми дава наклон. Много по-спокойно ми беше без някой да ми се бърка. Познавам майка ми и знам, че щеше да има такива опити, видях и свекърва ми как се изявява с другата снаха и ми стана ясно, че ако искам спокойствие в дома ми, трябва да стоят по-далече. И понеже си избрах мъж, който си гледа детето, наистина изключително рядко ни се е налагало някой извън нас двамата да се включва.

# 302
Няма как да повярвам, че е много хубаво едно малко човече да прекарва времето от 7 до 19 извън дома си. Вие си вярвайте в това. Не ми пречите, аз това не съм го причинила на моето дете.
Не, Филомена, не си разбрала. Ясно е, че като няма как, се действа както може. Когато може, обаче е по-добре да се избере по-добрато за детето.

# 303
Весито си е баш за темата. Държи на своето мнение и че е единствено правилно. Пък утре ще е приятелка със снахата. Ако не се научи да према чуждото мнение ще я четем тук...

# 304
Dincho, демек анатема на детските заведения?

# 305
  • София
Няма как да повярвам, че е много хубаво едно малко човече да прекарва времето от 7 до 19 извън дома си. Вие си вярвайте в това. Не ми пречите, аз това не съм го причинила на моето дете.
Не, Филомена, не си разбрала. Ясно е, че като няма как, се действа както може. Когато може, обаче е по-добре да се избере по-добрато за детето.
Че и до много по-късно сме били в парка. И като се заиграеше, не искаше да се прибираме.

# 306
  • France
Не знам... Монстьо се сърди на баба си ако го вземе по-рано от занималня. Точно било станало интересно с приятелите...

# 307
  • Варна

Пълни глупости. Разбира се, че може да е хубаво с децата и без баби. Много семейства така си ги отглеждат и са си щастливи.
Хайде да не генерализираме. За теб са глупости, а за мен това което ти твърдиш за пълни глупости. Хубаво е с децата естествено , но само с децата винаги , никога без деца , не не ми се вижда ок и най-най . Много семейства са така, защото няма как, или защото правят на инат. Тяхна работа.

# 308
Димчо, демек анатема на детските заведения?

Къде го прочете това?
Яслите откровено не са моето. Аз не съм ги посещавала, детето ми не е, ако зависи от мен и внучето няма.

# 309
  • France
"Права съм, как да не съм права, само аз мога да съм права. Пък!" Joy

# 310
  • София
Кога стана въпрос конкретно за ясли, а не за дг?

# 311
Абе чак анатема не, но аз искрено мразя детската градина.
И сега като гледам децата на приятелките ми, смятам, че са по-дабре тези, на които майките си ги гледаха и не ходиха на детска градина
Социализираха се на други места, по-хубави.
Не съм фен на детските ясли и градини.

# 312
  • София
За времето в градината много си зависи от самата градина, госпожите и децата. Неведнъж съм ходила с една приятелка да взимаме дъщеря и, децата навън, малката започва да моли да дойдем малко по-късно - играели си. Но в тяхната група са предимно деца от квартала, госпожите са много добри и постоянно им измислят някакви игри и най-основното - стоят си до края на работното време и не опитват да изнудват родителите до 5 най-късно да са си взели детето.

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 17:22 от gg__

# 313
Е, как кога стана въпрос? Как се гледа двегодишно без помощ, ако майката работи?

# 314
  • София
Нали затова е майчинството.
Родителите са си направили сметките преди да имат дете, дали могат да го гледат.

Общи условия

Активация на акаунт