С какво ви дразнят свекървите? - 164

• 22 911
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
  • София
А, и с мъжа ми излизахме. Особено малкият като беше бебе, Борисовата е до нас, сядаме в заведение, той си спи...
Сега, разбира се с дете, не може да водиш ергенския живот от преди, но ако двамата родители се стиковат, нещата могат да вървят.

# 286
  • France
Честно, почна да става досадно. Като и от двете страни има желание, естествено, че няма проблем. Не виждам за какво "воювате"?

# 287
Ама пак може да се излиза, просто децата са идвали с нас. И двамата обичат да ходят на вечеря навън. Зор беше, докато бяха много малки, после даже стана приятно.
Отделно бяхме намерили много готина компания от родители, на съученици на едното ми дете и карахме всички поводи и почивки заедно. Децата си имаха компания и бяха доволни, ние също се забавлявахме чудесно. Знам, че е късмет, но се случва.
А през лятната ваканция, ходеха заедно на дневни занимални, обичайно спортни. Съвсем ок си беше и за децата, и за нас. Вярно, платени са, но лятото нямаше друг начин.

# 288
  • Варна
Е, ние ходихме/ и още , срамота /  понякога и на бар, клуб и т н. Не е било винаги за дете мястото с детски кът . Но това сме ние, някои не обичат.
Вече и той ходи по барове, но това е сега. Преди не сме го водили.

# 289
  • France
И?! Имали сте помощ, използвали сте я. Други нямат
Дай да ги съжаляваме ли?

# 290
Това, че нещо ни е чуждо и не можем да си го представим, не го прави автоматично невярно/лошо и т.н.

Нищо, че във форума любима максима е "моят опит е универсален и щом при мен е така, значи няма начин да има и друг вариант" Simple Smile

# 291
  • София
Дай да ги съжаляваме ли?
Или имат, но не искат.

# 292
Или просто има добър баланс и има помощ, но не се злоупотребява с нея.
Другата седмица идва свекървата. Каза да си организираме нещо за годишнината. Няма да я върнем, щом е предложила.

# 293
Дай да ги съжаляваме ли?

Защо пък да ги зъжаляваме......на нас ни е провървяло и не се оплакваме.

# 294
  • Варна
. Каза да си организираме нещо за годишнината. Няма да я върнем, щом е предложила.

Супер , възползвайте се на макс  Simple Smile

Дай да ги съжаляваме ли?

Естествено, че не. Просто няма кой да повярва, колко е хубаво сам да си гледаш детето и грам никой за нищо да не ти помага. Ама някой са много курназ. Нямали нужда, хубаво им било. Надалече да са всички и хич да не им се месят. Ми много хубаво, ама не мерси.

# 295
Ти оспорваш, че на мен ми е било хубаво ли? Как точно знаеш?
На мен ми беше ок, децата съвсем съзнателно съм ги искала, и съм искала след това да прекарвам максимално възможното време с тях, без обаче да спирам да работя (с изключение на платеното майчинство). Най-дългата ми почивка без децата е била 3 дни. И ми беше достатъчно. И да, беше ми хубаво, а сега ми е още по-хубаво.
Не съм се лишавала от излизания, спорт и обучения, просто всяко нещо е било за сметка на нещо друго.

# 296
  • Варна
Ти оспорваш, че на мен ми е било хубаво ли?

Да, бе, разбира се, че не те оспорвам. Всички сме различни
Казвам, че повечето хора, /не всички явно, Simple Smile / имат нужда от въздух и моменти без децата.
Искаме си и си обичаме децата и свободата по различен начин Smiley

# 297
  • София
. Каза да си организираме нещо за годишнината. Няма да я върнем, щом е предложила.

Дай да ги съжаляваме ли?

Естествено, че не. Просто няма кой да повярва, колко е хубаво сам да си гледаш детето и грам никой за нищо да не ти помага. Ама някой са много курназ. Нямали нужда, хубаво им било. Надалече да са всички и хич да не им се месят. Ми много хубаво, ама не мерси.
Пълни глупости. Разбира се, че може да е хубаво с децата и без баби. Много семейства така си ги отглеждат и са си щастливи.

# 298
  • France
Защо пък да ги зъжаляваме......на нас ни е провървяло и не се оплакваме.
Аха, разбрах. Целта на последните страници е да стане ясно кой е по-по-най
Joy

# 299

Дай да ги съжаляваме ли?

Пълни глупости. Разбира се, че може да е хубаво с децата и без баби. Много семейства така си ги отглеждат и са си щастливи.
Или стават само съквартиранти с мъжете си.

Общи условия

Активация на акаунт