С какво ви дразнят свекървите? - 164

• 21 585
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ами те са и го взели Blush
Не е правила възражения.
Но остава едно гадно чувство.
Това бебче няма да е все на 4 месеца.

Искала е да е спонтанно полезна, според мен, но не се е получило.
Да не се е опитвала да си натрапва помощта. Помощ се предлага, не се натрапва.

# 91
Не не се цупи. Чуди се.
Защо предпочитат дистанционно гледане, вместо жива и сърдечна баба.
Има такива хора като зетят. доминатнти, дето всичко знаят най-добре.
Може би е добре и за нея да не се натиска.
Тя си има личен живот, имаше желание да е полезна, но засега не и се получава.
Няма нищо премълчано. В добри отношения са със зет, свекърва, ходят заедно на разни постановки старите, събират се, не е да има дистанция.

# 92
На мен ми направи впечатление, че се е снимала с бебето, ама тайно. Това значи ли, че явно не ѝ се дава да се снима с бебето?
Дали не е от тези, подобно на моята свеки, които като се снимат, бързат да се качат във фб и да се похвалят на всички роднини, че гледат бебе, което би могло да е подразнило дъщерята/зетя, в случай, че някак са разбрали.

Не разбирам какво гледане ще извършва тя, като бебето е приспано? Освен да гледаш дали ще се събуди? Какъв е смисъла да е там?

# 93
  • France
Много емоции за нищо. Кажи и да си свирка и да не взима нещата присърце. Щото в следващите 18-20 години още повече ще има да се чуди.

# 94
  • София
Не не се цупи. Чуди се.
Защо предпочитат дистанционно гледане, вместо жива и сърдечна баба.
Има такива хора като зетят. доминатнти, дето всичко знаят най-добре.
Може би е добре и за нея да не се натиска.
Тя си има личен живот, имаше желание да е полезна, но засега не и се получава.
Няма нищо премълчано. В добри отношения са със зет, свекърва, ходят заедно на разни постановки старите, събират се, не е да има дистанция.
Предположение от прочетеното дотук:
Защото е нетактична и не се съобразява с не/желанията им.

# 95
Какво значи зетят е с парите и дъщерята няма думата..за отглеждането на собственото си дете?
Някой писа по-горе за децата, че били 8 часа на градина..  бебетата не са 8 часа на градина, нито тодлърите.

# 96
На мен ми направи впечатление, че се е снимала с бебето, ама тайно. Това значи ли, че явно не ѝ се дава да се снима с бебето?
Дали не е от тези, подобно на моята свеки, които като се снимат, бързат да се качат във фб и да се похвалят на всички роднини, че гледат бебе, което би могло да е подразнило дъщерята/зетя, в случай, че някак са разбрали.
[/quote

Зетят категорично е забранил. И дъщеря и. Тя няма да прескочи волята им.
Снимала се е за мен, примерно. С едни яки очила от Джъмбо, бе много са щастливи с бебката на снимките Blush

# 97
Чак пък да забранят по принцип, струва ми се странно, освен ако е нямало някакъв повод за притеснение, че ги качва някъде в публичното пространство, което те не искат.
Ей така да си снима и праща на приятелки не виждам какъв може да му е проблема.

# 98
Чак пък да забранят по принцип, струва ми се странно, освен ако е нямало някакъв повод за притеснение, че ги качва някъде в публичното пространство, което те не искат.
Ей така да си снима и праща на приятелки не виждам какъв може да му е проблема.
Тя и самата сватба, на която са били , е странна. Някакви местни велможи.
Най-хубавият хотел ангажиран от младоженците.
И никакви, ама никакви снимки от сватбата. Само професионалният фотограф. Никакви телефони.

Та такива хора и техните гости не са от обичайните средностатистически. Трябва да се адаптираме към претенциите им. Аз не, де.

# 99
  • София
Тяхна работа.

# 100
  • France
Значи нормално е ако сватбата е по-хай да има само официален фотограф. Дори понякога им прибират телефоните на гостите за да няма снимки и други "компромати"

# 101
Значи нормално е ако сватбата е по-хай да има само официален фотограф. Дори понякога им прибират телефоните на гостите за да няма снимки и други "компромати"
Точно.

# 102
  • София
Цялата история какво общо има с оплаквания от свекървите?

# 103
Приятелката ти може с теб да е чудесен човек и приятел, а със семейството да не е съвсем така. На теб звъняла ли ти е да те буди без смислена причина, когато знае че не си спала през нощта? Може да ги дразни и с други неща около детето, които ти няма как да знаеш.

# 104
Цялата история какво общо има с оплаквания от свекървите?
Има общо с това докъде бабите са допускани да гледат децата на децата си.
В последните тема и половина това обсъждахте.
Да, тук е тъща, но и тя е баба.
Марулета и тя е тъща. Да и забраним да пише ли?

Но щом няма общо , спирам. Аз и казах на моята приятелка да не се натиска. И като имат нужда някой ден, да не се чудят, че тя няма да се отзове.

Общи условия

Активация на акаунт